Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.604
Svaki dan neko odlazi na onaj svet evo juce delca jako draga osoba..skoro otac bivse devojke koji mi je kao otac bio..bas me pogodilo
.elem nije to bas tema nego razmisljam o dragim osobama i kako sam malo s njima proveo kvalitetnog vremena..zapravo ostala mi je samo majka od blize rodbine pa cu ovu temu njoj posvetiti..ziva i zdrava mi bila 100 godina
svakodnevno mislim na nju vise nego na sebe..i ne znam kako da joj malo poboljsam zivot i usrecim..aj sto smo dosta razliciti nego znate vec kakvi su stariji ljudi u svojim ritualima koje ne menjaju..pusenje i hrana su joj najbitniji..ja bih joj rado uplatio neko more ili banju ali znam da nema sanse da ode..a i nije bas za takva putovanja zbog zdravlja..povukla se odavno u sebe i nema bas neki krug ljudi koji je cine srecnom osim tu neki na poslu ali i oni joj dizu pritisak..pa ako imate neke ideje da podelite ovde kako usreciti drage osobe..biti s njima a opet i sebe ne zapostaviti..vec mi sad mnogo nedostaje jer uopsteno ljudi malo govore koliko jedni drugima znace