Vučić: Američke sankcije NIS-u stupaju uskoro na snagu

Niko ne može od NIS-a da kupi ništa kada sankcije stupe na snagu jer onda i oni dolaze pod sankcije kao i banke preko kojih bude išao promet.
Takva kombinatorika je trebala da se pre 6 meseci uradi ako su planirali. Sada za 4 dana čisto sumnjam.

Inače od srede nema ni kartičnog plaćanja na NIS pumpama, sve komercijalne banke zatvaraju račune. Jedino možda Poštanska pod pritiskonm države i DINA karticom ako ju je neko uopšte sačuvao i nje bacio odmah po uručenju :lol:
Ali onda će Poštanska imati problem, tako da videćemo i to.

Takođe sve firme i dobavljači na pumpma onih džidža bidža, hemije, hrane...svi prestaju sa saradnjom.
Ako nekome duguju pare mogu već da krenu da plaču.
A preko BRICS Banke može da se plaća ?
Srbija treba da dovede BRICS Banku u ovih nekoliko dana i reši sva plaćanja, efikasno i moćno rešenje koje niko na svetu ne može da spreči
A sirovu naftu u rafineriju NIS može da dovozi brodovima Dunavom, inače cela EU kupuje naftu i dovozi je brodovima Dunavom od Arapa

IndiaTve61fd3_brick.jpg
375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpg

apsolutno nemaš blagog pojma o čemu pričaš,
veruj mi na reč i prestani da lupetaš

NIS ne može da posluje tako što vrši plaćanja preko poreskih rajeva, evo čak mi je i glupo što sam morao da napišem ovakvu imbecilnu tezu.
Naci ce se neki nacin, ne brini, to je jace od vase mrznje, blam me da ti odgovaram dalje, samo ispadas smesan u toj svojoj ljubomori i toboznjoj zabrinutosti, a jedva cekas da pokrades rusko tj. bilo cije.

Jesi li ti ikada bila na srpskoj pumpi :rotf:?...o jbt ne mogu više...:lol:
Bukvalno plaćamo najskuplje gorivo u regionu.

P.S. to na pumpama je 90% iračka nafta, čak i NIS je prodavao iračku naftu
To je NIS-ova nafta, a sto nasi nakalemljuju akcize, to je druga stvar, pa je gorivo skupo.

Nemate pojma, i niste sagvornici.

Oblizujete se na pomisao da ce se nesto oteti od Rusije, pa mene bi bilo sramota! Ali i bolje je , da se pokazete kakvi ste.

sa tom antisrpskom i rusomrzackom propagandom mozes da se ubrises

Srbi nisu lopovi

Ako bi ste vi krali tudju imovinu - mi posteni ne bi

Vidi se da ste vi blokaderi svi komunisti u dusi - samo bi da krades, otimas, pljackas tudje

Tako su tvoje komunjare mom pradedi oteli desetine hektara zemlje u danasnjem centru TC Kopaonik

Samo to znate

sa tom antisrpskom i rusomrzackom propagandom mozes da se ubrises

Srbi nisu lopovi

Ako bi ste vi krali tudju imovinu - mi posteni ne bi

Vidi se da ste vi blokaderi svi komunisti u dusi - samo bi da krades, otimas, pljackas tudje

Tako su tvoje komunjare mom pradedi oteli desetine hektara zemlje u danasnjem centru TC Kopaonik

Samo to znate
Kradovi!:tick::hehe:

A preko BRICS Banke može da se plaća ?
Srbija treba da dovede BRICS Banku u ovih nekoliko dana i reši sva plaćanja, efikasno i moćno rešenje koje niko na svetu ne može da spreči
A sirovu naftu u rafineriju NIS može da dovozi brodovima Dunavom, inače cela EU kupuje naftu i dovozi je brodovima Dunavom od Arapa

Pogledajte prilog 1790698 Pogledajte prilog 1790699

Da li si nekada nešto plaćao Kinezima ili Indijcima ili Južnoafrikancima ili Brazilcima ili Rusima ili možda oni tebi

Da jesi, znao bi da sve to i dalje ide preko SWIFT-a i da su svi ostali sistemi i dalje u eksperimentalnoj fazi

Ukratko, ne zanosi se i ne lupetaj

Da li si nekada nešto plaćao Kinezima ili Indijcima ili Južnoafrikancima ili Brazilcima ili Rusima ili možda oni tebi

Da jesi, znao bi da sve to i dalje ide preko SWIFT-a i da su svi ostali sistemi i dalje u eksperimentalnoj fazi

Ukratko, ne zanosi se i ne lupetaj
Nisi primetio da se ovde nakačila ekipa sa znanjem "alternativne ekonomije" ? :lol:
Poreski rajevi i BRICKS nepostojeće banke.

Nije vredno energije.

Dodao bih

- Rusija izbačena iz Evrope imaće posledice ali i alternative tako da će svakako preživeti i nastaviti da razvija svoju ekonomiju

- Srbija i Republika Srpska zbog svog geografskog položaja nemaju nikakve alternative i potonuće kao sekira bez drške ukoliko odluče da se vežu za Rusiju

U tom smislu su sankcije NIS-u možda čak i lekovite, čisto da najusijanije i najretardiranije glave shvate koliko smo bespomoćni ako dođemo pod udar namenjen Rusima. Mi ne moramo da delimo sudbinu Rusije, nikoga nismo napali, ne vodimo rat i treba da gledamo svoje interese a ne da se nadamo da će ruski tenkovi jednoga jutra osvanuti na našim granicama. To se neće desiti, pitanje je samo gde će novi zid biti podignut, ali će svakako biti znatno istočnije nego što bi nam možda odgovaralo.

Nijedna firma neće moći. To je poenta sankcija.

moze

kriptovalutama ako nista drugo

npr meni NIS duguje 500.000 din za robu koju sam isporucio

Ne mogu da mi plate na racun, ali mogu kriptom

Ja posaljem adresu novcanika kripto legne, ja posle kesiram po potrebi

Srbi nisu lopovski narod kao Amerikanci, Nemci, Englezi

Mi svoju bracu ne krademo

Nisi primetio da se ovde nakačila ekipa sa znanjem "alternativne ekonomije" ? :lol:
Poreski rajevi i BRICKS nepostojeće banke.

Nije vredno energije.

Davno ne pišem zbog ekipe pogubljene u vremenu i prostoru već zbog drugih ljudi koji možda čitaju i mogu da pomisle da to zaista može tako.

Ako neki teletabis kaže pa šta, može platni promet preko poreskih rajeva i BRICS banke i niko mu ništa ne odgovori, neki neutralni čitalac mu može čak i poverovati

Davno ne pišem zbog ekipe pogubljene u vremenu i prostoru već zbog drugih ljudi koji možda čitaju i mogu da pomisle da to zaista može tako.

Ako neki teletabis kaže pa šta, može platni promet preko poreskih rajeva i BRICS banke i niko mu ništa ne odgovori, neki neutralni čitalac mu može čak i poverovati

zasto bi krao rusko? obrazlozi

Back