teddy bubu
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
evo ovde i mene sa jednim pitanjem, mozda ce biti smesno, ali mi je bitno da bih znala kako da se "presaltam" sa pre-primary school teachera na child-care coordinatora...
dakle procitala sam sve sto sam stigla na netu i uporedila ...
ali me interesuje "ziva rec" da bih sto bolje mogla da "osetim" razliku...
ako biste hteli da mi opisete kako se tamo gleda na to...
posto se odavde ja bavim u isto vreme sa oba posla, jer kod nas se predskolsko obrazovanje radi pri predskolskim ustanovama i obdanistima a ne u skolama...(predskolske ustanove su od 0 do 6), sa 6 se krece u primary
da li se za child care misli na obdanista a pre-primary je u stvari vec kao deo skolovanja...? I sta se radi u child care-u, a sta u pre-primary ?
...jer kod nas deca idu u obdanista i u toku dana se radi i program primeren uzrastu deteta, ako je pre-primary onda taj...ako je mladji onda za mladji uzrast
dakle procitala sam sve sto sam stigla na netu i uporedila ...
ali me interesuje "ziva rec" da bih sto bolje mogla da "osetim" razliku...
ako biste hteli da mi opisete kako se tamo gleda na to...
posto se odavde ja bavim u isto vreme sa oba posla, jer kod nas se predskolsko obrazovanje radi pri predskolskim ustanovama i obdanistima a ne u skolama...(predskolske ustanove su od 0 do 6), sa 6 se krece u primary
da li se za child care misli na obdanista a pre-primary je u stvari vec kao deo skolovanja...? I sta se radi u child care-u, a sta u pre-primary ?
...jer kod nas deca idu u obdanista i u toku dana se radi i program primeren uzrastu deteta, ako je pre-primary onda taj...ako je mladji onda za mladji uzrast
Poslednja izmena: