Vrste muzike...Interesuje me....

Pomorandzica:
Da, ma u stvari NE! Ja se u potpunosti slazem sa Mike i Chester girl ( da ne zaboravimo da spomenemo, ukoliko one nisu vec 1000000 puta – one jedine u celom 8. razredu su metallke – da inace, nemam problema sa metall, kad moze JeLLena sto ne moze MetaLL, ali Metallica je istekla iz metala a ne metal iz Metallice, tako da ne mozes da tome sudis tako ) Tako da, inace to da Mike i Chester (jedine koje… itd). ( DA INACE NE DIRAJTE MI JAZZ, C C C, JAZZ JE NEOPISIVO DOBAR TAKO DA… NEMOJ DA KRENE ONO: NASLA MLADA POMORANDZICA SEKIRU IZA VRATA… J )
LJUDI MOJI KAKO DA VAM OBJASNIM - - - COVEK JE COVEK, MUZIKA JE MUZIKA! Ograniceni ljudi muziku vide samo kao oblik onoga sto oni vole da slusaju! Sve ostalo nije muzika. Muzika je u svemu, poslusajte tastaturu dok kucate, i ona vam pruza melodije. A sad to ko je PRAVI metalac a ko nije. Zar zaista imate toliko vremena da razmisljate o tome da li je Osoba A koja je prosla pored vas pozer ( MRZIM TU REC ) ili je pozer ali veci/manji od Osobe B koja stoji pored vas. Mislim, sedite, uradite nesto kreativno, a ne tako. Inace to za muziku to je stvaaaaaaarno ogranicavanje – I to za METALAC SE NE SME RADOVATI NARODNJACIMA, alo bre sto ne pisete o tome kako se ljudi ne smeju radovati ratu ili ne znam ni ja cemu, ili manjim stvarima, kao tudjoj manjoj nesreci, ili ne znam ni ja cemu, ili ako se vec ogranicavate-ne sme se radovati svojim drugovima/rodjacima iz Nemacke, jer Boze moj, oni su nekad davno nas ubijali! PA I TO JE LOGICNIJE A OPET POTPUNO IMBECILNO!!!!!!!!!!
Zivotno je pitanje ko sta slusa. NU Metal inace ne postoji, kao sto je vec spomenuto milion puta, to je pop sa jacom gitarom ( i sad ce se mnogi uvrediti, a ti MNOGI su zapravo ljudi kojima je samo bitno u koji se kos stavlja muzika koju slusaju, a za one koji to zaista vole je nebitno kako god da se zove ). PRESTANITE SE OGRANICAVATI, MUZIKA JE ZATO TOLIKO SIROKO POLJE DA BI SVAKO MOGAO DA NADJE ZA SEBE NESTO! ZASTO STE U FAZONU DA KOMSIJI CRKNE KRAVA??? ALI JAOOOOO!!!!!!!!! NE SME SE BITI DECKO/DEVOJKA NEKOME KO SLUSA NARODNJAKE??? PA DA LI STE NORMALNI??? TO JE VISI NAJNIZI OBLIK RASIZMA, NESTO NAJJADNIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE MOGU DA VERUJEM, ALI TO JE GORE OD ONOGA BITI SA NEKIM ZBOG IZGLEDA, TOLIKO PLITKO!!! NE MOLIM TE, MIKE ILI CHESTER, AKO VAM NAIDJU NEVEROVATNO PAMETNI MOMCI, AKO SU DUHOVITI, INTELIGENTNI, ZANIMLJIVI, ALI NE D`O BOG DA SLUSAJU GRAND SHOW, VI CETE IH OTKACITI, JER BOZE MOJ, NIJE PAMETAN ONAJ KOJI CITA KNJIGE VEC ONAJ KOJI SLUSA METALL! PA JA, NA IVICI LUDILA SAM, STA VI SEBI DOPUSTATE, KAKVE GLUPOSTI!!!!!!!
Da, inace ne zelim da prokomentarisem uopste sta slusate. Svako slusa sta hoce. Uostalom, ako mislite da su ti “seljaci” kreteni jer su u fazonu > necemo da cujemo sta vi slusate, metal je sr*nje, vi ste njihovo ogledalo. Zaista jeste, samo sto oni iz neznanja kazu da metal dovodi ljude do poriva za ubistvom, a vi iz neznanja/puberteta kazete da je to ispiranje mozga i da su ti ljudi potpuno bezvredni bilo kakve paznje. I to za hip hop. Pa, daj… Zaista nemam snage da vise kucam, ali proci ce to tebe kad shvatis da muziku
( zapravo, trebalo bi jednog dana ) slusas jer to volis, a sta drugi misle nije bitno. Srecno na duhovnom putovanju. A inace, ne vidim da praktikujete ono sto ste napisali, citiram
” Mislim i da ne treba da se sad zbog okruzenja menjas, prilagodjavas muzici koju inace ne podnosis! Pa i da si jedini u skoli koji slusa nesto, ostani SVOJ! Kako ja i Mike-gotovo da smo jedine metallke u skoli, al sta ces... Imamo mi karakter i verne smo METALLU(new)! “ Stvarno mi se ne cini, jer osudjujete ljude pa i da slusaju sve to. Ako vi mislite da je bolje sedeti i duriti se na zurci kako se slusa losa muzika umesto otkinuti na svoj nacin uz sta god, onda svejedno.

