Вучић и пси

Заједно са Путином, мазио је пса кога је добио од Путина.

У овом случају видимо да Путин зна са псима,

а овај наш рашрафљени не уме ни са псима ни са људима.

DxIFdgOX4AAiD1I.jpg:large

Пас ће погледати Путина, али од Вучића склања поглед.

1118542894.jpg

Спушта главу, јер Вучић малтретира пса, док Путин поступа исправно са псом.

164121_sws-1000x0_iff.jpg
da i ti putina pohvalis

jel bajden ume sa psima ?

ako ih ne pobrka pa ode da mazi zirafe ?

Нешковска тема.

Вучић због своје потребе да се народу представи као обичан човек, често покушава да се слика са псима.

Наравно, се само у сврху гебелсовске пропаганде. Он не мари ни за људе ни за псе, што је доказао када је на митингу у Јагодини говорио лоше о студентском псу Дони из Новог Сада.

Али, погледајмо однос који пси имају са Вучићем.

Како Крста дозвољава 3 слике по посту, можда ћу морати да правим више уводних постова.

Погледајмо, нпр. овог пса луталицу који је залутао на митинг СНС-а. Вучић је видео пса,хтео да га помази, да би пред срезубим бабама и дедама себе показао као обичног човека кога пси воле.

7abk9kpTURBXy8wYTU3Mjg1Mzk2OGI2NzQ4ZmIyYjJmY2M0ODg4MDEwNS5qcGeSlQMAzQHhzQOOzQH_kwXNBLDNAnbeAAKhMAGhMQA

Tan2020-10-10_12150222_0-a-725x543.jpg

Видите ли тај страх у очима овог јадног псића? А да му пас не би побегао пред камерама, Вучић га је снажно притиснуо рукама, а овај јадник се склупчао у страху од сотоне.

Vucic.png

Znakovi da pas prepoznaje loše ljude

Ako je vaš pas srećan, uzbuđen i ima poverenja u nove ljude, verovatno će skakati od uzbuđenja, trljati se telom o noge nove osobe koju upozna, brzo će mahati repom, lizaće tu osobu, a neki psi će čak lajati ili ispuštati zvukove kako bi osoba koja mu se sviđa obratila pažnju na njega. S druge strane, ako se vašem ljubimcu osoba ne sviđa, njegova reakcija na nju biće znatno drugačija.

Vaš pas može pokazati određene znakove da se plaši neke osobe ako se:

• sakriva iza vaših nogu,
  • ima spušten rep ili rep uvlači između nogu,
  • spušta uši,
  • pokušava da pobegne od te osobe.
Svi ovi znaci ukazuju na to da pas zna da prepozna loše ljude. Ako je vašem psu neprijatno u društvu neke osobe, možda ćete primetiti da se ponaša pomalo čudno. Možda će pokušati da pobegne ili da se sakrije kada su u blizini loše osobe ili će se ponašati agresivno kako bi vas zaštitio. Vaš pas može besno lajati, režati, pokazivati zube ili nasrnuti na osobu koju smatra lošom!

Pošto ne možemo da govorimo sa psima, psi moraju da koriste govor tela da bi pravilno komunicirali sa ljudima. Mogu da pronađu način da vam kažu kako se osećaju samo na osnovu toga kako se kreću. Dakle, psi koriste govor tela kako bi vam skrenuli pažnju da osećaju da je neka osoba loša.

Znaci koje možete primetiti kod psa ako prepozna loše ljude su lajanje, spuštanje ušiju, napeta vilica. Uz to, pas može početi da grize svoj rep i da pokazuje zube. Sa druge strane, može se desiti da vaš ljubimac pokuša da se distancira, da se ponaša prestrašeno ili uznemireno ili jednostavno – drugačije nego obično.

Ako se vaš pas ponaša neobično u vezi sa određenom osobom, verovatno je da on zna nešto što vi ne znate, jer psi prepoznaju loše ljude čak i bolje od samih ljudi.

Studenti Filozofskog fakulteta u toku blokade imaju besplatno psihološko savetovalište za najugroženije; može Vučić da upiše nešto kao onu trenersku školu i prijavi se za pomoć.

Siguran sam da bi bili Nepomeniku maksimalno na raspolaganju i da će mu u toj situaciji puno pomoći.

Затим, имамо војног (или полицијског) пса кога је "патријарх поклонио Вучићу",

vucic-i-pas-872x483.png

На Инстаграму инстаграмуше видимо и снимке, где пас бежи од Вучића, а Вучић покушава на силу да воли и мази свог пса,(коме није мрско нека иде на инстаграм налог), а све у дефанзиви зато што су његови убили пса Дону, а он о томе ружно причао у Јагодини, па опет испао глуп, па морао да ради контролу штете са рандом псом.

Kazu da homoseksualci imaju specijalne odnose sa psima.
:D

Stavila sam poneki tužni smajli zbog psa na slici.

Očigledno je da se psi plaše AV, osećaju da ih on zapravo ne voli.

Onaj Pako je pas jedinice Kobri, na slici je izmislio da je to njegov pas. Ali, kada je on u pitanju, ništa me neće iznenaditi.

Видите ли тај страх у очима овог јадног псића? А да му пас не би побегао пред камерама, Вучић га је снажно притиснуо рукама, а овај јадник се склупчао у страху од сотоне.
ma aljek nema pojma o zivotu, gluperda koja ne ceni ni ljude, a kamoli zivotinje, ja jedino sto mu priznajem je da je bolji u basketu, jer sam ja slab, ali drugi bi ga i u basketu odrali, samo da nisi bas kao klinci, kao onaj mali kome je lupio bananu
covek bez karaktera koji nema svoije ja, vec samo gleda da pritisne druge i tako bude veci - nula.

to sto radi psima, radi i ljudima, a ja se takvih gadim/gnusam.. i onda samo glumata, ali nevesto, ni to ne zna

Poslednja izmena:

Back