Vreme s dragim ljudima

Niko od nas, Melita, nije u nekoj sjajnoj ekonomskoj situaciji, ali je pitanje u uvodnom postu bilo kako usreciti drage ljude i kako provesti sa njima vise kvalitetnog vremena. Novac tu ne bi odmogao, ali uopste nije neophodan :)

Ja napisah šta bi moji hteli, a isto tako i šta nama dvoma prija i šta nam je važno.
Meni je više nego dovoljno što me snajka i sin svakodnevno nazovu da pitaju kako smo i da li nam nešto treba, bilo šta, a i dođu dvatriput nedeljno makar na pet minuta. Ćera je daleko ali se redovno javlja. Znam da su srećni i zadovoljni koliko je to moguće u današnje vreme, i zdravi su što mi je najvažnije, a svoje slobodno vreme ispunjavam kako je meni volja, i pušim nažalost, ali to je moja stvar mislim i ne bih volela da mi neko popuje zbog toga.

a mogao bi i da je izvedes na neke kolace negde, ali ne nesto preslatko bas nego lagano, vocno :) taman je i vreme za to. to ako sme, tj ako nije dijabeticar.
meni je sin juce skuvao kafu, ali je sipao samo pola moje doze secera, kaze ne valja - ladno sam se setila tebe :lol:

Napravi joj ti neku klopu da ponese, bice odusevljena :)
Lepo je imati takvog sina :aha:
juce sam joj nosio llimun..naravno odma me iznervira jer doda pola kile secera:lol:pitam je svaki cas i nosim da jede..cas nece ovo cas nece ono..pa kao ne mogu gorusica..pa proteza..pa guzva..sve nesto izmislja..tetura se lepo vidim..mnogo pusi i ne unosi tecnost..onda dodje uvece i najede se..posle poremeti san..ne mogu joj vise gundjam ne vredi
a mogao bi i da je izvedes na neke kolace negde, ali ne nesto preslatko bas nego lagano, vocno :) taman je i vreme za to. to ako sme, tj ako nije dijabeticar.
meni je sin juce skuvao kafu, ali je sipao samo pola moje doze secera, kaze ne valja - ladno sam se setila tebe :lol:
haha pa ne stvarno pretera ga..2 kasike na 2 dl limunade..evo i grejp neko jutro joj dam kaze gorko joj..kazem dodaj med..kaze nije to onaj koji smo uzimali ovaj smrdi:besna:a isti covece:lol:

juce sam joj nosio llimun..naravno odma me iznervira jer doda pola kile secera:lol:pitam je svaki cas i nosim da jede..cas nece ovo cas nece ono..pa kao ne mogu gorusica..pa proteza..pa guzva..sve nesto izmislja..tetura se lepo vidim..mnogo pusi i ne unosi tecnost..onda dodje uvece i najede se..posle poremeti san..ne mogu joj vise gundjam ne vredi

haha pa ne stvarno pretera ga..2 kasike na 2 dl limunade..evo i grejp neko jutro joj dam kaze gorko joj..kazem dodaj med..kaze nije to onaj koji smo uzimali ovaj smrdi:besna:a isti covece:lol:
sigurna sam da joj je drago sto se trudis :aha: Mozes da je pitas sta bi zelela da joj doneses i dodas flasicu vode. Malo po malo ubacis jabuku ili bananu (to joj nece izazvati kiselinu).

decu vise povredjuje razvod roditelja nego smrt

80 g su pratili decu razvedenih i ne razvedenih roditelja....deca razvedenih roditelja su cesce bila bolesna i zivela su krace u proseku 5 g. ...smrt roditelja nije na taj nacin uticala na decu

mene uvek ostave bez teksta ovake gluposti.
pogotovo kad ih neko uzme kao apriori i iznosi kao relevantan podatak.
razvodi su razliciti, kao i brakovi u kojima ljudi zive.
ne prekidaju se svi brakovi tako sto se partneri rastaju na krv i noz.
postoje razveenibrakovi gde roditelji zadrzaaju prijateljski odnos i podjednako brinu o svom potomstvu kaoi kadsu bili u braku.
hoces da kazes da je deci iz takvih razvedenih brakova lakse kad im umre jedan od roditelja, nego kad im se roditelji razvedu?
cista glupost.

Back