- Poruka
- 30.581
Imaš li nekog u familji, strica, ujaka, brata, bilo koga ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji si razred?Znam da već imaju slične teme, ali ja bih volio konkretno da napravim svoju, jer bih tako mogao da ubacim više detalja. Uglavnom, žrtva sam nasilja u školi, volio bih da mi predložite savjet kako i šta učiniti. Bukvalno su mi uništili život. Nemam nikako samopouzdanja, ne ide mi se vise u školu, prestao sam da učim, Drhtim kada sam u blizini njih. Spuca me neka trema kada pomislim da moram ići u školu. Tresu mi se ruke dok ovo pišem. Uradiću sve šta je potrebno da ovo prestane. Pitajte me detalje, ako će vam pomoći. Ovde se nalaze različiti ljudi, pa tako i njihova mišljenja, zato bih volio da čujem vas savjet. Nadam se odgovoru u kratkom roku.
I gdje je dokaz da su mene napadali?И кад се буду правдали, лепо пред свима питаш што тебе нису бранили тако јуначки свих ових година, него кад си коначно почео да се браниш онда се нашли да помажу другарима.
9Koji si razred?
9ti?
Da9ti?
Osnovne?
Треба да јавно кажеш ко је све видео кад су те тукли - та наставница и чистачица, јер ће с њима разговарати и оне ће потврдити. Али пре свега се обрати ОЦУ, он због свега треба у школи да се жали и опомене да школа предузме нешто иначе ће он.I gdje je dokaz da su mene napadali?
Ček ček, potvrditi? Pa to neće biti moguće ni u ludilu. Znamo dobro da bi to bilo loše po njih. Da se sazna, da su to vidjele a prešutile, automatski bi značilo otkaz ili neka kazna. Znaju to i one.Треба да јавно кажеш ко је све видео кад су те тукли - та наставница и чистачица, јер ће с њима разговарати и оне ће потврдити. Али пре свега се обрати ОЦУ, он због свега треба у школи да се жали и опомене да школа предузме нешто иначе ће он.
Iskreno, zvučiš mi kao vrlo pametan dečko. Mislim da odlično razumeš situaciju a pominješ sekire, tuču i slično, mada si svestan posledica nasilja. Pravac kancelarija pp službe ili direktora i lepo im ispričaj sve ovo što si nama napisao. Zapreti inspekcijom , i čekaj razvoj situacije.Ček ček, potvrditi? Pa to neće biti moguće ni u ludilu. Znamo dobro da bi to bilo loše po njih. Da se sazna, da su to vidjele a prešutile, automatski bi značilo otkaz ili neka kazna. Znaju to i one.
Можда неће бити могуће ако се самостално обратиш директору, али ако препустиш оцу да он реши то, као што ти сви саветујемо, другачију ће песму певати.Ček ček, potvrditi? Pa to neće biti moguće ni u ludilu. Znamo dobro da bi to bilo loše po njih. Da se sazna, da su to vidjele a prešutile, automatski bi značilo otkaz ili neka kazna. Znaju to i one.
Испричај му све, од самог почетка до јуче, и реци да више не можеш и не желиш да трпиш, да је требало пуно раније да кажеш али да си се плашио, реци му да ти пада свашта на памет и да би могао да направиш озбиљно срaње.Znači treba sve da kažem ocu, i onda da samo čekam?
Dobro, gledaću da nekako skupim hrabrosti.Испричај му све, од самог почетка до јуче, и реци да више не можеш и не желиш да трпиш, да је требало пуно раније да кажеш али да си се плашио, реци му да ти пада свашта на памет и да би могао да направиш озбиљно срaње.
Veoma je važno da deca koja trpe vršnjacko nasilje o tome ne cute, pa nemoj ni ti.Pre svega se obrati roditeljima i objasni im sve ovo sto si napisao ovde a onda zajedno sa roditeljima da odes u školu kod psihologa i direktora škole i prijaviš vršnjacko nasilje koji bi posle toga trebali da preduzmu dalje korake i da te zastiteZnam da već imaju slične teme, ali ja bih volio konkretno da napravim svoju, jer bih tako mogao da ubacim više detalja. Uglavnom, žrtva sam nasilja u školi, volio bih da mi predložite savjet kako i šta učiniti. Bukvalno su mi uništili život. Nemam nikako samopouzdanja, ne ide mi se vise u školu, prestao sam da učim, Drhtim kada sam u blizini njih. Spuca me neka trema kada pomislim da moram ići u školu. Tresu mi se ruke dok ovo pišem. Uradiću sve šta je potrebno da ovo prestane. Pitajte me detalje, ako će vam pomoći. Ovde se nalaze različiti ljudi, pa tako i njihova mišljenja, zato bih volio da čujem vas savjet. Nadam se odgovoru u kratkom roku.