Vučić i SNS izgubili sve gradove u Srbiji

pop80

Elita
Poruka
15.964
Pisao sam ranije da moj drug Nikola ima marketing agenciju koja vrši istraživanja i koja godinama unazad pogađa rezultate izbora skoro u procenat..
Ranije kad ga pitam: Nidžo šta će biti ? kad mi odgovori, skroz se sjbm

Stvari su se ove godine drastično promenile zato što Vučić i Esenes protiv sebe nemaju Đilasa već imaju narod Srbije...
Zato me sada Nikola ubeđuje da bi Esenes izdajnici glat izgubili izbore.. zadnje istraživanje koje je radio krajem maja: Esenes 38 %, narod Srbije 62 %

Recimo moj Niš: na prošlim izborima Esenes su izgubili ali su se zadržali na vlasti zbog tog nekog iz ruske stranke.. dakle ti izbori su bili pre nadstrešnjice u situaciji kada je veliki broj Nišlija boleo k da izađe i da glasa.. zamislite kakav će nokaut Esenes da dožive na sledećim izborima!

Novi Sad: Eseenes se u tom gradu raspao.. pitanje je da l bi imali 20% glasova

Beograd: tu je stvar komplikovana.. pun krac Cigana, Nepalaca, Bosanaca, ovih onih ali studenti bi i tu bili veliki favoriti

Užice, Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Loznica. videlo se na protestima šta narod misli i kako će da glasa

znači Vučiću su od gradova ostale vukojbine tipa Zaječar ( i tu je 50-50 situacija ) , Majdanpek, Ćuprija, Leskovac, Vranje itd.. manji gradovi i sela gde će dobit ali i tamo sa tesnom većinom..

On to zna, zna da bi bio gotov i zato ne raspisuje izbore..

Poslednja izmena od moderatora:
Pisao sam ranije da moj drug Nikola ima marketing agenciju koja vrši istraživanja i koja godinama unazad pogađa rezultate izbora skoro u procenat..
Ranije kad ga pitam: Nidžo šta će biti ? skroz se sjbm
Stvari su se ove godine drastično promenile zato što Vučić i Esenes kriminalci protiv sebe nemaju Đilasa već imaju narod Srbije...
Zato me sada Nikola ubeđuje da bi Esenes izdajnici, lopovi i ubice glat izgubili izbore.. zadnje istraživanbje koje je radio krajem maja: Esenes lopine 38 %, narod Srbije 62 %

Recimo moj Niš: na prošlim izborima Esenes ubice i kriminalci su izgubili ali su se zadržali na vlasti zbog tog nekog iz ruske stranke.. dakle ti izbori su bili pre nadstrešnjice u situaciji kada je veliki broj Nišlija boleo k da izađe i da glasa.. zamislite kakav će nokaut Esenes ubice i kriminalci da dožive na sledećim izborima!

Beograd: tu je stvar komplikovana.. pun krac Cigana, Nepalaca, Bosanaca, ovih onih ali studenti bi i tu bili veliki favoriti

Užice, Čačak,Kragujevac, Loznica. videlo se na protestima šta narod misli im kako će da glasa

znači Vučiću su od gradova ostale vukojbine tipa Zaječar ( i tu je 50-50 situacija ) , Majdanpek, Ćuprija, Leskovac, Vranje itd.. manji gradovi i sela gde će dobit ali i tamo sa tesnom većinom..

Ja ne verujem da će Vučić i SNS preći cenzus, jer po selima u Srbiji više niko ne živi svi su u gradovima.
Ta priča da ima nekog u selima da glasa za Vučića je laž koja se plasira jer Vučić na Zapisnike po selima gde niko ne živi hoće da pokrade izbore tako što hoće sam sebi da po Zapisnicima po selima gde nema ni 100 stanovnika sam sebi upiše 2 miliona izmišljenih glasova.

Inače moj savet ti je dok još imaš vremena, ispravi naslov i umesto Esenes prepravi u SNS jer je ovako naslov slabo uočljiv.
Inače tema je pun pogodak 👍
a SNS i Vučić nemaju cenzus na izborima
DOKAZ je SNS i Vučić nisu prešli cenzus u selu Bešenovo i u Sremskoj Mitrovici na izborima koje kriju u medijima da su se dogodili
besenovo_mz.jpg

Ja ne verujem da će Vučić i SNS preći cenzus, jer po selima u Srbiji više niko ne živi svi su u gradovima.
Ta priča da ima nekog u selima da glasa za Vučića je laž koja se plasira jer Vučić na Zapisnike po selima gde niko ne živi hoće da pokrade izbore tako što hoće sam sebi da po Zapisnicima po selima gde nema ni 100 stanovnika sam sebi upiše 2 miliona izmišljenih glasova.

