Vreme

Slučajno naleteh ma ovo moje razmišljanje a bilo je davno.
Pitaj Boga kako bi sad napisao.

Vreme

Kažu da vreme leči bol i rane.
Lažu,ne broji noći i crne dane.
Skriješ ih negde u srcu duboko,
poželiš da ih nikad ne vidi oko.

Mislim, ja lako ću sa ožiljcima
iako ih za jedan život puno ima.
Zaboravih na noć i kasne sate
i senke koje me unazad vrate.

Mnogo sam lako pravio greške,
a leka ne nadjoh za rane teške.
Ostade iza mene mnogo dana,
postadoh prvak u lizanju rana.

Da mogu sada da vratim vreme,
na ledjima ne bih nosio breme.
Znam da je sada to nemoguće
mozak mi bio smešten u gaće.

Kada mi bude došao dan,
da odem tiho u večni san,
tad više neće biti dileme,
neće mi biti važno vreme.

Sibirski Tigar --- To sa mozgom,nije samo tvoj problem.Skoro svi mi muskarci,lizemo svoje rane,zbog tog problema sto nam je pravi mozak
u gacama,a ne u glavi.Taj mozak u gacama,nagoni nas da pravimo razne pogresne korake u zivotu.Ali,moras priznati,da nas taj "nozak" u gacama,
nije nagonio samo na budalastine.Ima taj "organ" u gacama.nesto sto nam omogucava,da okusimo bozanske slasti zivota........kaj ne ?

Sibirski Tigar --- To sa mozgom,nije samo tvoj problem.Skoro svi mi muskarci,lizemo svoje rane,zbog tog problema sto nam je pravi mozak
u gacama,a ne u glavi.Taj mozak u gacama,nagoni nas da pravimo razne pogresne korake u zivotu.Ali,moras priznati,da nas taj "nozak" u gacama,
nije nagonio samo na budalastine.Ima taj "organ" u gacama.nesto sto nam omogucava,da okusimo bozanske slasti zivota........kaj ne ?

Zato sto ima mozak,zar ne. Bogami u pravu si, sto narod kaze i 'slasti i masti'

Prava riba je blagoslov,za pravog muskarca.Samo,ja volim ribe,koje nisu sama kost i koza,kao sto ih danas ima i suvise.Mrzim ribe,koje drze dijetu.!
Prava dobra riba,mora da ima stomacic.To je seksi.

Može i bez stomačića

charlie-riina-p.jpg

Poslednja izmena:
Nego...kad već spominješ vreme daj seti se i neke perunike.Ja od one tvoje priče kad god vidim neku peruniku odmah je u glavi pretvaram u sliku,mož misliti....:hahaha:

Setim se po nekad ali ne stavim na papir i nestane.
I ti slabo pises o tvojim setnjama pored Save.
Secas se ovoga...na kraju nista a Hrvati i danas pustaju ovu scenu...

Poslednja izmena:

Back