Vršac

• Začetnik teme Začetnik teme mimus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Polako dolazi i prolece a na nasem bregu sve lepse i lepse...

Odlazak na jedan od "tezih" uspona u Vrscu.
Za nekih 1.5h-2h od centra grada lagane setnje stize se do vrha zvanog Lisicija glava.

Kada stignete na vrh Lisicije glave mozete se uredno upisati u svesku koja se nalazi u staroj kapisli (ulozak od stare municije) i tako imate dokaz da ste stvarno tamo bili...

Vrsacki breg presecaju puno manjih potocica koji se slivaju u jedan veliki na kome je podignuta i brana.E to je nesto sto je jako jako malo vrscana videlo...

Put ka brani i prizori koji su sve lepsi...Ko bi rekao da to ima u Vrscu...

Dosta nepristupacan teren ali vredi se malo i pomuciti za ovakve slike.

Jos jedna zanimljiva slika kako voda izvire iz stene.

I konacno brana...

Poslednja izmena:
Milina ovaj nas breg,stvarno sad kad je krenulo prolece steta je da se ne iskoristi i nadise svezeg vazduha.

Eto kacimo i slike i nece da nam daju sopstveni PDF,mislim da zasluzujemo da dobijemo zasebnu stranicu!

Moderatori reagujte!!!

Eh, šteta... Verujem da je to zato što nas ima malo, a sigurna sam da na forumu ima više Vrščana samo što ne zalaze ovde...

Pa i da nas nema,ja sam se ponudio da postavljam sve zanimljivosti grada sa slikama i lepo komentare na ista ali nije bilo razumevanja.Iskren da budem ovako je skroz bezveze,mislim da Vrsac zasluzuje da ima sopstveni PDF,siguran sam da bi mnogo vise ljudi pisalo,ovako ih razumem u potpunosti...

Najbolja opstina u Srbiji,najnaprednija i najorganizovanija,pruza sve sto ti treba.Grad gde ima posla,bogata opstina,stalna ulaganja?!:heart:
Grad:ok: ali realno Hemofarm,i ulaganja...da nema toga nista ne bi bilo...al' sta su mu uradili,jujuju......ma to ce Rumuni pod svoje, i u EU sto posto.
Ko je rekao da je najbogatija? Ali da je sređeniji i od Beograda i od Novog Sada, jeste.

Stvarno:eek:.....ja se iznenadio.

picture.php

ovo mi nedostaje ovde u GR.... pesacenje po bregu
:bye:

• Podržavam
Reactions: DD

Back