Fixa Veoma poznat Poruka 12.766 02.03.2013. u 11:50 - Vreme je za supu #26 Вед: с онда ти не волиш никакве су пе и чорбе мсм какава је то чорба без шаргарепе Kliknite za proširenje... ne volim tu supu sa grizom i šargarepom
Вед: с онда ти не волиш никакве су пе и чорбе мсм какава је то чорба без шаргарепе Kliknite za proširenje... ne volim tu supu sa grizom i šargarepom
Tsuymish Buduća legenda Poruka 31.362 02.03.2013. u 14:08 - Vreme je za supu #27 jaoooo,paradajz corba sa knedlama ....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm svaki dan bih mogla da je jedem....celu serpu volim i corbu od karfiola i krompira jao sad mi se jede neka corba moze i tarana umesto knedlica a mogu i rezanci...puno rezanaca mljac
jaoooo,paradajz corba sa knedlama ....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm svaki dan bih mogla da je jedem....celu serpu volim i corbu od karfiola i krompira jao sad mi se jede neka corba moze i tarana umesto knedlica a mogu i rezanci...puno rezanaca mljac
gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 02.03.2013. u 14:16 - Vreme je za supu #28 Tsuymish: jaoooo,paradajz corba sa knedlama ....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm svaki dan bih mogla da je jedem....celu serpu volim i corbu od karfiola i krompira jao sad mi se jede neka corba moze i tarana umesto knedlica a mogu i rezanci...puno rezanaca mljac Kliknite za proširenje... Sa ili bez zaprške?
Tsuymish: jaoooo,paradajz corba sa knedlama ....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm svaki dan bih mogla da je jedem....celu serpu volim i corbu od karfiola i krompira jao sad mi se jede neka corba moze i tarana umesto knedlica a mogu i rezanci...puno rezanaca mljac Kliknite za proširenje... Sa ili bez zaprške?
Tsuymish Buduća legenda Poruka 31.362 02.03.2013. u 15:22 - Vreme je za supu #29 paradajz sa, druge supe i corbe bez - - - - - - - - - - e ali bez paprike samo proprzim brasno na ulju pa nalijem posle paradajz sok i vodu i statijaznam
paradajz sa, druge supe i corbe bez - - - - - - - - - - e ali bez paprike samo proprzim brasno na ulju pa nalijem posle paradajz sok i vodu i statijaznam
gost 129086 Buduća legenda Poruka 27.221 02.03.2013. u 15:34 - Vreme je za supu #30 Tsuymish: paradajz sa, druge supe i corbe bez - - - - - - - - - - e ali bez paprike samo proprzim brasno na ulju pa nalijem posle paradajz sok i vodu i statijaznam Kliknite za proširenje... Što paprika kad može luk? I svaštatijaznam.
Tsuymish: paradajz sa, druge supe i corbe bez - - - - - - - - - - e ali bez paprike samo proprzim brasno na ulju pa nalijem posle paradajz sok i vodu i statijaznam Kliknite za proširenje... Što paprika kad može luk? I svaštatijaznam.
електрика Zaslužan član Poruka 123.191 02.03.2013. u 16:31 - Vreme je za supu #31 Управо се наједох киселе чорбе, то је осећање блиско нирвани.
Larsen Početnik Poruka 17 04.03.2013. u 18:48 - Vreme je za supu #32 Teleća čorba. Mmmm.... Obažavam...
M Mirko_212 Elita Poruka 15.178 04.03.2013. u 22:10 - Vreme je za supu #33 obozavam kasiku,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....