kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.917
hahaPa tako je.
Nista ne bi ostalo od cacija pojeden da je usnimljen da setka ovako unezveren na stanici ko baculov .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaPa tako je.
Nista ne bi ostalo od cacija pojeden da je usnimljen da setka ovako unezveren na stanici ko baculov .
Dobro nisi reko mljac mljac haha
hahaDobro nisi reko mljac mljac haha
Прво је коментар понашања, пс је изведено и аргумент. да са некима не можеш ни расправљати, јер своје "аргументе" поставе као табу.Je l moguće da ti je ovo argument?![]()
Samoproglase se za boga i argumenti su im sveto pismo zapečaćeno zanjem moderatora. DemokratskiПрво је коментар понашања, пс је изведено и аргумент. да са некима не можеш ни расправљати, јер своје "аргументе" поставе као табу.
Ма, јасно је одакле вуче та промаја.Samoproglase se za boga i argumenti su im sveto pismo zapečaćeno zanjem moderatora. Demokratski
Rođeni optimista...Ма, јасно је одакле вуче та промаја.
Чекамо да се неко са мало образа јави и објасни толерисање оваквих уписа.
Само им спортски дајем шансу да схвате да пуцају и себи у ногу, оваквим понашањем.Rođeni optimista...
Ma nije valjda!?Само им спортски дајем шансу да схвате да пуцају и себи у ногу, оваквим понашањем.
Знам да многи ово раде и за новац, и из иностранства, и за службе; али, не сви.
Ја њих подсећам.
Vidiš kako se sami jave. E, pameti...Само им спортски дајем шансу да схвате да пуцају и себи у ногу, оваквим понашањем.
Знам да многи ово раде и за новац, и из иностранства, и за службе; али, не сви.
Ја њих подсећам.
Ma jok, on lajkuje sve koji su protiv mene, i potvrđuje njihovu priču, nevezano za temuPreuzimaš smenu il radite u tandemu?
Ma jok, on lajkuje sve koji su protiv mene, i potvrđuje njihovu priču, nevezano za temuima par takvih egzemplara ovde
![]()
Vučićev templar!Ma jok, on lajkuje sve koji su protiv mene, i potvrđuje njihovu priču, nevezano za temuima par takvih egzemplara ovde
![]()