William F. Buckley
Domaćin
- Poruka
- 3.380
Мушкарци више од жена рекло би се?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?????Не одговара ми ниједна опција.
Не одговара ми ниједна опција.
Свакодневно, невезано за то да ли сам у вези или не.?????
Па све сам узео у обзир.
?????
Па све сам узео у обзир.
masturbiranje.Je'l može neka definicija na šta se misli?Bludničim jedino u vezi,tako dobijam inspiraciju.Ako je tako, onda sam bludnica 100%.![]()
Naivka rodjena i ostala...Je'l može neka definicija na šta se misli?Bludničim jedino u vezi,tako dobijam inspiraciju.Ako je tako, onda sam bludnica 100%.![]()
OK, hvala.Onda sam u prethodnom postu odgovorila.masturbiranje.
Prvi put čujem za "samoblud". Izvinjavam se što sam nepismena.Naivka rodjena i ostala...
hrvati kazu rukoblud.OK, hvala.Onda sam u prethodnom postu odgovorila.
Prvi put čujem za "samoblud". Izvinjavam se što sam nepismena.
hrvati kazu rukoblud.
A ne znas sta je bludna radnja, pa sa prefiksom samobludna radnja? To isto kao sto ne znas sta je hotchat kada se javi novi chater? Ili sto si bila samo sa dvojicom u "dugackoj vezi od mesec dana" kada te neki od njih zanima?OK, hvala.Onda sam u prethodnom postu odgovorila.
Prvi put čujem za "samoblud". Izvinjavam se što sam nepismena.![]()
Vidim ti sve znaš..., samo što nisi vidovitA ne znas sta je bludna radnja, pa sa prefiksom samobludna radnja? To isto kao sto ne znas sta je hotchat kada se javi novi chater? Ili sto si bila samo sa dvojicom u "dugackoj vezi od mesec dana" kada te neki od njih zanima?
Isto kao sto je manastirka monahinja, a ne rakicina koja te obrljavi![]()
Jok, a i nevazno je, nego nisi odgovorila na pitanje iz teme....ovde su mnogi u zabludi i sve prirpisuju muskarcima, taman kao sekta, a zene su im fine i slatke i misle samo o romantici....a ne diraju se svako jutro posle celonocnog sexa....Vidim ti sve znaš..., samo što nisi vidovit![]()
Pa jeste...ja svako jutro pogledam si sise i moram da ih dobro prepipam, kako bih mogla da ih što bolje "upakujem "u brushalter.Ali to je dnevna rutina,ne uzbuđuje me...to jest, mene nediraju se zene i vise nego sto mislis ti :O
a ti jos treba da vezbas, sa nekim pametnim muskarcem....Pa jeste...ja svako jutro pogledam si sise i moram da ih dobro prepipam, kako bih mogla da ih što bolje "upakujem "u brushalter.Ali to je dnevna rutina,ne uzbuđuje me...to jest, mene ne![]()