VRSAC Zdrav Zivot (Yoga,Aerobik,Pilates,kung fu,Kapoera)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

II PANTER II

Zainteresovan član
Poruka
448
Spremam se sa svojom saputnicom da se preselim u Vrsac.
ako ima zainteresovanih za temu zdrave ishrane i pripreme vegetarijanske hrane,ljudi koji zele da poprave ili odrze dobro stanje ledja(yoga,pilates), koji zele da udju u kondiciju(Aerobik,kung fu,kapoera), mogu nam se obratiti za druzenje i razmenu znanja.

ako neko zeli da me kontaktira moze preko vatrenikrug@hotmail.com

Prezentacija PUT RATNIKA,gde je nasa KUNG FU SEKCIJA pokazala program koji radimo

Poslednja izmena od moderatora:
Ma nama nikad nije dosadno,ako zelis da vidis mogu ti dati link slikica kineskog zmaja koga smo napravili,skupili smo ekipu sa treninga i u dve radionice,nas oko petoro,je radilo(manje vise,neki dodju neki odu).. radionice trajale po 4-5 sati...
naravno svakodnevno imamo treninge,al meni najlepsi vikend kada odemo na potok i radimo opustanje kraj vodopada ;)
tamo je prosli put dosao guster duginih boja,meni to bio najlepsi guster koji sam do sada video :) glava mu je bila plava,vrat zelen,telo zuto,pocetak repa narandzast i kraj repa crven...skroz je bio kao duga :))))
tamo u prirodi sakupljamo koprive,uzimamo izvorsku vodu,i tako provodimo malo vreme na cistom,cistom vazduhu :D

eh da naravno,imali smo skoro nastup pa sam to bio okacio na you tube,doduse do sada sam stavio sam kapoeru, ;) mogu i taj link da ubacim i tako...

:) tako da uvek svasta nesto se dogadja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back