Jedan obican tata
Primećen član
- Poruka
- 745
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar bijenale nije ukinuto?
Mislim da su ga ukinuli kad se Konkordija zatvorila.
kolko ima stanovnika vrsac..... i koji je po velicini u vojvodini?
Bilo nekad
Pa na te narkomane.Ima i sada ali je ranije bilo mnogo vise.
swa cast za predstawljanje naseg malog gradica... naj bolji je..... nikad iz njega......
Od avgusta 2008. godine i ja sam Vrscanka. Nakon 62 godine zivota u Beogradu, kao i mnogih putovanja i boravaka u insostranstvu, odabrala sam Vrsac da u njemu provedem, nadam se, mirno i lepo svoje poslednje godine zivota. A to znaci da sam od najboljeg odabrala najbolje. Pored toga sto je lepo uredjen i cist, Vrsac ima i veoma pristojne i ljubazne zitelje. Ovim povodom bih zelela da se zahvalim JEDNOM OBICNOM TATI za divne slike i pratece komentare. Samo neko ko zaista voli svoj grad moze da se toliko potrudi. Potkrala se samo jedna mala stamparska greska-posle imena Paja Jovanovic i relevantnih godina, a iznad slike...
REF.JEDAN ... TATA - Koliko ste ponosni i koliko volite svoj grad, provejava iz svake reci Vase bogate prezentacije Vrsca. Nadamo se da cete nas uskoro obradovati novim snimcima i sarmantnim komentarima, mozda kada grad bude u cvetu. Rasadnik vec sprema stotine saksija da ukrasi ulice i zardinjere...Unapred se tome radujemo. Svim Vrscanima i lepom gradu Vrscu iskreno zelimo srecu i dalji razvoj i napredak.