Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
bleach:e sad ste me zbunili...
vremeplov ~ putovanje kroz vreme... u naslovnom postu teme govori se o vracanju i ispravljanju svojih gresaka, pa svi govore o tome i svome (ne)kajanju... pa prica nekako prelazi i do putovanja u buducnost, svemir etc...
da li se ovde govori o putu u proslost ili u buducnost? u daleku ili blisku proslost?... svoju proslost ili proslost vekovima pre?... ne znam...
nije mi tesko da poverujem u putovanje kroz vreme... da li bih ispravljala greske?... p ne, tako je ~ kako je... neko zna zasto je to dobro... ja (mi) sigurno ne, ali neka to posluzi nekom visem cilju...
neko rece da je svet slucajnost... ja ne verujem u slucajnosti... nista nije slucajno, pa tako i neka nasa greska je na svom mestu... necemu sluzi...
zato je ne bih ispravljala mozda, ali svakakom se kajem zbog mnogih stvari... kajem se sto sam takva... da li postoji kajanje za nesto sto sada radis?... nije ni bitno...
bilo bi mi svakako jako znimljivo da tumaram hodnicima vremena...
ja sam spomenula slucajnost-doduse u sali, ali ne sasvim...
dakle ti verujesh u vishu silu, da nista nije sluchajno-kad bolje razmislish, zar to ne znachi da je sve "namerno" a to ynachi da smo svi "predpdredjeni" a to znachi da nemamo bash previshe volje da odlucujemo...
da li si sigurna da u to zelish da verujes? :?