Vučić: Evropski ološ koji je došao da ruši našu zemlju biće procesuiran u skladu sa zakonima Srbije

Građani sa okolnih zgrada gađaju jajima policiju u Novom Sadu VIDEO, jesu li i oni Evropski ološ ili su oni stanovnici zgrada obični narod ?
aljek citira musolinija, si video? za njega je olos ko god nije fasista kao on! racunaj da je srbija vec postala kao fasisticka italija pre ww2

Navijam da dodju na vlast, akcije firme ce da mi porastu 200%, prodam to i odmah u penziju 😎
Moraćeš da se strpiš ako oni dođu na vlast,jer će biti frke u EU/NATO zato što desničari svih zemalja članica nemaju isto viđenje situacije u EU i ne žele da budu poslušnici nadnacionalne briselske birokratije.

Moraćeš da se strpiš ako oni dođu na vlast,jer će biti frke u EU/NATO zato što desničari svih zemalja članica nemaju isto viđenje situacije u EU i ne žele da budu poslušnici nadnacionalne briselske birokratije.

Meni super u svakom slucaju :)
A bice najbolje kad i otadzbinu ocistimo od SNS/SPS zlikovaca 😊😊😊

Meni super u svakom slucaju :)
A bice najbolje kad i otadzbinu ocistimo od SNS/SPS zlikovaca 😊😊😊
Videćemo kako će biti i na šta će izaći uspon desnice u EU.U prošlosti je desnica uvek donosila sukobe.Nego,meni je baš interesantno da ti smeta SNS koji je uspeo da sačuva našu državu od sukoba a ne smeta ti tvoja druga država koja je gurnula Ukrajinu u rat?

Videćemo kako će biti i na šta će izaći uspon desnice u EU.U prošlosti je desnica uvek donosila sukobe.Nego,meni je baš interesantno da ti smeta SNS koji je uspeo da sačuva našu državu od sukoba a ne smeta ti tvoja druga država koja je gurnula Ukrajinu u rat?

SNS je zlikovacka kriminalna organizacija koja je, dok se zvala SRS, huškala na rat i uvela zemlje SFRJ u krvoproliće.
Danas pljačka i rasprodaje Srbiju.
Da, smeta mi takva zlikovačka kriminalna organizacija, kao i svakom zdravom i poštenom čoveku.

Opet burzuji, pazi ima stan u centru Novog Sada i gadja policiju. To bi tako bilo i u Beogradu na vodi.
Јеси ти заборавио (а не би било чудно да јеси) шта је Вучић рекао пре неколико година, поводом све израженијих социјалних и економских разлика у Србији? И сад, шатро, ви против буржуја и они против вас!?

I to je protivzakonito.Država treba da se postavi daleko strožije i da,kao u EU,reaguje na prvu,da se zna ko je vlast,a ko narod.Ovo je sramota šta deo građana sebi daje za pravo.
Да те подсетим, у току су протести и грађанска непослушност. и тражи се расписивање избора.

SNS je zlikovacka kriminalna organizacija koja je, dok se zvala SRS, huškala na rat i uvela zemlje SFRJ u krvoproliće.
Danas pljačka i rasprodaje Srbiju.
Da, smeta mi takva zlikovačka kriminalna organizacija, kao i svakom zdravom i poštenom čoveku.
Pa daaaaa :D Samo smo mi Srbi krivi za sva s*anja u bivšoj nam Jugi.
A ne odgovori mi zar ti ne smeta ta tvoja druga država što je ugurala Ukrajinu u sukob sa Rusijom?

Znači ludak će da hapsi malobrojne turiste i optužuje za terorizam :rotf:

Pogledajte prilog 1780908

Pa nije nista poklonio, to su bili obicni izbori kao svaki drugi

Svi izbori do sada su bili posteni sto vi sami potvrdjujete time sto ih trazite uz ocenu da ih je nesposobna opozicija zasluzeno gubila. Tako ce naravno biti i ubuduce.
Како то мислиш "do sada su bili posteni"? На који период мислиш? После ћемо више о "поштеним иборима" ...

Kako nije,pa tema je EU ološ,jedna Grkinja i jedan Šveđanin koji su došli da nam palamude o ljudskim pravima i građanskim slobodama za koje u njihovoj uniji policija tuče.E sad,ista ta EU ima državu članicu čiji si ti ponosni stanovnik,a ta država je ugurala Ukrajinu u sukob sa Rusijom.I tako sam ja došao do želje da ti postavim ono pitanje na koje ne želiš da mi odgovoriš jer ti je neprijatno i ne znaš šta da mi kažeš.

Pedderi zaratili sa blokaderima zbog izostanka podrške za prajd 😂😂😂. Padaju teske reči !!!

1757192971781.png

Prilozi

• 1757192931963.png
    1757192931963.png
    455,4 KB · Pregleda: 1

Back