Vremenska petlja

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Da možete ponavljati jedan momenat beskonačno puta, šta bi ste odabrali? Pod ovim se misli da zaista ostanete u tom momentu beskonačno, nema izlaza.

Meni se nešto mota ideja orgazma. I tako beskonačno osećaj orgazma i same ejakulacije. Interesantno, zar ne?
A vi?

Zar niko nema šta da kaže? Cccc. Ajd da pozovem gosn @Baad_Boy
Dcujemo sta misli najeminentniji krstin forumas, krim dela krim, elita ako smem skromno da primetim. 😂

Amm, setao sam sa sestrinom cerkicom mnogo dok je bila jako mala, fazon 4, 5, 6 godinica. Naoruzamo se gomilom kamencica i gadjamo zabe u vodi. Nismo gadjali da pogodimo. To nam je bila najbolja igra i njoj i meni se to jako urezalo u secanje. Bili smo jako srecni. Uglavnom ja sam gomilao naoruzanje a ona je bila nisandzija. ❤

Imali smo jos nekih momenata. Popnemo se na veliki veliki kamen visok 40 cm i drzimo se za ruke i zajedno skocimo. To je zaboravila. Ali seca se kada smo hodali po zaledjenom jezeru i krcka led pod nogama i iako je frustrirana od straha hoda sa mnom jer mi veruje drzimo se za ruke. Seca se toga iako je imala oko 4 godinice.

Krc krc.
UJOOO.
nece ne boj se. 😂

Back