Vučić: Đilas je moja desna ruka, sve je obavio

TONOLAN

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.507
SOČI -
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da neka bog politički poživi Dragana Đilasa, jer će Srbija imati vladu pristojnih ljudi, pošto dok postoji Đilas niko neće moći da je ugrozi.

Vučić je, u izjavi za TV Pink u Sočiju, kazao da je lično srećan što je Đilas uspeo da napravi u partijskom smislu razdor u DS, ali odbacuje tvrdnje da on stoji iza toga.

"Ja sam se verovatno negde u pauzi svih susreta bavio DS-om, ali da jesam sve bih ovako uradio.
Navijao sam za Đilasa iz sve snage da ih pobedi, rasturi, skloni i to je u redu.

Dragan Đilas je moja desna ruka.
Sve što je trebalo da obavi obavio je"....

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/vucic-djilas-je-moja-desna-ruka-sve-je-obavio_1072716.html

Pa ne, al pretpostavimo da kaže ''ja, Đido, povlačim se sutra iz politike'', pa to bi bio smak sveta za hroničnog, kako se prešaltati na nekog drugog negativca tako na mah. :lol:
Pričao je Vuki više puta da se povlači, a Đido je tek sad ozbiljno počeo da se bavi politikom.
Đido nije pozitivac u bilo kom kontekstu. Vučićevi bacaju spinove, al mene ne bi nikakav epilog nakon izbora začudio. Sad je pitanje svh pitanja da se odlože izbori i to traži (nešto brojnija) opozicija.

Ne verujem da će se to odložiti, naći će se dovoljno kvaziopozicije koja će glumiti u izbornoj predstavi, pa ta gluma se i plaća, eto motiva mnogima da uzmu učešća, a i nakon izbora se stiču privilegije koje lagodan život znače. Plus ako ne izostane podrška za održavanje od strane međunarodnih faktora koji vedre i oblače na našoj politikantskoj sceni, pa eto kvazizbora samo tako. No videćemo, biće tu još gomile manipulacija i nadjebavanja.

Back