ВУЧИЋ хтео да говори на сахрани митрополита Амфилохија, епископи одлучно рекли НЕ!

A nije sramota sto ga je za zivota pljuvao, kao predsednik Srbije?

A nije bas ni da je svakog "posetioca sahrane" ta ista SPC zakitila ordenom...
123546432_2092326990902044_4995157483995447581_n.jpg

Dobro su postupili sto mu nisu dozolili da govori.On bi ionako u oprostajnom govoru od pokojnika umesto o pokojniku govorio o sebi ili o trećim licima kao Felba u O pokojniku sve nejlepse ili Valter na posipanju pepela Donija.
.
Јбт, где год се појави, свима огади све.

Мучени ботови се убише да зараде сендвиче.

Осми путник у корпусу српског народа...

.

Da, kakva ljigava izjava, kao i za Olivera svojevremeno.
Za njih je to sasvim normalno, gomila sličnih primera, što nije neočekivano s obzirom da njihovi simpatizeri imaju ili jak odbrambeni mehanizam i odbijaju da prihvate činjenicu da ih konstantno lažu, ili se prave ludi iz interesa ili imaju pamćenje zlatne ribice.

Razuman čovek se zapita šta ovde nije u redu.

usraso, ko je tebi kriv sto neznas da se snadjes u zivotu. budale uvek traze neke izgovore za svoju nesposobnost. ko ti je bata andrej?

:heart: Ma pusti Draganče, skupilo se ovo šaka jada trolova propale, žutaračke hunte
i po tim im sirotinjskim običajima pokušavaju da šatro ispadnu luđe naste nego stvarno jesu,
a ne vide svoje male promašene, sociopatske životiće gde je i najglupljem jasno da im je ovo
jedina interakcija sa iole ljudima jer tako asocijalni nemaju nikoga u svojoj reali.

Mah, ne osvrći se, nego kaži šta se priča tamo po zapadu, ima li kakve akcije ?

:heart: Ma pusti Draganče, skupilo se ovo šaka jada trolova propale, žutaračke hunte
i po tim im sirotinjskim običajima pokušavaju da šatro ispadnu luđe naste nego stvarno jesu,
a ne vide svoje male promašene, sociopatske životiće gde je i najglupljem jasno da im je ovo
jedina interakcija sa iole ljudima jer tako asocijalni nemaju nikoga u svojoj reali.

Mah, ne osvrći se, nego kaži šta se priča tamo po zapadu, ima li kakve akcije ?
nisam bas siguran da su to srbi, bilo koje politicke opcije. nemam nekog svog politicara, ne zivim u srbiji, ali me vredja sto napadaju SVAKOG srbskog politicara, a ne nude neku alternativu. ovde se govori samo o americkim izborima, svi su za bajdena. kako si ti, kako se snalazis u ovom corona vremenu?

Ja bih ipak preferirao da vidim Amfilohija kako drzi govor na sahrani Vucica, a ne obrnuto...

Неко је ту гурнуо мали прст да Ђедо гекне...мало стимуланса у ону кесу са инфузијом..
као кад стојиш над провалијом па те неко само додирне и ти оде у бездан.

Пази,сви причају да је он био веома доброг здравља а и сама та,брзопотезна сахрана вез икакве провере
и обдукције ми даје исновану сумњу да ту нешто никако није у реду.

Pogledajte prilog 790609

ВУЧИЋ хтео да говори на сахрани митрополита Амфилохија, епископи одлучно рекли НЕ!

Александар Вучић је отишао у Црну Гору, где ће сутра присуствовати сахрани митрополита црногорско-приморског Амфилохија. Председник Србије је изразио и жељу да говори да испраћају од митрополита, међутим са тим није било сагласно свештенство МЦП, будући да су епископи Јоаникије, Метохије, Атанасије Ракића и Атанасије Јевтић одлучили да он не говори

Pogledajte prilog 790611

23:41 31.10.2020.

