Vučić: Greška! Vulin: Nije greška, nego izdaja!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FPxu-J2WQAMah3s.jpgVolodimir-Zelenski-Edi-Rama-i-Aleksandar-Vucic-u-Tirani-Foto-Fonet-Instagram.jpg1000013865.jpg308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpg308673009_184404374123089_3452750315467529364_n.jpgimages.jpgVolodimir-Zelenski-Edi-Rama-i-Aleksandar-Vucic-u-Tirani-Foto-Fonet-Instagram.jpg
1000013865.jpg

na kontu jevrejskog porekla, i sto ima izraelski pasos
Ја сам чуо да је узео српски пасош.
Знам да је живео у Израелу до 4. разреда основне школе.
Брат од тетке, или ујака, заборавио сам, има скроз јеврејско име и презиме.

ima, ima, jel aljek rece da je on zahyebao stvar? mozda mu je zelenski platio koje milonce? zasto bi inace glasao pogresno ako ne za pare?
Гласао је тако јер му је Вучић рекао да тако гласа. Није то ништа ново јер је Србија у свим резолуцијама које се тичу рата између Русије и Украјине гласала против Русије.
Овај пут су чак и Амери гласали против те резолуције (што јесте чудно али имајући у обзир да сада Трамп наређује, онда је све могуће) па се Вучић ухватио за главу јер се сагласио са пропалом ЕУ а био против и Русије и САД.
Због тога Вучић онда и почиње са правдањима типа ''грешка'' док има Вулина да то дигне на мало виши ниво са ''издаја'' и тако опет заглупљује народ.

Јбт, Вучићево ''Грешка!'' и Вулиново ''Издаја!'' су још једно заглупљивање народа у режији ове власти. Да ли је шта рекао онај Ђурић што је стиснуо ''За'' уместо ''Удржан''? Да ли он сме да се огласи и каже: ''Људи, није била ни грешка ни издаја већ ми је шеф рекао да тако гласам па не знам зашто сада мене нападају и он и Вулин!''.

А обратите пажњу на овај Вулинов бисер:
„Ne verujem u grešku jer nema tog Srbina koji ne bi dva puta razmislio kada glasa protiv Rusije, našeg jedinog istorijski nepromenjenog saveznika. Ne verujem u grešku, ali verujem u izdaju“, naglasio je Vulin.

Треба ли дотичног господина Вулина подсетити колико је већ пута Србија у УН гласала против Русије? Зар није и тада требало размишљати?

Вучић се прерачунао па сад покушава да вади кестење из ватре голим рукама. Од њега не треба ништа да нас чуди. Њему диригује ЕУ па због тога и чини то што чини.

Vulin hoće da kaže da je Aleksandar Vučić izdajnik

Back