Вучић честитао рамазан: Нека овај свети месец донесе добра дела

Poruka
9.345
КАЛИФ ВАМ ЈЕ СВИМА У ОПЕН БАЛКАНСКОМ КАЛИФАТУ ЧЕСТИТАО РАМАЗАН!

https://www.politika.rs/scc/clanak/...mazan-Neka-ovaj-sveti-mesec-donese-dobra-dela

Вучић честитао рамазан: Нека овај свети месец донесе добра дела​

677z381_aleksandar-vucic-sns-a.-vasiljevic-nnnn.jpg

Александар Вучић (Фото А. Васиљевић)
Председник Србије Александар Вучић упутио је данас најискреније честитке свим верницима исламске вероисповести у Србији поводом почетка месеца рамазана.
"Нека овај свети месец донесе добра дела и да га проведете у здрављу, срећи и миру, заједно са својим породицама", поручио је Вучић.
"Рамазан је месец милости, опроста и благостања. Дани овог светог месеца су подстицај да ојачамо наше међусобне везе, уважавање и афирмишемо богатство Србије које доносе етничке, културне и верске различитости на добробит свих наших грађана", навео је Вучић у честитки, уз поздрав:
"Рамазан шериф мубарек олсун"!

****Човек не честита Рамазан МУСЛИМАНИМА; као што се до сада радило, или оно чувено
"верници србске православне цркве" већ свим нашим грађанима, кад ли ће да се аутује?****
колко он каже отворено све а нема ко да чита...

Изгледа да је све морам последњи да сазнам?
Па што ћутите да је Мусли и стварно следбеник курана?
Неко вежба јогу, неко гледа у сунце....а наш председник гледа у меку и медину.

КАЛИФ ВАМ ЈЕ СВИМА У ОПЕН БАЛКАНСКОМ КАЛИФАТУ ЧЕСТИТАО РАМАЗАН!

https://www.politika.rs/scc/clanak/...mazan-Neka-ovaj-sveti-mesec-donese-dobra-dela

Вучић честитао рамазан: Нека овај свети месец донесе добра дела​

677z381_aleksandar-vucic-sns-a.-vasiljevic-nnnn.jpg

Александар Вучић (Фото А. Васиљевић)
Председник Србије Александар Вучић упутио је данас најискреније честитке свим верницима исламске вероисповести у Србији поводом почетка месеца рамазана.
"Нека овај свети месец донесе добра дела и да га проведете у здрављу, срећи и миру, заједно са својим породицама", поручио је Вучић.
"Рамазан је месец милости, опроста и благостања. Дани овог светог месеца су подстицај да ојачамо наше међусобне везе, уважавање и афирмишемо богатство Србије које доносе етничке, културне и верске различитости на добробит свих наших грађана", навео је Вучић у честитки, уз поздрав:
"Рамазан шериф мубарек олсун"!

****Човек не честита Рамазан МУСЛИМАНИМА; као што се до сада радило, или оно чувено
"верници србске православне цркве" већ свим нашим грађанима, кад ли ће да се аутује?****
колко он каже отворено све а нема ко да чита...
vucic musliman umislio da je Srbija njegov kalifat pa zaboravio da je ovo hriscanska zemlja.

vucic musliman umislio da je Srbija njegov kalifat pa zaboravio da je ovo hriscanska zemlja.

po kuranu, ako je vladar musliman, cela zemlja pripada muslimanskom svetu
po njima....a on se tako i ponaša
a brine me što se tako ponaša i ceo vrh države
jer po kuranu nipošto se ne smeš protiviti kalifu, jer nećeš otići u dženet
a tako se bukvalno ponaša ceo vrh države ćute ko zaliveni!
neverovatno mi je da se taj vehabijski, inače, islam TOLIKO proširio medju državnom upravom?!
Saudijska arabija ZVANIČNO daje novac za primanje islama, to nije nikakva tajna
gomila cigana je to uradila...u borči imaju džamiju, recimo
a poslednjih par godina se stalno planiraju džamije po srbiji
prvo kragujevac, pa sad mladenovac, gde od muslimana nema ni M.
čudno?!

neverovatno mi je da se taj vehabijski, inače, islam TOLIKO proširio medju državnom upravom?!
čudno?!
zanimljiva konstatacija a mislim da tu ima itekako istine!

zanimljiva konstatacija a mislim da tu ima itekako istine!

па има много истине, ја први би волео да нема ал има
Све он каже отворено бираним речима...
само нема ко то да слуша...

I sam je rekao da se divi Muratu pre par godina.,,verovatno je u tom periodu i primio islam.

Nema junaka ko Milos Kobilic koji je ubio tog Murata rasporio ga od balcaka pa do guse.

Podrazumeva se.Postuj druge da bi drugi tebe postovali ma koje vere bili.