Одлазак Вучића у Црну Гору изазвао је опречне коментаре у српској, али и црногорској јавности. Међу најоштријима у критици одласка лидера СНС у Подгорицу био је председник Двери Бошко Обрадовић, који је истакао да је то „лицемеран гест“, јер су, како је навео, „режимски листови вређали и пљували митрополита Амфилохија“.

Међутим, Вучић није желео да се задовољи самим одласком у Подгорицу на сахрану митрополиту, већ је пожелео да каже коју реч и тако се опрости од Амфилохија. Ипак, за тако нешто није добио дозволу свештенства Митрополије црногорско-приморске, које је донело једногласну одлуку да се Вучић не обрати. Против његовог говора су били епископи Јоаникије, Метохије, Атанасије Ракића и Атанасије Јевтић.

На сам помен тога да би председник Србије могао да држи говор бурно су реаговали на друштвеним мрежама, где су Вучићу послали јасну поруку:

– Вучић врши притисак на владику Јоаникија да сутра држи говор. Надам се да му се то неће дозволити, да би избегли ситуацију где ће му Црна Гора рећи шта мисли о њему. Ђеда нам је клеветао, Вучић није добродошао. Може да се поклони и оде, ништа више. Издајниче српског рода – навео је један твитераш.

Stav tviteraša o želji Vučića da govori na Amfilohijevoj sahrani FOTO: Printscreen

Против говора, али и самог одласка на сахрану митрополиту Амфилохију био је и лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић.

– Сада Амфилохије није опасан? Јер је мртав. Не чека из заседе. Није необично да се у Србији, међу мафијашима и лицима без образа дешава да дођу на погреб оног кога су уништили физички или на други начин угрозили. На Ивановићеву сахрану нису смели, послали тапшароша – написао је Веселиновић.

link

Пријатно сам изненађен што су попови остали при одлуци да забране Вучићу да држи говор на сахрани Радовића. Мада је Вучићевим бот-тимовима било веома битно да му се то дозволи. Они сада немају шта да медијски експлоатишу.

Koji je ovo Smrdin.Info lažov! I sam Vučić je rekao da bi bilo neumesno da drži govor na sahrani.

Неко је ту гурнуо мали прст да Ђедо гекне...мало стимуланса у ону кесу са инфузијом..
као кад стојиш над провалијом па те неко само додирне и ти оде у бездан.

Пази,сви причају да је он био веома доброг здравља а и сама та,брзопотезна сахрана вез икакве провере
и обдукције ми даје исновану сумњу да ту нешто никако није у реду.

Sve same klevete i laži. I gde je sada bio njegov Bog? Što ga nije spasio kada toliko verujete u njega? Licemeri jedni odvratni!

Ima li on nekog krštenog savetnika,
kakav cirkus i farsu opet pravi ?

Ode u CG navodno na sahranu
i na istoj se ne pojavi, ne prisustvuje.
Voimjaoca :pop:

Prisustvovao je sahrani i opelu, a ovo je ranije ujutru bila zaupokojena liturgija.
Pa nije , do malopre je bio u live prenosu na Pinku u tz. srpskoj kući u Podgorici dok je liturgija uveliko trajala ,možda dodje sada ...

Dugo sam razmisljala o ovome sto pronosis sa teme na temu kao link i "otkrice"; iako ga Amfilohije nije bas voleo, ipak je dobro sto je dosao na sahranu, jer je predsednik Srbije i to mu je obaveza, a priznaces, niko osim monastva i svestenstva i bas onog vernog naroda koji je bio s njim i u dobru i u zlu, nije prisustvovao satima od ranog jutra....obicaj je uglavnom da se dodje na glavno opelo i na samu sahranu kad su u pitanju zvanicnici, tako da nisi u pravu sto se toga tice.

Ono gde mozda jesi u pravu, sto bih ja na njegovom mestu posetu Srpskoj kuci zavrsila u subotu, a nedelju bih ceo dan posvetila sahrani, pa makar i ne dosla od najranijeg jutra.

Back