Vrlo interesantno pitanjce

Znaci,gde da izvedem devojku,a da to nije bioskop,pozoriste,muzej,vec isto neko ZATVORENO mesto,ali gde moze biti sexa?? Da pojasnim malo,neka napustena zgrada ili slican objekat,koji ljudi ne obilaze,a da je zatvoreno,jer je zima,i mnoogoo je hladno za sex napolju??
Jel ima neko ideju,predlog,ili tacno zna takvo mestasce? :D :D :eek::roll::roll:

Hmmmm. Ja sam bila sa bivsim deckom u kamionu. Nije bilo seksa, jer sam nevina. Ipak, bilo mi je lepo sa njim.

Kao,prvo za Lady mmm koja je jako bezobrazna! Slusaj devojko,ja imam gajbu verovatno bar duplo vecu od tvoje,a to sto si ti sponzorusa i jadnica i je*es se samo po hotelima i tudjim gajbama to je druga prica! Neki ljudi vole malo da probaju druge stvari! Devojka je veci egzibicionista od mene,i zeli da proba na nekom javnijem mestu. Ja iskreno i nisam za to. Ali stalo mi je do nje,i zelim da joj ispunim.
Pitanje za Bili-ja Doup-a,sta je gb? i gde je to? :D :confused:
I jos bitnije pitanje? Sta da radimo,idemo u muzej,sakrijemo se,i cekamo da zatvore? A kako cemo posle da izadjemo? Da prespavamo tamo? :D :p:zper::eek:

Kao,prvo za Lady mmm koja je jako bezobrazna! Slusaj devojko,ja imam gajbu verovatno bar duplo vecu od tvoje,a to sto si ti sponzorusa i jadnica i je*es se samo po hotelima i tudjim gajbama to je druga prica! Neki ljudi vole malo da probaju druge stvari! Devojka je veci egzibicionista od mene,i zeli da proba na nekom javnijem mestu. Ja iskreno i nisam za to. Ali stalo mi je do nje,i zelim da joj ispunim.
I jos bitnije pitanje? Sta da radimo,idemo u muzej,sakrijemo se,i cekamo da zatvore? A kako cemo posle da izadjemo? Da prespavamo tamo? :D :p:zper::eek:

C! U muzeju krenes u akciju, mace!

Najbolja ti akcija da krenes oko bgda ako si tu i obijete neku gajbu..ono s bazenom..kao otvoris fridz a tamo kavijar..shampanjac i jagode..perverzije

aaa jeeeeeeste sad ko u filmu :lol:

ajde metlo jasi grejalicu........ako ti dajes podrsku sirotinji,ja je prezirem.....imam valjda pravo na to.......:roll:

snob... -.-

Mateja ti si verovatno neciji klon,nemas ti bre leba da jedes,a kamoli gajbe.meni tudje gajbe ne trebaju,imam hvala bogu svoju...........idi negde zaradi pare,obezbedi sebi pristojan zivot,a ne da sibicaris po coskovima,i trazis leba preko pogace......i obican sex ne mozes imati tek tako i na brzaka..to ti je realnost,preozbiljna ili opustena,svejedno......i nemoj da pisas uz vetar,sad ce neko da se vucara s tobom,jel je egzibicionista,daj ne lupaj.nemoj te trange-frange teorije..........:sad2::manikir:

Znaci,gde da izvedem devojku,a da to nije bioskop,pozoriste,muzej,vec isto neko ZATVORENO mesto,ali gde moze biti sexa?? Da pojasnim malo,neka napustena zgrada ili slican objekat,koji ljudi ne obilaze,a da je zatvoreno,jer je zima,i mnoogoo je hladno za sex napolju??
Jel ima neko ideju,predlog,ili tacno zna takvo mestasce? :D :D :eek::roll::roll:

pametno ti je to za napustenu zgradu...odes tamo,oko tebe beskucnici i iskoristeni spricevi,eventualno narkoman na samrti...a nigde svetla...ima odma da ovlazi i da se dere:"mateja,jeebi me"!

to ti je prikane kad zapucas iz Uscea prema SIV-u, direkt preko poljane...
naleteces na napustenu gradjevinu, koja je navodno trebala da bude Titov muzej ili tako nesto...
s obzirom da ides sa devojkom, preporucujem da ipak imas macetu uza se, ne dao Bog ako ti zatreba
idi prvo solo, izvidi teren, pronjuskaj malo :lol:

Mateja ti si verovatno neciji klon,nemas ti bre leba da jedes,a kamoli gajbe.meni tudje gajbe ne trebaju,imam hvala bogu svoju...........idi negde zaradi pare,obezbedi sebi pristojan zivot,a ne da sibicaris po coskovima,i trazis leba preko pogace......i obican sex ne mozes imati tek tako i na brzaka..to ti je realnost,preozbiljna ili opustena,svejedno......i nemoj da pisas uz vetar,sad ce neko da se vucara s tobom,jel je egzibicionista,daj ne lupaj.nemoj te trange-frange teorije..........:sad2::manikir:

jel ti ne umes da citas il trolujes ????

decko je lepo reko da izvode egzibiciju

i sta tebe briga bre bilo cije materijalno stanje sve dok ne utice na tebe? ajde pokondirena tikvo ne uzleci previsoko da se ne rasprstis u parcice kad sletis

treba tebe neko dobro da izbambusa u traktoru na sred njive

steta sto modovi ne rade da ti malko vezu krila, mnogo si bolja kao lady grrr, barem se ulizujes i to je bolje umesto sto bljujes vatru na svakoj temi

Back