lady mmm
Domaćin
- Poruka
- 3.295
Ne ocukujem,da ce neko da trazi savet kako nekoga da iskoristi,na brzaka....da ebe u muzeju,i ostale gadorije.......ne ocekujem nista spektakularno,ali nisam ocekivala ni ovo.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci,gde da izvedem devojku,a da to nije bioskop,pozoriste,muzej,vec isto neko ZATVORENO mesto,ali gde moze biti sexa?? Da pojasnim malo,neka napustena zgrada ili slican objekat,koji ljudi ne obilaze,a da je zatvoreno,jer je zima,i mnoogoo je hladno za sex napolju??
Jel ima neko ideju,predlog,ili tacno zna takvo mestasce?![]()
![]()
![]()

Kao,prvo za Lady mmm koja je jako bezobrazna! Slusaj devojko,ja imam gajbu verovatno bar duplo vecu od tvoje,a to sto si ti sponzorusa i jadnica i je*es se samo po hotelima i tudjim gajbama to je druga prica! Neki ljudi vole malo da probaju druge stvari! Devojka je veci egzibicionista od mene,i zeli da proba na nekom javnijem mestu. Ja iskreno i nisam za to. Ali stalo mi je do nje,i zelim da joj ispunim.
Pitanje za Bili-ja Doup-a,sta je gb? i gde je to?![]()
![]()
I jos bitnije pitanje? Sta da radimo,idemo u muzej,sakrijemo se,i cekamo da zatvore? A kako cemo posle da izadjemo? Da prespavamo tamo?![]()
![]()
Najbolja ti akcija da krenes oko bgda ako si tu i obijete neku gajbu..ono s bazenom..kao otvoris fridz a tamo kavijar..shampanjac i jagode..perverzije

ajde metlo jasi grejalicu........ako ti dajes podrsku sirotinji,ja je prezirem.....imam valjda pravo na to.......![]()

Da cekamo ,sakrijemo se,i cekamo da zatvore i svi odu? 
I jos bitnije pitanje? Sta da radimo,idemo u muzej,sakrijemo se,i cekamo da zatvore? A kako cemo posle da izadjemo? Da prespavamo tamo?![]()
![]()
, mazneš usput i neku sliku, čisto da ti ostane za uspomenu i da te seća na gili gili 
u muzeju
To nije to sto ja trazim 

Sinko, u napuštenim objektima je hladno! Šta ti misliš, da ih greju u slučaju da neki napaljeni tinejdžer poželi da kresne devojku?![]()

Znaci,gde da izvedem devojku,a da to nije bioskop,pozoriste,muzej,vec isto neko ZATVORENO mesto,ali gde moze biti sexa?? Da pojasnim malo,neka napustena zgrada ili slican objekat,koji ljudi ne obilaze,a da je zatvoreno,jer je zima,i mnoogoo je hladno za sex napolju??
![]()
![]()
Kao,prvo za Lady mmm koja je jako bezobrazna! Slusaj devojko,ja imam gajbu verovatno bar duplo vecu od tvoje,a to sto si ti sponzorusa i jadnica i je*es se samo po hotelima i tudjim gajbama to je druga prica! Neki ljudi vole malo da probaju druge stvari! Devojka je veci egzibicionista od mene,i zeli da proba na nekom javnijem mestu. Ja iskreno i nisam za to. Ali stalo mi je do nje,i zelim da joj ispunim.
Pitanje za Bili-ja Doup-a,sta je gb? i gde je to?![]()
![]()
![]()

Mateja ti si verovatno neciji klon,nemas ti bre leba da jedes,a kamoli gajbe.meni tudje gajbe ne trebaju,imam hvala bogu svoju...........idi negde zaradi pare,obezbedi sebi pristojan zivot,a ne da sibicaris po coskovima,i trazis leba preko pogace......i obican sex ne mozes imati tek tako i na brzaka..to ti je realnost,preozbiljna ili opustena,svejedno......i nemoj da pisas uz vetar,sad ce neko da se vucara s tobom,jel je egzibicionista,daj ne lupaj.nemoj te trange-frange teorije..........![]()
![]()
![]()

Zavisi kog. Negde je bas super.

prostran, a i oznake wc-a su vrlo inspirativne 
de si pevaljko kuco stara
neki prostran kafic jer oni imaju i prostranije wc-je
ako je bg preporucujem kafic MASKA kod hrama sv.sava...kafic je prelep u nekadasnjoj je vili i ima fantastican wc sa velikim ogledalomprostran, a i oznake wc-a su vrlo inspirativne
![]()
Mislim da sam bila tamo. Je l' taj tamo blizu Stomatoloskog?

Hvala vam na idejama i kapiranju situacije![]()
ovi koji ne kapiraju,nije ni bitno,pustimo ih
![]()