Vruće vesti iz glumačkog esnafa

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Danas se usijao internet od čitanja teksta i pisanja komentara na vest koju su, vidim,
objavili mnogi mediji... Pa da vidimo o čemu se radi... Da vidimo šta to rade gospoda
glumci kod nas...

Sve počinje "brutalnim" naslovom... (prvi put sam namerno upotrebila reč pod navodnicima,
tako omiljenu kod naših neškolovanih novinara)

Screenshot_34.png

Screenshot_35.png

Screenshot_36.png

Screenshot_37.png

Screenshot_38.png

Screenshot_39.png

Screenshot_40.png

Preporučujem da pročitamo komentare, da bi smo stekli što bolji utisak šta
javnost misli o ovome

https://nova.rs/kultura/bule-laza-i-miki-glumacke-perjanice-sns-posto-vasa-karijera/

Uživajte...

Link sa stavila da bi ko želi, čitao komentare... zaista interesantne...
Ti si sebi našla drugu temu... nije loše!
:vzagrljaj:
Pa, šta ću... Ne bih da sam patetična, ali pogledala sam i komentare na ovo gore.
Ovo su veliki glumci i bez mog komplimenta ovde. Za jednog sam samo pomislila: ''Eto, šta sam rekla...'' mada i njega volim, ali na kraju krajeva... njihov izbor, njihova stvar.
Možda se pojavljuju više od nekih drugih zbog svojih političkih angažmana, ali... nemam pojma. Što se mene tiče, stranačko sve treba istrebiti što pre.
Mi smo ono što stvaramo, pa u tom stilu, svakog ću pre oceniti po njegovom stvaralaštvu, nego po stranci u kojoj bitiše, a bitiše jer mu je, po svemu sudeći, tako lakše.

Зашто се узима здраво за готово да би глумци и уопште јавне личности различити од нас ? Погледајте мало око себе колико ваших комшија, рођака, колега с посла итд. је тој или некој другој странци.Зашто би оно што је лични избор требало да буде забрањено или предмет осуде априори јаним личностима.Уосталом глумце волимо иценимо на основу талента да одиграју врло различите улоге зар не?

Сендвичари, срам их било ! :evil:

Уместо да гину за идеале - ко праве будале,
они своју слободу размишљања поклонише победничком тиму.

Они не знају како је лепо бити лузер,
па кад игра Барса навијати за противника !
Кад игра Ноле опет исто.

Кад видиш да ће киша - не понесеш кишобран !
То су те губитничке вештине које они никад нису имали !

Можда су зато успешни ..? :think:

Back