Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.450
Ок, шта ти наслућујеш?а дугорочни циљ је нешто што ви не наслућујете.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ок, шта ти наслућујеш?а дугорочни циљ је нешто што ви не наслућујете.
.
Cenim da se tada nisi ni rodio pa pričaš napamet. Prvog dana sankcija nije bilo automobila na ulicama, gradski saobraćaj desetkovan i ono što je mene šokiralo - u trolu nisi mogao da uđeš koliko je ljudi bilo nakrcano. Gorivo se kupovalo u prvih par meseci na bonove (15 litara mesečno). Posle ni to. Sećam se ko juče kada sam sa ćaletom sedeo na auto komandi ceo dan da sipamo gorivo u keca. Pumpa je bila na auto komandi a red je počinjao od bolnice dragiše mišovića na dedinjuНередовно снабдевање нафтом је започело 1991. године избијањем рата у Хрватској. Тада је престао да ради ЈАНАФ. Србија је почела да увози нафту путем железнице и водним путем. То је настављено и током санкција, јер у противном ништа не би могло да се креће кроз Србију и Црну Гору. Осим тога, Србија је имала своја налазишта нафте у Војводини.
Нормализацијом односа са Хрватском, поново је прорадио нафтовод.
Намеће се озбиљно питање зашто никада Србија није повезана нафтоводом са Мађарском, Румунијом и Бугарском.
av je to trazio, sta se ti bunis? zar nisi cuo da nije imao vremena za trampovu veceru,a rusija da ga je uvredila kada je prozvan za isporuku municije ukrajini? tako on balansiraStvarno treba biti zesci retard da se radujes sankcijama NIS-u i poskupljenju goriva
av je to trazio, sta se ti bunis? zar nisi cuo da nije imao vremena za trampovu veceru,a rusija da ga je uvredila kada je prozvan za isporuku municije ukrajini? tako on balansira, sto bi rekao @Straks92
Стравично: Вучић планира да контролне акције НИС-а препусти усташи Ивану Чермаку
a bata andrej ce da vice studentima da su ustase, vazno da je toplo
pa jel nisi cuo za sankcije, jel ima alternativu? aljek, malo malo pa se hvalio jos malo, pa SAD CE? i ovo dodje to "sad", a kako, pise ti na linku:Kako Vučić može tih 11 posto dionica bilo kome predat ako su one u vlasništvu Gasproma. Taj Margetić je teška budala taman je ta srbin info
Pretpostavljam da Rusi to neće dozvoliti, jer će im naneti veću štetu na Balkanu od ustupanja svog dela vlasništva. Naravno, sve će, kao i uvek, zavisiti od veštine interpretacije događaja koji slede - zaključuje on.
kada je tito rekao staljinu NE? tada se evropa oporavljala od rata, a sada se sprema za njegaMožda je ovo svojevrsno ekonomsko podsećanje na 1948. godinu,
Kako Vučić može tih 11 posto dionica bilo kome predat ako su one u vlasništvu Gasproma. Taj Margetić je teška budala taman je ta srbin info
Tako što je Vučić pre 10 meseci vukao Amerikance za ruku da uvedu sankcije NIS-u kako bi ga on oteo od Rusa![]()
Pa pošto 10 meseci nikakvih sankcija nije bilo niti je iko to više pominjao Vučić otišao u Ameriku da ponovo vuče Amerikance za rukav da uvedu sankcije NIS-u
A sada je Vučić sa SNS botovima i na njegovim tv medijima krenuo na prljavu kampanju protiv Rusije , umesto da pljuje Ameriku koja uvodi sankcije, tako da ti vrlo dobro znaš sve je tu jasno da je Vučić izdao Rusiju
Pogledajte prilog 1791367
Taj Margetić je teška budala taman je ta srbin info
pa jel nisi cuo za sankcije, jel ima alternativu? aljek, malo malo pa se hvalio jos malo, pa SAD CE? i ovo dodje to "sad", a kako, pise ti na linku:
Чермак већ масно зарађује на досадашњим полусанкцијама јер транспорт нафте до НИС-а иде преко ЈАНАФ-а, тј. преко Хрватске и његове компаније Делта-оил где се нафта складишти.