Inače moj savet ti je dok još imaš vremena, ispravi naslov i umesto Esenes prepravi u SNS jer je ovako naslov slabo uočljiv.
DOKAZ je SNS i Vučić nisu prešli cenzus u selu Bešenovo i u Sremskoj Mitrovici na izborima koje kriju u medijima da su se dogodili
Pogledajte prilog 1788717
ne bih bio toliko optimističan
držim se istraživanja mog druga koji kaže da pucaju ubedljivo ali da će i dalje imati veliki broj glasova.. više od 30 %...
ono što je bitno da se posle tih izbora izvrši lustracija, da se pohapsi ceo vrh stranke ... e na sledećim izborima bi možda bili oko cenzusa tj doživeli bi sudbinu Šešelja i Radikala

Pogledajte prilog 1788717
Gdje ti zivis tako realan?

"Propala je parada, propale su niske cene, propali su stanovi za mlade, propao je Pokret za narod i državu, propala su lažna hapšenja, ništa ne zaustavlja pad rejtinga… Ajmo sada legalizacija za 100 evra, ništa zakon, ništa poreklo imovine - samo dajte 100 evra, molim vas”. Ovako su studenti Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, najjasnije moguće, opisali sve bezuspešne pokušaje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da povrati izgubljeno poverenje građana.

ne bih bio toliko optimističan
držim se istraživanja mog druga koji kaže da pucaju ubedljivo ali da će i dalje imati veliki broj glasova.. više od 30 %...
ono što je bitno da se posle tih izbora izvrši lustracija, da se pohapsi ceo vrh stranke ... e na sledećim izborima bi možda bili oko cenzusa tj doživeli bi sudbinu Šešelja i Radikala
Ja se ipak držim istraživanja sa izbora u MZ Bešenovo i na nekoliko MZ u Sremskoj Mitrovici gde je opozicija imala svoga kandidata i dobrog kontrolora, tu nigde Vučić i SNS nisu prošli cenzus.
Ali treba da se zna svako glasačko mesto gde Vučić uspe da kupi kontrolore opozicije to je 1000 glasova sa tog glasačkog mesta za SNS,
jer po selima izađe za ceo dan 20 glasača, ali Vučić u zapisnik upiše da je 1000 glasalo za SNS, tamo gde su kontrolori opozicije dobri Vučić neće preći cenzus

VELIKA PROMENA OD PROŠLIH IZBORA JE RIO TINTO JER JE VUČIĆ SLAGAO GLASAČE
pre prošlih izbora je Vučić rekao da je Rio Tinto zabranjen, a posle izbora prevario glasače i vratio Rio Tinto, a onda se desila Nadstrešnica i to što se Vučić Ćaci pokazao kao ĆACILEND i to ga spušta ispod cenzusa

Poslednja izmena:
Ja se ipak držim istraživanja sa izbora u MZ Bešenovo i na nekoliko MZ u Sremskoj Mitrovici gde je opozicija imala svoga kandidata i dobrog kontrolora, tu nigde Vučić i SNS nisu prošli cenzus.
Ali treba da se zna svako glasačko mesto gde Vučić uspe da kupi kontrolore opozicije to je 1000 glasova sa tog glasačkog mesta za SNS,
jer po selima izađe za ceo dan 20 glasača, ali Vučić u zapisnik upiše da je 1000 glasalo za SNS, tamo gde su kontrolori opozicije dobri Vučić neće preći cenzus
evo jednog dela teksta iz Nikoline analize koju je objavio u Južnim Vestima ( najveći portal na Jugu Srbije ) .. baš ovo o čemu pišeš.. tačke 3, 4, 5

1. Studenti nisu ni vlast ni opozicija – oni su budućnost Srbije. Studentska lista je pobednička;
  2. Studentsku listu činiće neki od najkvalitetnijih i najboljih ljudi koji se, po prvi put, neće stideti da budu na izbornoj listi, kao što bi se neki od njih stideli da budu na opozicionim listama;
  3. Infrastruktura studentske liste je najbrojnija i najorganizovanija, brojnija i motivisanija od SNS infrastrukture. U svakom, i najmanjem mestu u Srbiji, 10- 15 studenata deo je infrastrukture (plus mnogo nas koji smo, na ovaj ili onaj način, doprinosili ostvarenju njihovih ciljeva i koji smo spremni da nastavimo da to činimo i dalje);
  4. Desetine hiljada studenata koji „čuvaju kutije“ ne može niko i nikad da pokrade;
  5. Desetine hiljada studenata koji će otići u svako selo i svaku mesnu zajednicu da ispričaju građanima šta žele da postignu svojom kandidaturom;
  6. Desetine hiljada mladih koji će DA POKIDAJU internet, uz ovu neverovatnu sinergiju znanja sa svih fakulteta koja je tako očaravajuća. Ovo je put promena.
    Na taj put potrebno je krenuti što pre a objaviti kada bude trenutak. Vlast će, hvatajući se za slamku, tada pokušati da ponudi prelaznu, ekspertsku Vladu. Ali nakon hrabre, istorijske studentske odluke da učestvuju na izborima, sve osim POBEDE i osvajanja VLASTI prestaje da bude opcija.