Think about iT... :wink:
PS. ovo nije napad vec samo pokusavam da vam dam savet posto vam se ne moze milom ugurati ovo u svest, mora silom. No hard feelings.

Tacno tako....Ja slusam hip-hop jer mi se swidja ta wrsta muzike,jer meni prija,niko mi ne moze promeniti misljenje...ni punker,ni rocker,ni metalac,ni narodnjak......Ja was muzicki izbor ne wredjam tako da se nadam da moj post nece naici na negatiwne kritike!

Chester girl:
.....Da li slusate samo jednu vrstu muzike i nista drugo ili praktikujete da nekad mozete da slusate i onaj najtvrdji metall a nekad da otkinete uz narodnjake? Zanima me jer ja npr. slusam samo metall(malo vise NEW metall, ali i tvrdji mogu da slusam) i Tehno (i Rejv i psy trance mogu da slusam do neke mere)...
Da li je po vama OK raznovrsnost u muzici ili treba biti "veran" jednom muzickom pravcu?
Mislim, meni je strashno glupo kad neki imaju obicaj da se foliraju kao slusaju nesto iskljucivo rock, metall a posle na zurkama se izgube uz one seljake sa granda i slicno! To ne podnosim!!!Ako slusas kazi otvoreno a ne da se foliras...
Pa onda kao pricaju price "Uz drustvo se sve slusa"...
A i nebuloza je to da neko ko slusa metall moze da voli narodnjake ili one pacenike koji sebe nazivaju hoperima. Onda taj ili ne zna sta voli ili se zesce 3puje i folira...
Mislim i da ne treba da se sad zbog okruzenja menjas, prilagodjavas muzici koju inace ne podnosis! Pa i da si jedini u skoli koji slusa nesto, ostani SVOJ! Kako ja i Mike-gotovo da smo jedine metallke u skoli, al sta ces... Imamo mi karakter i verne smo METALLU(new)!
Sta vi slusate i sta mislite o svemu tome?
Kao prvo to je NU metal ne NEW metal. Pa shta se imash prilagodjavati samo ne izalazi na takva mesta. Slusham kvalitetnu muziku a ponajvishe pank. Mada ne slusham samo pank niposhto.

ja slusham svashta..................
malo rock, pop.....house, techno...............malchice i hip hop....uglavnom stranu muziku....
od domacih volim jedino aleksandru radovic, vladu georgijeva, negative.....itd.........

jedino shto ne volim se narrodnjaci i metal.......

gloopavo je slushati samo jednu vrstu muzike.........
p da......

