Vučić: Greška! Vulin: Nije greška, nego izdaja!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.738
Povodom rezolucije koju smo podržali a u kojoj se Rusija naziva agresorom i od koje se zahteva povlačenje i podržava se Ukrajina imamo dva stava:
Predsednik kaže da smo se slučajno za je bali kad smo glasali a Vulin kaže da nema slučajnosti..

Ok razumem ove iz naprednog krda da im nije svejedno jer će uskoro svi u zatvore al daj nek se malo skoncentrišu, ovako ispadaju potpuni idioti zbog kojih nam se smeje ceo region: Eno na hrvatskom Indexu nas sprdaju od sinoć! Nek se međusobom dogovore oko nekih stvari. Izlaze u javnost sa dve potpuno različite priče.

Vulin poručuje Vučiću da laže i ja ovog puta verujem Vulinu zato što je Vučić dokazani lažov! ( ima tema o tome )

dakle ipak smo izdali Rusiju!

šta kaže sendvič brigada? a da na ignor su mi :D

Povodom rezolucije koju smo podržali a u kojoj se Rusija naziva agresorom i od koje se zahteva povlačenje i podržava se Ukrajina imamo dva stava:
Predsednik kaže da smo se slučajno za je bali kad smo glasali a Vulin kaže da nema slučajnosti..

Ok razumem ove iz naprednog krda da im nije svejedno jer će uskoro svi u zatvore al daj nek se malo skoncentrišu, ovako ispadaju potpuni idioti zbog kojih nam se smeje ceo region: Eno na hrvatskom Indexu nas sprdaju od sinoć! Nek se međusobom dogovore oko nekih stvari. Izlaze u javnost sa dve potpuno različite priče.

Vulin poručuje Vučiću da laže i ja ovog puta verujem Vulinu zato što je Vučić dokazani lažov! ( ima tema o tome )

Šizoje AVtihrist jedno...Šizoje Vulin drugo...a Mr. Bin kao slucajno glasao tako...

Što bi narod rekao....j.ebe lud zbunjenog...

...

Јесте грешка,

не због погрешног гласања,

већ јер наша делегација није знала да ће Амери, Руси, Израел и Кина да гласају једнако.

Мислили су да ће Амери и Израел на једну страну, а Русија и Кина на другу.

Ко им крив што не умеју да се мувају по УН кулоарима па да прате дешавања.

Са друге стране, нама је ЕУ циљ. Па је и логично да ускладимо политику са Бриселом, кад већ нећемо са братом Виктором.
Da li je?

Trenutno u srpskoj vlasti dominiraju dve struje: Lažno-prozapadna, predvođena Vučićem, i otvoreno anti-zapadna i proruska, predvođena ovim FSB agentom.

Ne moram ni da pročitam tekst znam kako funkcionišu naslovi. Vucic je rekao da je greška, jer jeste greška, a Vulin nije rekao da je izdaja zbog pogrešne vučićević odluke, već zato što misli da su izaslanici nasi izdali Vucica, kao oni su evropski plaćenici... Sad jos samo fali da se Vucic pojavi i kaže, ne mislim ja bas kao Vulin, nadam se da nije baš tako... I da eto bude kompletirano standardno nacionalisticko opisivanje svakog događaja... Gde Vulin upozorava na izdajnike oko Vucica, a Vucic dobar i naivan ne može da ih prepozna...Tako da niko narodu i ne valja osim njega lično...

Nije to nikakva greška. Neko iz EU mu je diskretno dopašnuo na uho da bilo dobro da Srbija podrži rezoluciju EU protiv Rusije, ako Vučić ne želi da ostane bez para iz EU fondova. Na to je Vučić jako osjetljiv. Sve može ali mu novac ne diraj!
Jedan glas koji niti je vredeo, niti je bio bitan... Nema nikakve šanse da se ovako nešto uopšte dešava...

kazu da je greska
pogresi%C4%8Dovek-pogresicovek.gif

Back