Vučić: "Dolaze teška vremena"

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.989
Aleksandar Vučić se obratio iz Budimpešte.

"Ključno pitanje je ko će da preživi sledeću zimu. Ja ne mislim da će oni brzo da savladaju i poraze Rusiju, kao što ne verujem da će Rusija tako brzo da savlada Ukrajinu", rekao je Vučić.

"Mi protiv Ukrajine nikad ništa nismo imali. Nismo priznali cepanje delova Ukrajine, ni rezultate referenduma," dodaje Vučić.

E8-F27049-3583-455-A-B9-AA-5-BC891-F38-F00.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=10&dd=03&nav_category=11&nav_id=2222396

Balša Božović od vajkada upozorava da je glas za radikale glas za teška vremena!
Potvrda ovoga dolazi večeras i iz same radikalne stranke (SNS)!
Nadam se da ______ neće imati nijedan odgovor na predstojeće izazove sezone zima '23.

E jbg...
A taman nas krenulo...:(
Toliko da je i @Jugoslav Čvarak -a sramota koliko nam dobro ide...

Nista leteci automobili...
Nista srpski Mercedes iz ugaslog Ikrabusa...
Nista Tenis prasici... i MaBudala investicije...i Kineski Hi Tech City u Borci ...:(
Ej zivote lutalico...

Samo jos da nam se Predsednik ne obesi za ono konopce koje cesto pominje...
Ali ako...ispostovacemo tu njegovu poslednju volju...:zzzz:

...

"Ključno pitanje je ko će da preživi sledeću zimu. Ja ne mislim da će oni brzo da savladaju i poraze Rusiju, kao što ne verujem da će Rusija tako brzo da savlada Ukrajinu", rekao je Vučić.

"Mi protiv Ukrajine nikad ništa nismo imali. Nismo priznali cepanje delova Ukrajine, ni rezultate referenduma," dodaje Vučić.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=10&dd=03&nav_category=11&nav_id=2222396

Balša Božović od vajkada upozorava da je glas za radikale glas za teška vremena!
Nadam se da ______ neće imati nijedan odgovor na predstojeće izazove sezone zima '23.
Ko jos cita i slusa ove jadnike po levim televizijama i novinama koje dele medjusobom....svet se desava, a oni mlate gluposti....

Dal taj čovek ume nešto da kaže a da ne drami? Čuj sad je cilj preživeti zimu...san o zlatnom dobu se izgleda istopio a sledi buđenje naroda kad ne bude grejanja a bude restrikcija struje ili novog ogromnog zaduživanja da bi se platila potrošena struja...

Dal taj čovek ume nešto da kaže a da ne drami? Čuj sad je cilj preživeti zimu...san o zlatnom dobu se izgleda istopio a sledi buđenje naroda kad ne bude grejanja a bude restrikcija struje ili novog ogromnog zaduživanja da bi se platila potrošena struja...
On zna da narod voli da gleda rijaliti emisije, turske serije i sličnu zabavu, a to je sve prepuno drame i iščekivanja, pa pruža narodu ono što mu se sviđa.

Tako i u svim ljubavnim serijama par prvo prolazi kroz brojna iskušenja i probleme, ceo svet je protiv njih, da bi na kraju ipak uspeli da se sa svim izbore i žive srećno do kraja života.

To ti je taj scenario. :D

Dodji kod nas...u Zlatno doba... :zzzz:
Pa sve iz pocetka...od 200€ do prestizanja Albanije i Makedonije :patkica:

...
Nije SNS kriv sto su oni prije njega stvorili pakao u Srbiji, nije HDZ kriv sto su SDP-njare opustosile Hrvatsku uzduz i poprijeko.
Konacno imamo mogucnost popraviti stvari, a da bi se to ucinilo treba vjerovati ljudima koji vode ove dvije izmucene i napacene drzave.

https://www.b92.net/news/pics/2022/01/01/67221230861d04a29b41b5025077240_700x525x431700.png[/omg]

mogu ti reći da sam zagotivio Aleksandra Vučića - em cepa Paulaner em Haribo medvediće i colu...

Baš kao i ja...
:heart:

BoTa i M.Rakic su napravili katastrofalnu gresku praveci SNS....

Nije SNS kriv sto su oni prije njega stvorili pakao u Srbiji, nije HDZ kriv sto su SDP-njare opustosile Hrvatsku uzduz i poprijeko.
Konacno imamo mogucnost popraviti stvari, a da bi se to ucinilo treba vjerovati ljudima koji vode ove dvije izmucene i napacene drzave.
Izvesna, moćna struktura, ne žali novce da financira podvojenost dva ključna faktora na Balkanu - em ih drži u zavadi em ih slabi. Dvije muhe jednim udarcem.

U suprotnom - Hrvatska i Srbija u talu, prejak faktor za ekonomske interese zapadne industrije...

Ja i navijam da se vi maksimalno nezdravo hranite
Paulaner je čisto pivo.
Taktički prejeftino (ide se na količinu) kako bi Nemac uništio svoje male proizvodjače a na radost Srbina koji za male pare dobija kvalitet...

Haribo se može zameniti Pionirovim pokušajem... ali - pokušajem...

Vaša "amerikanizacija Srbije" je dovela da junk food (McDonalds) postane fancy mesto...

Back