gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Zivot je jedna filozofska skola sa dodatnim predmetima iz psihologije
, neko to apsolvira u predskolskom uzrastu (roditelji i okolina mu prenesu) a neko se celog zivota trudi da "osnovu" koju nije dobio kada je trebao, nadoknadi.
Kultura ponasanja i komunikacije se dobija od prvih spoznanja i reci progovorenih. Nauciti vladati sa svojim emocijama i ponasanjem mnogi smatraju bezosecanjem. Nije tacno, ko ceni sebe, cenice i druge
, ko nastupa agresivno, vredja druge i pokusava da prenese ogorcenje, najcesce je sam/a nesiguran/a i principom ponavljanja daje sebi osecaj nadmoci
, takve osobe se daju "smiriti" suprotnim tonom
Moje zivotno iskustvo (a nije malo
) potvrdjuje to. Sada, jeste da zivim u drugom podneblju i kulturi ali...svi ljudi su isti (slicni), ako imamo samopouzdanje u sebe i svoje znanje, nema prepreka i uvek se situacija stabilizuje, bez grca, bez vredjanja i bez povecanja rizika za srcani udar ili slicne manifestacije otpora naseg organizma

Kultura ponasanja i komunikacije se dobija od prvih spoznanja i reci progovorenih. Nauciti vladati sa svojim emocijama i ponasanjem mnogi smatraju bezosecanjem. Nije tacno, ko ceni sebe, cenice i druge

Moje zivotno iskustvo (a nije malo