onda cekaj neko cudo kao avNije mi jasno kako Čermak može dobit tih 11 posto ako su te dionice u vlasništvu Gasproma
Tako što je Vučić izdajnik i ove samkcije iz Amerike ništa ne znače jer EU nije uveo sankcijeZnam za Čermaka da se bavi naftnim biznisom. Isto mi je poznato da janaf lobira protiv sankcija, ne iz ljubavi prema Vučiću, nego jer NIS Janafu donosi ogromne pare, preko 50 miliona eura. Tako da su tu svakakvi dilovi mogući. Nije mi jasno kako Čermak može dobit tih 11 posto ako su te dionice u vlasništvu Gasproma
i tako krsi sankcijeZnam za Čermaka da se bavi naftnim biznisom. Isto mi je poznato da janaf lobira protiv sankcija, ne iz ljubavi prema Vučiću, nego jer NIS Janafu donosi ogromne pare, preko 50 miliona eura.
av ce da vas posvadja sa rusijom i onda idete u nafo, jer nemate izbora, a ove aljekove ustaske kombinacije su tek tvrdjenje pazara,. neko treci ce da uleti sa ponudom koja se ne odbija - to ti ja kao surovi realista kazem, a mozda i gresimZa ovakve stvari u Srpskim medijima mora da se kaže, Amerikanci odjebite ako uvedete sankcije Srbija ide u BRICS
onda cekaj neko cudo kao av
https://srbin.info/zabice-rusiji-noz-u-ledja-vucic-otkrio-kad-sad-uvode-sankcije-nis-u/#gsc.tab=0
„Да сачекамо, можда се неко чудо деси до 1. октобра. Чека нас тешко време и зима. Даћемо све од себе да грађани имају топлу зиму у својим домовима и да не брину за снабдевање што се тиче њихових аутомобила и оних које возе камионе, а све остало биће много, много теже. Компликује се све, од економских до свих других ствари. Нити смо лук јели, нити смо га мирисали, али ћемо платити високу цену“, нагласио је Вучић.
Vučić hoće da otme NIS od Rusa jer je izdajnik, a ništa ne može da se dogodi jer EU nije uveo sankcije NIS-u, a Amerika je daleko.onda cekaj neko cudo kao av
https://srbin.info/zabice-rusiji-noz-u-ledja-vucic-otkrio-kad-sad-uvode-sankcije-nis-u/#gsc.tab=0
„Да сачекамо, можда се неко чудо деси до 1. октобра. Чека нас тешко време и зима. Даћемо све од себе да грађани имају топлу зиму у својим домовима и да не брину за снабдевање што се тиче њихових аутомобила и оних које возе камионе, а све остало биће много, много теже. Компликује се све, од економских до свих других ствари. Нити смо лук јели, нити смо га мирисали, али ћемо платити високу цену“, нагласио је Вучић.
Ko treći da uleti ?av ce da vas posvadja sa rusijom i onda idete u nafo, jer nemate izbora, a ove aljekove ustaske kombinacije su tek tvrdjenje pazara,. neko treci ce da uleti sa ponudom koja se ne odbija - to ti ja kao surovi realista kazem, a mozda i gresim
Vučić hoće da otme NIS od Rusa jer je izdajnik, a ništa ne može da se dogodi jer EU nije uveo sankcije NIS-u, a Amerika je daleko.
Nema šanse da ceo EU izglasa sankcije NIS-u, tako da je ovo Vučićeva izdaja Rusije
Uostalom Zapad treba isterati na čistinu, ako Amerika uvede sankcije NIS-u onda je jasno da Srbija mora da se učlani u BRICS, a Vučić je izdajnik koji je oteo od Rusije firmu, umesto da za kaznu otima Američke firme
Pogledajte prilog 1791370
ne samo da ce da ga otme, nego ce ruse da nacini srpskim neprijateljima, kojima nije stalo do srbije da se ne smrzava , vec samo da zaradeVučić hoće da otme NIS od Rusa jer je izdajnik,
eu kaznjava madjarsku jer krsi sankcije, pa ti vidi da li nece jednu srbijua ništa ne može da se dogodi jer EU nije uveo sankcije NIS-u, a Amerika je daleko.
Nema šanse da ceo EU izglasa sankcije NIS-u, tako da je ovo Vučićeva izdaja Rusije![]()
ne vodi se politika od danas do sutra cekajuci cudo za neki dan, kao sto vas av uci; ako se islo u eu, za inat ili ne, i ako su se kupovali nafo avioni, nema tu mesta za bricsUostalom Zapad treba isterati na čistinu, ako Amerika uvede sankcije NIS-u onda je jasno da Srbija mora da se učlani u BRICS, a Vučić je izdajnik koji je oteo od Rusije firmu, umesto da za kaznu otima Američke firme
Pogledajte prilog 1791370
sta ja znam ne radim ja za...Ko treći da uleti ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žuti idu u zatvor a mi srpski radikali nismo nikom nikad ništa