Вучић данас у Њујорку са Помпеом

https://www.danas.rs/politika/na-sa...io-i-nekadasnji-britanski-premijer-toni-bler/

Na sastanku Vučića i Pompea bio i nekadašnji britanski premijer Toni Bler

Na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa američkim državnim sekretarom Majklom Pompeom nalazio se i nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler, prenosi danas televizija N1 da je javio reporter Al Džazire iz Vašingtona.

toni-bler-678x381[1].jpg

Piše: Beta21. avgusta 2019. 17.24 Izmenjeno: 17.25

Na pitanje televizije N1 da li je to tačno, i ukoliko jeste u kojem svojstvu je Bler prisustvovao razgovoru, savetnica predsednika Srbije za medija Suzana Vasiljević još nije odgovorila.Državni sekretar SAD Majkl Pompeo poručio je tokom sinoćnog susreta s predsednikom Srbije u Njujorku da ohrabruje Srbiju da se fokusira na strateški cilj – članstvo u EU i da obnovi dijalog sa Kosovom, saopštio je Stejt department.

1566428092300.png

Nemam. Da imam prosula bih je ovde .

Zašto ne Washington? Zvanično , a ne ovo, dođe mi kao neooficijelno .
Са друге стране проблем Косова без овере у Њу Јорку не може да се реши, јер ипак је Њу Јорк и нека врста светске престонице.

Са друге стране проблем Косова без овере у Њу Јорку не може да се реши, јер ипак је Њу Јорк и нека врста светске престонице.

Da UN.

Da se možda ne vraća u UN?

Da ovaj nije sa njim pričao kao predstavnik države članice Saveta Bezbednosti?
(ovo je možda moja laička glupa predpostavka)

Da UN.

Da se možda ne vraća u UN?

Da ovaj nije sa njim pričao kao predstavnik države članice Saveta Bezbednosti?
(ovo je možda moja laička glupa predpostavka)
Тачно да се понекад у међународним комуникацијама користи симболика, проблем је што ми смртници немамо довољно информација да то разумемо.
То би могла бити порука да Америка прихвата да се ту неће питати само она већ и остали чланови СБ али то је превише смела шпекулација за неког обичног грађанина. То онда чак не би ни било упућено Вучићу.

Back