Kakav smehotres od teme, a šta kaže tvoj drug koliko će dobiti ostale partije, izmedju njih i socijalisti i zavetnici i kako će te nazovi opozicione partije + studenti blokaderi da se usaglase izmedju sebe, da sopstvenu sujetu i ambicije ostave po strani ?
I da bude tih 30+ procenata glasova SNS će i dalje biti daleko najjača stranka u Srbiji.

PS Istraživanja SVIH agencija kod nas kažu da će SNS biti opet 40+ a to su Ipsos, Faktor plus, Sprint...

Poslednja izmena:

Stvari su se ove godine drastično promenile zato što Vučić i Esenes protiv sebe nemaju Đilasa već imaju narod Srbije...
Zato me sada Nikola ubeđuje da bi Esenes izdajnici glat izgubili izbore.. zadnje istraživanje koje je radio krajem maja: Esenes 38 %, narod Srbije 62 %

Recimo moj Niš: na prošlim izborima Esenes su izgubili ali su se zadržali na vlasti zbog tog nekog iz ruske stranke.. dakle ti izbori su bili pre nadstrešnjice u situaciji kada je veliki broj Nišlija boleo k da izađe i da glasa.. zamislite kakav će nokaut Esenes da dožive na sledećim izborima!

Užice, Kraljevo, Čačak, Kragujevac, Loznica. videlo se na protestima šta narod misli i kako će da glasa

Sekta nikada i nije imala realnu većinu osim na izborima 2012. To i jeste najveći apsurd ove vladavine.

Kakav smehotres od teme, a šta kaže tvoj drug koliko će dobiti ostale partije, izmedju njih i socijalisti i zavetnici i kako će te nazovi opozicione partije + studenti blokaderi da se usaglase izmedju sebe, da sopstvenu sujetu i ambicije ostave po strani ?
I da bude tih 30+ procenata glasova SNS će i dalje biti daleko najjača stranka u Srbiji.
Kako je lepo maštati 😊

Sekta nikada i nije imala realnu većinu osim na izborima 2012. To i jeste najveći apsurd ove vladavine.
da ali zbog slabe izlasnosti je pobeđivala.. tj mladi su bili u fazonu: boli nas k da l će Vučić, Đilas ili neko peti
e na sledećim izborima ih neće boleti k i zato ovi odlaze na smetlište istorije
što je još važnije do sledećih izbora veliki broj penzionera će pomreti a ovi klinci koji sada imaju 17 će moći da glasaju..
dakle ovaj odnos 62:38 u korist naroda Srbije a kontra izdajnika i njegovih lopova samo će rasti, možda čak i na 65:35

PS Istraživanja SVIH agencija kod nas kažu da će SNS biti opet 40+ a to su Ipsos, Faktor plus, Sprint...
A po cemu su ta istrazivanja relevantna.

Mene su zvali xyz puta na fiksni telefon. I uvek ih posaljem u 3 lepe.

I jednom ne znam sta mi bi, ja kazem ajde moze i onda se ispostavi da vec imaju neki broj anketa za moje godiste.

Znaci cak ni taj jedan put kad sam hteo nisam anketiran.

I kako to moze da bude realno, zovu na fiksni, masa ljudi ni nema fiksni vise, ko zna koliko ih otera u q...

Koliko nose % glasovi penzionera?
Listom ce glasati za njega.To je pocetna brojka na koju ce se po razlicitim mjestima dodavati ostali glasovi.Pametno se uvukao u bulju penzosima najsigurnijim glasacima.
Koji penzioneri za sns prika ?
Gde su ?

Ovo je najveći protest penzionera u istoriji Srbije
i kao što vidiš 20.000 penzionera je izašlo na miting za podršku Studentima VIDEO

Koliko nose % glasovi penzionera?
Listom ce glasati za njega.To je pocetna brojka na koju ce se po razlicitim mjestima dodavati ostali glasovi.Pametno se uvukao u bulju penzosima najsigurnijim glasacima.
Najlepše kod hulje je što će ga upravo prosta biologija sjebati. Svaki dan par stotina njegovih senilnih fanova otegne papke, a par stotina srednjoškolaca postane punoletno. A tek će mu se oni nahebati majke. 😊 Gubi na ovaj ili onaj način. Tj. već je izgubio samo ga još nisu obavestili.

