38imak
Elita
- Poruka
- 20.398
Ja sam ucio u skoli da se pise tzv. a ne tkz.Компромис,али нема прелажења црвене линије, а то је признање ткз. Косова. То је нешто на шта Србија никада неће пристати!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ucio u skoli da se pise tzv. a ne tkz.Компромис,али нема прелажења црвене линије, а то је признање ткз. Косова. То је нешто на шта Србија никада неће пристати!
Лоше си учио.Ja sam ucio u skoli da se pise tzv. a ne tkz.
Компромис,али нема прелажења црвене линије, а то је признање ткз. Косова. То је нешто на шта Србија никада неће пристати!
Nije.Лоше си учио.![]()
Ако није битно,што нам онда траже признање и врше притисак на Србију и Председника Вучића да призна Косово?Koga briga šta mi priznajemo ili nepriznajemo, bitno je da Kosovo nemamo. A tvoj šef Aca komadant je saučesnik tog dela.
Ако није битно,што нам онда траже признање и врше притисак на Србију и Председника Вучића да призна Косово?
Celu Albaniju treba uzeti, nema kompromisa.Moze kompromis, da se rasele siptari sa Kosmeta i da im zauzvrat ne proteramo i Albance kad ih napuste Ameri, vec da im uzmemo samo deo do Skadra. Meni je to ok kompromis.
видели сте шта је потписао ?Priprema naroda da prihvati da je sada i potpisom priznao Kosovo.
Ja nisam za rat, ali nisam ni za oduzimanje 15% naše teritorije. Nisam za to da se našim ljudima tamo još više pogorča život.
Наравно , то је логика.Ако није битно,што нам онда траже признање и врше притисак на Србију и Председника Вучића да призна Косово?
није демократски.I svim siftarima oduzeti drzavljanstvo Srbije.
Evo sad ce gradjani Srbije da isfinansiraju sve to.није демократски.
не можеш да им то одузимаш ако га уредно имају. нити можеш да им одузимаш имовину ако имај ууредну документацију.
али можеш да их примораш на поштовање устава србије и србије. да живе нормално ако то могу (мала је шанса ѕа то јер они су сви уједињени око наицоналног плана ''велике албаније'')
треба им само показати где им је место и тша могу а шта никако не могу. све оне који су насилно исељавали србе или вршили птириске на њих како би напустили косово треба процесуирати.
ко жели нромално да живи нека живи. ко не жели нормално проће како му доликује.
Nikad ne reci nikad.Компромис,али нема прелажења црвене линије, а то је признање ткз. Косова. То је нешто на шта Србија никада неће пристати!
Никада, али никада, Србија неће признати ткз. Косово!Nikad ne reci nikad.
Pa to će našima da bude izgovor da ga priznaju a da ništa ne traže za uzvrat. I za to "dogovoreno" će da viču 5:0 i Aco SrbineКако признање независности може да унапреди живот и преживљавање Србима на Косову и Метохији?
![]()
Тачно. То признање им је потребно да би се легитимизовала њихова агресија на нашу земљу.Наравно , то је логика.
Ако им је небитно чему константни притисци на Србиј уда призна Косово ?
Очито је битно. јер би се тиме агресија 1999 без дозволе СБ УН , заташкала и оправдала како ето Србиај признаје Косово.
Стиме би завршили заташкавање касетних бомби ,осиромашеног уранијума...
Све је то учињено без сагласности СБ УН на своју руку НАТО пакта, или ти америке која је главнокомандујући жандар у западном свету.
ti nesrbine nemas nista sa kosovom.Evo sad ce gradjani Srbije da isfinansiraju sve to.
Ali jedino da likovi poput tebe i Ratka Mladica prihvatite manje penzije.
Posto ne moze i jare i pare, i da drzava Srbija moze da finansira povratak Kosova, i vas PIO Fond.
Znaci prihvatite smanjenje penzija 3 puta, i OK, vracamo Kosovo.
Мирко Јовић СНО?
Он је још жив?
Чудо ниси и Парошког и Шећеровског прозвао.
Kosovo je drzava gradjana koji tamo zive, ne neka megalomanska kolektivna glupost neke narativne koloktivne grupe.ti nesrbine nemas nista sa kosovom.
ja sam valjda zasluzio od Srbije da imam za lekove i da starost provedem makar skromno ? tri sam godine proveo dobrovoljno sa svojih 20 godina u vojsci rep srpske otisavsi iz NS u Doboj a potom na ozrensko ratiste od kraja 92 do kraja 94, pocetkom 95 sam prebacen na ilijas.
samo dve do tri hiljade dobrovoljaca iz srbije je bilo u rep srpskoj (sto je premalo po procentima je vise dala crna gora u hercegovini od 1992 )
dvije rane vucem. sa 20 sam po ozrenu gazio sneg do pasa, a zimi bosnu i krivaju hladnu. kosti sam sjebo u startu a stiglo me je potom krajem tridesetih vec.
koliko mrtvih sam gledao oko sebe mlad, koliko ranjenih spasavao i vukao na svojim ledjima... glad je bila cesta stvar i najmanja neprilika.
od polovine 98me do kraja bombardovanaj sam bio na kosmetu. bombardovanje predeo djakovice...
sada kada ponekad udjem u javni prevoz (uglavnom ga ne koristim) acesto dozivim da vidim sijaset omladine od 16 do 20 godina (devojcica sto je porazavajuce) kako sjede i ne pomisljaju da upitjau - gospodine da li biste sjeli ? imam u sebe boracku invalidsku legitimaciju i imam pravo na sediste u autobusu zar ne? precutim , zazmurim da ne gledam. jer tu nema osjecaja kod njih stida ni najmanje. a kada nema osjecaja stida to nije dobro. u sta se pretvaramo to je strasno...
jednom sam reagovao kada nisu ustali starici od 75 godina koja se jedva drzala na nogama. tada su ustali naravno i bili su postidjeni. rekao sam im e vidite dobro je da naucite i osjecaj stida! vrlo dobro! jer osjecaja srama je neophodan. on nas koriguje u zivotu...
moja penzija ili penzija nekakvog generala ojdanica je kao dupe i oko zar ne ? taj debeljko podguzni osim dupelizanja drugo nije ni cinio a o njegovim kvalitetima ne bih ovom prilikom...
mislim da je veci problem ogroman broj zaposlenih u javnim rpeduzecima koji i ne dolaze na posao vec im cekiraju akreditacije nego sto su to uniformisana lica u penziji zar ne ?
ali tebi nesbrinu je trn u oku ono sto sam ja bio i sto sam ja radio sa tih dvadesetak godina, kada sam ti slao pase i ustase u sehide spasavajuci srpski narod preko drine po ozrenu od mudzahedina bin ladenovih.. to tebe zulja.
kosovo je oteta zemlja. silom. sila boga ne moli, ok to stoji. ali Bog silu ne voli. kako i kada , sigurno nece tebe pitati nesrbine...
danas da se vrati vreme , isto bi ucinio i otisao u pomoc nasoj braci preko drine. Jedan smo narod. Imao sam srece da upoznam najbolji narod na svjetu. najvece srpstvo. Tako da dok je rep srpske i takvog naroda ja ni malo ne brinem. jer mozes ih unistiti to ne kazem ali mroaces bukvaln osve da ih unistis ali da ih pokoris i ponizis to ne mozes.