па то се за њих НЕ подразумева
они се и између себе убијају јер су једни шиити а други сунити?
исто то су радили и хришћани, западни, прво су убијали невернике у светој земљи
па онда између себе са протестантима
иста је то прича све.....

па то се за њих НЕ подразумева
они се и између себе убијају јер су једни шиити а други сунити?
исто то су радили и хришћани, западни, прво су убијали невернике у светој земљи
па онда између себе са протестантима
иста је то прича све.....
Koljemo se i mi medjusobno kao sto nas ima svakakvih tako je to i kod njih ali ne treba sve generalizovati da su svi muslimani isti.

Koljemo se i mi medjusobno kao sto nas ima svakakvih tako je to i kod njih ali ne treba sve generalizovati da su svi muslimani isti.

ма далеко им лепа кућа!
нису исти....док су слаби и у мањини, чим ојачају крећу у лов на околне око себе
они су мале маце и добрице, док не ојачају...
дај ми пример и један, где живе у миру са околним суседима??
НИГДЕ! свуда праве њесра! где год се нађу!
....
заправо, живели су, док је СОЦИЈАЛИЗАМ био државно уређење арапа,
како је то неко срушио и потпалио вехабијски пожар, мира нема...
У Саудисјској Арабији је забрањена БИБЛИЈА?! о чему да причамо даље...

čudno?!

A šta fali islamu?

Ништа, нека га само даље од Европе...
колко је вас овде крипто муслимана иначе?

Svi vi agresivni kršćanski krkani, kad bi bolje razmislili, shvatili bi da je upravo islam ono što vama treba, i da ste zapravo praktički muslimani po mentalitetu, a ne kršćani :kafa:

Svi vi agresivni kršćanski krkani, kad bi bolje razmislili, shvatili bi da je upravo islam ono što vama treba, i da ste zapravo praktički muslimani po mentalitetu, a ne kršćani :kafa:

ја нисам верник уопште, а ти си видим вехабија.
привет!

Nisi vjernik? Pa šta se onda baviš religijskim pitanjima?

па зато што је ово државно питање.
куран не разликује нације, сви муслимани су један народ.
непосредно подрива државно уређење Србије.

па зато што је ово државно питање.
куран не разликује нације, сви муслимани су један народ.
непосредно подрива државно уређење Србије.

Pa jesi li možda primetio da su svi muslimani u jednoj državi, ili šta te točno zabrinjava?

Pa jesi li možda primetio da su svi muslimani u jednoj državi, ili šta te točno zabrinjava?

нити си србин нити си муслиман ал си докон.

https://mondo.rs/Info/Svet/a815844/ISIS-odsecanje-glave-svadbeni-poklon.html

Lider Islamske države Abu Bakr al Bagdadi dozvolio je ženi verskom sudiji da odseče glavu drugoj kao svadbeni poklon, ispričala je žena koja je pobegla islamistima.

Žena, sudija za šerijatsko pravo, koja je u borbi izgubila muža, morala je, prema zakonu Islamske države, da se uda za drugog.

Ona je, kao svadbeni poklon, zatražila da ubije jednog nevernika, piše "Dejli Mejl".

Lider terorističke organizacije al Bagdadi navodno je udovoljio njenom zahtevu, ali je insistirao na tome da može da oduzme život samo ženskoj osobi, jer su u Islamskoj državi muškarci i žene strogo razdvojeni.

Žena koja je dala intervju Dejli Mejlu, čije ime je zbog bezbednosnih razloga promenjeno u Lena, rekla je da je radila za više žena sudija za šerijatsko pravo u sudu Islamske države u gradu Majadin u Siriji, pre nego što je pobegla pred zverstvima ekstremističke organizacije. Upravo poslednja sudija za koju je radila odabrana je da joj bude odsečena glava.

"Žena sudija Tunišanka Roa Um Kotaba al Tunisi tražila je od vođa da odseče glavu neverniku kao svadbeni poklon. U to vreme sudija za koju sam ja radila, Um Abdulah, bila je optužena da je špijunirala za tajnu službu Saudijske Arabije", rekla je Lena koja je uspela da pobegne esktremistima.

Inače, ova žena je posvedočila i o brojnim zverstvima islamista.

Prema njenim rečima, kazne za žene koje određuju sudovi IS idu od novčanih kazni za nošenje "neislamske" odeće i bičevanja, preko prebijanja zbog razgovora sa strancima, do odsecanja udova zbog krađe, kamenovanja do smrti za preljubu i odsecanja glave za izdaju.

"Jedna žena je tako uhapšena zbog toga što je razgovarala sa muškarcem u prodavnici, iako je to bio njen muž. Izvedena je pred egipatskog sudiju, koja ju je osudila na stravično prebijanje.

Bičevana je kao životinja sa 80 udaraca, na glavnom trgu pred svima, a kada je njen muž dokazao da je to njegova supruga, bilo je prekasno", seća se ona.

Back