da ali zbog slabe izlasnosti je pobeđivala.. tj mladi su bili u fazonu: boli nas k da l će Vučić, Đilas ili neko peti
e na sledećim izborima ih neće boleti k i zato ovi odlaze na smetlište istorije
što je još važnije do sledećih izbora veliki broj penzionera će pomreti a ovi klinci koji sada imaju 17 će moći da glasaju..
dakle ovaj odnos 62:38 u korist naroda Srbije a kontra izdajnika i njegovih lopova samo će rasti, možda čak i na 65:35
Da. Najveći uspeh nepomenika je što je uspeo da zombira naciju da ne glasa, a podmitio jadne penzoše sa dve crvene, litrom ulja i lepom parcelom ispod šljive da glasaju za njega. Ali ok. Najveći uspeh protesta je što je probudio naciju.

Najlepše kod hulje je što će ga upravo prosta biologija sjebati. Svaki dan par stotina njegovih senilnih fanova otegne papke, a par stotina srednjoškolaca postane punoletno. A tek će mu se oni nahebati majke. 😊 Gubi na ovaj ili onaj način. Tj. već je izgubio samo ga još nisu obavestili.
Tu se slazem da mu odumiru glasaci.
Valjda mladje penzionere nece pridobiti.Previse je lagao.
Ali reci kako sns sekta nece prelaziti cenzuse je moderna bajka.Ali sta ces vjerujte u bajke.

Tu se slazem da mu odumiru glasaci.
Valjda mladje penzionere nece pridobiti.Previse je lagao.
Ali reci kako sns sekta nece prelaziti cenzuse je moderna bajka.Ali sta ces vjerujte u bajke.
Ne kažem da neće preći cenzus. Samo kažem da je najveći apsurd ove vlasti što već 13 godina vlada sa nikada manjom realnom podrškom u istoriji vlasti u Srbiji. A uspela je stvori medijsku iluziju kod naroda da je najjača vlast ikada.
A matematika kod radikala je uvek bila kristalno jasna. Nikada nisu prelazili više od 10% podrške. Ni sada. Jedva 50% glasača izađe na izbore. Jedva 50% glasa za hulju. To je 25% ukupnog glasackog tela. Projekcija na ostatak tela ne postoji kod njih jer se još od 90tih zna da su radikali najdisciplinovaniji glasači. Svi do poslednjeg su izašli. Jednog jedinog više nemaju. Kada se od tih 25% odbace ucenjeni, pokojnici, prilepljene kombi stranke (aka Šapić, Zanoktica i ostali), oni sto glasaju za litar ulja i dve crvene...ostaje im maks. 10-15% realne podrške, tj. onih što glasaju "od srca" za njih. I to je to. Njihov statistički standard oduvek. Imali su taj nesretni (po nas) peek 2012., ali su se ubrzo vratili nazad. Narod tada nije glasao za hulju već da kazni DOS. Kakav epski zajeb. 🙄

Ne kažem da neće preći cenzus. Samo kažem da je najveći apsurd ove vlasti što već 13 godina vlada sa nikada manjom realnom podrškom u istoriji vlasti u Srbiji. A uspela je stvori medijsku iluziju kod naroda da je najjača vlast ikada.
A matematika kod radikala je uvek bila kristalno jasna. Nikada nisu prelazili više od 10% podrške. Ni sada. Jedva 50% glasača izađe na izbore. Jedva 50% glasa za hulju. To je 25% ukupnog glasackog tela. Projekcija na ostatak tela ne postoji kod njih jer se još od 90tih zna da su radikali najdisciplinovaniji glasači. Svi do poslednjeg su izašli. Jednog jedinog više nemaju. Kada se od tih 25% odbace ucenjeni, pokojnici, prilepljene kombi stranke (aka Šapić, Zanoktica i ostali), oni sto glasaju za litar ulja i dve crvene...ostaje im maks. 10-15% realne podrške, tj. onih što glasaju "od srca" za njih. I to je to. Njihov statistički standard oduvek. Imali su taj nesretni (po nas) peek 2012., ali su se ubrzo vratili nazad. Narod tada nije glasao za hulju već da kazni DOS. Kakav epski zajeb. 🙄

ovo je istina..pa jbg živimo u Srbiji..koliko znaš komšija, drugova itd koji su za Vučića..ja dvojicu a znam 500, 1000 ljudi !!! . čak i ti koji su za Vučića sramota ih da to pričaju..znači nek je u tih 500 i 50 skrivenih to je 10 %

pa i Vučiću kad je Piksi izašao na neki miting da ga podrži je rekao>. Hvala Piksi što te nije sramota, nešto u tom fazonu!

Ovo se zove propagandno botovanje
Zabranjena rabota po najsvežijim pravilima foruma

Back