Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 14.934
Bili su fer izbori, to je ogromna razlika u poređenju sa izborima (farsom) pod SNS diktatorskim režimomPa nije nista poklonio, to su bili obicni izbori kao svaki drugi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili su fer izbori, to je ogromna razlika u poređenju sa izborima (farsom) pod SNS diktatorskim režimomPa nije nista poklonio, to su bili obicni izbori kao svaki drugi
I to isto,potpuno se slažem sa tobom.Tako je!
Drzava da se postavi strožije i pohapsi i osudi sve odgovorne u lancu odgovornosti za pad nadstrešnice ali i za proneveru stotina miliona evra u procesu rekonstrukcije zelenzicke mreze, za pad hlikoptera i sket sedam osoba, ubistvo na naplatnoj rampi (gde su dva minuta snimka), ubistvo Cvijana, Olivera Ivanovića, reket uvozno-izvozne mafije, da se objave sva dokumenta od javnog znacaja, i da se vec jednom krene sa poštovanjem zakona i Ustava.
Skroz moguće i to. Međutim ovo što radi Vučko niko do sada u toj meri nije radio, čak ni MiloševićBoris tadić i tadašnji lopovi su postigli dogovor i predali vlast radikalima. Ko to ne vidi je stvarno slep i pored oba oka u glavi![]()
Hajde legendo da te vidimVučić: Evropski ološ koji je došao da ruši našu zemlju biće procesuiran u skladu sa zakonima Srbije
https://n1info.rs/vesti/vucic-evrop...suiran-u-skladu-sa-zakonima-srbije/komentari/
Sto ih ne uhapsi?
E svaka ti čast na komentaru!!! Upravo je tako.e baš je EU primjer demokracije kao ***** primjer poštenja
Pa u pravu je čovek jer se po izjavama ti parlamentaraca vidi u koju tikvu duvaju,a moram potražiti na netu njihove angažmane,baš da vidim jel su u rangu bivšeg vojnika HVO a današnjeg EUroparlamentarca Tonina Picule,jer ako jesu džaba im lepa priča,nemaju šta da traže ovde i da drugima sole pamet,jer se u njihovoj uniji sklanjaju nepodobni političari a oni došli nama nešto da kenjaju što je licemerje.Otprilike je i kod njih u opticaju ona stara deviza-k*rva o poštenju.Hajde legendo da te vidim
Hapsi te europarlamentarce pa dsa ti lepo zamrzavaju imovinu i tebi i bati i siniši....
Koji pajac, i koje smo amebe od naroda kada nam je ovaj u bilo kom trenutku u istoriji delovao kao opcija a ne jbn diktator da bude.
I to isto,potpuno se slažem sa tobom.
Pa ne znam ja,nisam vidovit.Nego,šta bi sa tvojim opozicionarima iz AFD?Zna li se išta?Pa što ne radi onda to?
Ah da, pa zato što je država okupirana id SNS zlikovaca koji ne daju državi da radi svoj posao.
Vučić je naveo da je sinoć dugo bio u komandnom centru MUP….
Vučić: Evropski ološ koji je došao da ruši našu zemlju biće procesuiran u skladu sa zakonima Srbije
https://n1info.rs/vesti/vucic-evrop...suiran-u-skladu-sa-zakonima-srbije/komentari/
Sto ih ne uhapsi?
Pa ne znam ja,nisam vidovit.Nego,šta bi sa tvojim opozicionarima iz AFD?Zna li se išta?
na sledećim izborima koje gubi na keca ako budu pošteni
Isaija 24,16 S kraja zemlje čusmo pjesme u slavu pravednome; ali rekoh: ološah! ološah! teško meni! nevjernici nevjeru čine, baš nevjernici nevjeru čine.Vučić: Evropski ološ