mirni dragutin
Ističe se
- Poruka
- 2.067
sve su oni srbi, samo im se cesto omaknu te hrvatske i muslimanske reci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se ofira? ja bas pomislio da si jedna srbendaA što?
ja sam cro slo ds ldp ha ha hazasto se ofira? ja bas pomislio da si jedna srbenda
dobro da mi rece . ono cerekanje te pomalo ofiraja sam cro slo ds ldp ha ha ha
Čim Komša otvorio temu zanači da GA osetioal ih fino, smekerski yyebuckas, nase usrobosnjacke dusebriznike
ha ha hadobro da mi rece . ono cerekanje te pomalo ofira
Где си, бре, биљојеб?Čim Komša otvorio temu zanači da GA osetio![]()
A nije sramota sto ga je za zivota pljuvao, kao predsednik Srbije?
A nije bas ni da je svakog "posetioca sahrane" ta ista SPC zakitila ordenom...
jbt, pa ti znas i kineskiha ha ha
What a plunker.
jbt patak, pa ti znas i kinesko rvatski
.Dobro su postupili sto mu nisu dozolili da govori.On bi ionako u oprostajnom govoru od pokojnika umesto o pokojniku govorio o sebi ili o trećim licima kao Felba u O pokojniku sve nejlepse ili Valter na posipanju pepela Donija.
tako je Tonolane, ipak je na toj funkciji, to je činjenica...do kada, videćemo?Ja bih Vas zamolio da o precedniku Republike Srbije govorite sa pijetetom i poštovanjem![]()
usraso, ko je tebi kriv sto neznas da se snadjes u zivotu. budale uvek traze neke izgovore za svoju nesposobnost. ko ti je bata andrej?
nisam bas siguran da su to srbi, bilo koje politicke opcije. nemam nekog svog politicara, ne zivim u srbiji, ali me vredja sto napadaju SVAKOG srbskog politicara, a ne nude neku alternativu. ovde se govori samo o americkim izborima, svi su za bajdena. kako si ti, kako se snalazis u ovom corona vremenu?Ma pusti Draganče, skupilo se ovo šaka jada trolova propale, žutaračke hunte
i po tim im sirotinjskim običajima pokušavaju da šatro ispadnu luđe naste nego stvarno jesu,
a ne vide svoje male promašene, sociopatske životiće gde je i najglupljem jasno da im je ovo
jedina interakcija sa iole ljudima jer tako asocijalni nemaju nikoga u svojoj reali.
Mah, ne osvrći se, nego kaži šta se priča tamo po zapadu, ima li kakve akcije ?
Kako bi počeo ? Počeo bi sa ja pa ja.Ja ovo ja ono i tome slicno.
Ja bih ipak preferirao da vidim Amfilohija kako drzi govor na sahrani Vucica, a ne obrnuto...
Pogledajte prilog 790609
ВУЧИЋ хтео да говори на сахрани митрополита Амфилохија, епископи одлучно рекли НЕ!
Александар Вучић је отишао у Црну Гору, где ће сутра присуствовати сахрани митрополита црногорско-приморског Амфилохија. Председник Србије је изразио и жељу да говори да испраћају од митрополита, међутим са тим није било сагласно свештенство МЦП, будући да су епископи Јоаникије, Метохије, Атанасије Ракића и Атанасије Јевтић одлучили да он не говори
Pogledajte prilog 790611
23:41 31.10.2020.
Одлазак Вучића у Црну Гору изазвао је опречне коментаре у српској, али и црногорској јавности. Међу најоштријима у критици одласка лидера СНС у Подгорицу био је председник Двери Бошко Обрадовић, који је истакао да је то „лицемеран гест“, јер су, како је навео, „режимски листови вређали и пљували митрополита Амфилохија“.
Међутим, Вучић није желео да се задовољи самим одласком у Подгорицу на сахрану митрополиту, већ је пожелео да каже коју реч и тако се опрости од Амфилохија. Ипак, за тако нешто није добио дозволу свештенства Митрополије црногорско-приморске, које је донело једногласну одлуку да се Вучић не обрати. Против његовог говора су били епископи Јоаникије, Метохије, Атанасије Ракића и Атанасије Јевтић.
На сам помен тога да би председник Србије могао да држи говор бурно су реаговали на друштвеним мрежама, где су Вучићу послали јасну поруку:
– Вучић врши притисак на владику Јоаникија да сутра држи говор. Надам се да му се то неће дозволити, да би избегли ситуацију где ће му Црна Гора рећи шта мисли о њему. Ђеда нам је клеветао, Вучић није добродошао. Може да се поклони и оде, ништа више. Издајниче српског рода – навео је један твитераш.
![]()
Против говора, али и самог одласка на сахрану митрополиту Амфилохију био је и лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић.
– Сада Амфилохије није опасан? Јер је мртав. Не чека из заседе. Није необично да се у Србији, међу мафијашима и лицима без образа дешава да дођу на погреб оног кога су уништили физички или на други начин угрозили. На Ивановићеву сахрану нису смели, послали тапшароша – написао је Веселиновић.
link
Пријатно сам изненађен што су попови остали при одлуци да забране Вучићу да држи говор на сахрани Радовића. Мада је Вучићевим бот-тимовима било веома битно да му се то дозволи. Они сада немају шта да медијски експлоатишу.
Неко је ту гурнуо мали прст да Ђедо гекне...мало стимуланса у ону кесу са инфузијом..
као кад стојиш над провалијом па те неко само додирне и ти оде у бездан.
Пази,сви причају да је он био веома доброг здравља а и сама та,брзопотезна сахрана вез икакве провере
и обдукције ми даје исновану сумњу да ту нешто никако није у реду.
Ima li on nekog krštenog savetnika,
kakav cirkus i farsu opet pravi ?
Ode u CG navodno na sahranu
i na istoj se ne pojavi, ne prisustvuje.
Voimjaoca![]()
Pa nije , do malopre je bio u live prenosu na Pinku u tz. srpskoj kući u Podgorici dok je liturgija uveliko trajala ,možda dodje sada ...
Ps Bog nije soasao ni svog sina Isusa zar ne ali to katolice licemerni je nesto drugo???Sve same klevete i laži. I gde je sada bio njegov Bog? Što ga nije spasio kada toliko verujete u njega? Licemeri jedni odvratni!
Ps Bog nije soasao ni svog sina Isusa zar ne ali to katolice licemerni je nesto drugo???