gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
Al nema dobrih ruku nazalost
Pa sto im se ne skines s grbace onda sta glumis princezu![]()
... za njih i jesam princeza jel ti krivo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al nema dobrih ruku nazalost
Pa sto im se ne skines s grbace onda sta glumis princezu![]()
Niko od nas, Melita, nije u nekoj sjajnoj ekonomskoj situaciji, ali je pitanje u uvodnom postu bilo kako usreciti drage ljude i kako provesti sa njima vise kvalitetnog vremena. Novac tu ne bi odmogao, ali uopste nije neophodan![]()
Napravi joj ti neku klopu da ponese, bice odusevljena
Lepo je imati takvog sina![]()
juce sam joj nosio llimun..naravno odma me iznervira jer doda pola kile seceraNapravi joj ti neku klopu da ponese, bice odusevljena
Lepo je imati takvog sina![]()
haha pa ne stvarno pretera ga..2 kasike na 2 dl limunade..evo i grejp neko jutro joj dam kaze gorko joj..kazem dodaj med..kaze nije to onaj koji smo uzimali ovaj smrdia mogao bi i da je izvedes na neke kolace negde, ali ne nesto preslatko bas nego lagano, vocnotaman je i vreme za to. to ako sme, tj ako nije dijabeticar.
meni je sin juce skuvao kafu, ali je sipao samo pola moje doze secera, kaze ne valja - ladno sam se setila tebe![]()
grejp nije gorak kad mu se i same kriske oljuste od one opne.evo i grejp neko jutro joj dam kaze gorko joj..kazem dodaj med..kaze nije to onaj koji smo uzimali ovaj smrdia isti covece
![]()
sigurna sam da joj je drago sto se trudisjuce sam joj nosio llimun..naravno odma me iznervira jer doda pola kile secerapitam je svaki cas i nosim da jede..cas nece ovo cas nece ono..pa kao ne mogu gorusica..pa proteza..pa guzva..sve nesto izmislja..tetura se lepo vidim..mnogo pusi i ne unosi tecnost..onda dodje uvece i najede se..posle poremeti san..ne mogu joj vise gundjam ne vredi
haha pa ne stvarno pretera ga..2 kasike na 2 dl limunade..evo i grejp neko jutro joj dam kaze gorko joj..kazem dodaj med..kaze nije to onaj koji smo uzimali ovaj smrdia isti covece
![]()
decu vise povredjuje razvod roditelja nego smrt
80 g su pratili decu razvedenih i ne razvedenih roditelja....deca razvedenih roditelja su cesce bila bolesna i zivela su krace u proseku 5 g. ...smrt roditelja nije na taj nacin uticala na decu