;)

Chester girl:
.....Da li slusate samo jednu vrstu muzike i nista drugo ili praktikujete da nekad mozete da slusate i onaj najtvrdji metall a nekad da otkinete uz narodnjake? Zanima me jer ja npr. slusam samo metall(malo vise NEW metall, ali i tvrdji mogu da slusam) i Tehno (i Rejv i psy trance mogu da slusam do neke mere)...
Da li je po vama OK raznovrsnost u muzici ili treba biti "veran" jednom muzickom pravcu?
Mislim, meni je strashno glupo kad neki imaju obicaj da se foliraju kao slusaju nesto iskljucivo rock, metall a posle na zurkama se izgube uz one seljake sa granda i slicno! To ne podnosim!!!Ako slusas kazi otvoreno a ne da se foliras...
Pa onda kao pricaju price "Uz drustvo se sve slusa"...
A i nebuloza je to da neko ko slusa metall moze da voli narodnjake ili one pacenike koji sebe nazivaju hoperima. Onda taj ili ne zna sta voli ili se zesce 3puje i folira...
Mislim i da ne treba da se sad zbog okruzenja menjas, prilagodjavas muzici koju inace ne podnosis! Pa i da si jedini u skoli koji slusa nesto, ostani SVOJ! Kako ja i Mike-gotovo da smo jedine metallke u skoli, al sta ces... Imamo mi karakter i verne smo METALLU(new)!
Sta vi slusate i sta mislite o svemu tome?

Ja slusam Metal, Rock nesto Punka, Pop (stari pop to slusam sa mamom), Rep (NEKOMERCIJALIZOVANI)...

Courtney:
1. Molim te nemoj vise da pises metall sa dva l.

2. Ja slusam metal, rock, gothic, malo punka...dakle ne slusam samo jednu vrstu muzike. Ne postoji osoba koja voli samo jednu vrstu muzike. Mada, verovatno postoje oni koji se tako izjasnjavaju... :lol: Narodnjaci na zurkama...pa skoro mi je bila matura...imala sam dakle 2 opcije, prva da provedem vece u WC-u sa diskmenom, druga da se join the party :lol: Debilno je pitati sta sam uradila :lol: Igrala sam kolce u martinkama :shock: :lol: Mada, danas su nam dosli trubaci u skolu i bilo je bas :fuj: i nisam, htela da igram 8)
Nego, da skratim. Slusati jednu vrstu muzike - NIKAKO, u drustvu...kako hoces. Mislim nemam pojma. Izuzetno je pozerski (pozerski :lol: ) kad neko nece da igra uz narodjake jer je metalac :lol: Mislim, sta te boli tuki...dodjes da se zaje8avas...ili ne dodjes uopste 8)
potpuno se slazem...i ja cu se izivljavati uz kolce na maturi :shock: :lol: ,iako ne slusam tu vrstu muzike...

Ja slušam narodnjake u nagorem obliku, GRAND kulturi se divim do imbecilnosti, a spreman sam na najradikalnije mere, uključujući i upotrebu sile prema neistomišljenicima, protivnicima genijalne ideje kao što je uključenje turbo folka u tokove globalizacije.
Zalažem se za svaku ideju širenja uticaja i snažne propagande na omladinu, radnike, seljake i poštenu intelgenciju republike Srbije, građana Evrope i celoga Sveta. Do kraja, istrajno u svojoj nameri, prelazeći i preko mrtvih, surovo i čestito, radićemo na ideji da turbo folk zavlada svetom. Da tresu harmonike od Sicilije do Laponije, od Gibraltara do Urala, do kraja sveta i nas samih!
Smrt razumu, sloboda turbo folku!

Ja slušam narodnjake u nagorem obliku, GRAND kulturi se divim do imbecilnosti, a spreman sam na najradikalnije mere, uključujući i upotrebu sile prema neistomišljenicima, protivnicima genijalne ideje kao što je uključenje turbo folka u tokove globalizacije.
Zalažem se za svaku ideju širenja uticaja i snažne propagande na omladinu, radnike, seljake i poštenu intelgenciju republike Srbije, građana Evrope i celoga Sveta. Do kraja, istrajno u svojoj nameri, prelazeći i preko mrtvih, surovo i čestito, radićemo na ideji da turbo folk zavlada svetom. Da tresu harmonike od Sicilije do Laponije, od Gibraltara do Urala, do kraja sveta i nas samih!

ti mora da si mrtav pijan/a cim pises ovakve gluposti....

levrone:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hahahahahehehehehahaha al tebi nije dobro...

da se vratim na temu, ja slusham domaci i strani rock, blues i malo heavy metal :!:

Back