vremenska kapsula

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
de vidite sebe ili druge forumaše za pet godina

derer - okovan zlatnim lancima
lexa - radi sa homoseksualnom decom sa poremećajem u razvoju
nasdag svira kontrabas pred politički miting
zoki, je stvarno odličan, ali možda umre dotad

ja, možda u zatvoru
ako bude sreće

pusi-sudbina lolite na samom kraju:(
lexa- aktivistkinja lgbt sa chkodeom romom bajkerom
nasdaq- novi dejan milicevic srpske estrade
vazdushasta- PR neke kozmetichke firme za negu zena kurci-palci
banshi- majka horhea borhea alehandra,3. po redu naslednika shpanske krune

Gle nije mene pomenula..ja cu isto ovde da radim sa zalutalom decom ometenom u razvoju

a čekaj stani, o čemu se radi ovde?
nisam te pomenula, jer si mi iskreno dojadio i nisi više ni za podjebavanje,toliko si predvidiv i običan
ali i sad kad te ne fermam ti fali neki ku rac, pa štrčiš i seruckaš, misiš da si mnogo pametan.
najbolje bi ti bilo, kad sam zalutalo dete ometeno u razvoju, da me batališ i ne čitaš i da se ne boriš sa vetrenjačama, dakle bez citiranja ubuduće, ne bi trebalo da ti bude teško, aj sad marš

a čekaj stani, o čemu se radi ovde?
nisam te pomenula, jer si mi iskreno dojadio i nisi više ni za podjebavanje,toliko si predvidiv i običan
ali i sad kad te ne fermam ti fali neki ku rac, pa štrčiš i seruckaš, misiš da si mnogo pametan.
najbolje bi ti bilo, kad sam zalutalo dete ometeno u razvoju, da me batališ i ne čitaš i da se ne boriš sa vetrenjačama, dakle bez citiranja ubuduće, ne bi trebalo da ti bude teško, aj sad marš

E mala slinava lepo sto si se prepoznala al nisam mislio na tebe..mislim ne znam kako ocekujes nesto originalno kad imas 12 godina ono uzi lilihip i sta se cimati

pusi-sudbina lolite na samom kraju:(
lexa- aktivistkinja lgbt sa chkodeom romom bajkerom
nasdaq- novi dejan milicevic srpske estrade
vazdushasta- PR neke kozmetichke firme za negu zena kurci-palci
banshi- majka horhea borhea alehandra,3. po redu naslednika shpanske krune

jaaaaaaaoj kako je meni ovo promaklo...

dakle, ja Derera vidim ovako - verovatno je neki pravnik, ekonomista, piskaralo u svakom slucaju...ozenice aspidu (jer on u dubini duse gotivi pametne cure); aspida ce jos u toku zabavljanja da ga upregne k'o mlado magare, kuvace kafe i klimace glavom, cutace kad njena mama dodje u posetu preko zime (cele), trpece sve tetke, sestre i babe a onda ce zainat da dobije zensko dete, verovatno dva komada koje ce da mu se popnu na vr' glave a koje ce on pokusati da utera u kucu u cemu ce ga, naravno, aspida spreciti jednim pogledom, kao i obicno uostalom...posto ce biti zajahan u zivotu sa svih strana praznice se na nebitnim ljudima, narocito bogatim i uspesnim, svi ce oni biti lopovi, prevaranti, laznjaci itd itd...:lol::mrgreen:

Želim svima sreću :heart: sem nekolicini :evil: :xexeeee!:
Al' uglavnom vidim nas sve ili kao zrelije ili kao luđe, nema između :heart:
Mislim da će većina forumaljki oko 33-35 godina života da se uda do 40e tako da će biti svadbi
postajaćemo sve vetji krndelji iz godine u godinu :rumenko:
ebaćemo sve manje a ćelavićemo i sedećemo sve više
ja ću se sigurno oženim i vreovatno ću d'imam decu :heart: s forumašicom naravno :heart:
ma biće to veselih 5 godina...

Sto da se vredjamo:lol:...pa iskreno pricamo, tebe ce ovo da zadesi ne zvala se ja Vazdusasta...sto te vise njuskam to mi vise na opisano mirises:lol:

ne svidja mi se ova insinuacija sa njushkanjem skoro je pa sexualno uznemirujuc opis
napominjem ti da ne bi doshlo do mog prijavljivanja ugrozavanja lichnog mentalnog prostora od strane tebe tako agresivno nasrtljive
i totalno si promashila,PA ja sam umetnichka dusha
i shta fali pa piskaralima
i kafka je bio piskaralo

Back