Vreme je za promene

DellBoy-011

Elita
Poruka
22.568
reče Toma grobar u reklamnom spotu tokom kampanje.
On bi da menja Srbiju, ali nikako on, večiti gubitnik da krene od sebe, on je nepromenljiv.
Zato pozivam radikale, da vam već danas bude bolje, tražite smenu nesposobnog:-D
Pridružite se Acinoj struji!
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]ПИШИТЕ[/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]ДР ВОЈИСЛАВУ ШЕШЕЉУ[/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif]Mr. Dr Vojislav Seselj
UN Detention
Pompstationsweg 32
NL-Scheveningen[/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif](The Hague)
Unt Post 87810
NL-2508 The Hague
Holand
[/font]

inagadadavida:
..rimtutitukiustau........

najbolji vam je lik, onaj drogirani Todorovic.........:):):)
Njega za predsednika, ludog Mirchica za zamenika, pa da vidis kako cete lako do 50 + 1....:)

Ma nije drogiran, napisa neko sinoć da je bio pijan kao bulja:lol:
ja sam da maja gojković bude predsednik, a aca zamenik, toma u penziju, todorović na lečenje8-)

DellBoy-011:
Ma nije drogiran, napisa neko sinoć da je bio pijan kao bulja:lol:
ja sam da maja gojković bude predsednik, a aca zamenik, toma u penziju, todorović na lečenje8-)

Pijan ko klen, brate......ali i dalje bezobrazna seljacina........

Cita procente SPOa, i smeje se ko mentol.......mangup..... :roll:
Prava slika i prilika radikala........glup, bezobrazan , neotesan , pijan......... :roll:

Sto se oslovljavate sa brate???
Pa stigle promene slobodno dodajte i ono TOPLI,,
Sad cete moci da paradirate BGD-om do mile volje a mi necemo smeti da ni da vam se priblizimo??
Procitaj tvoj post pa zakljuci ko je glup ,,neotesan ,vulgaran,seljacina????
Jos kazes slika i prilika radikala??
Ljucka je glupost zaista beskrajna...

nocna mora:
Sto se oslovljavate sa brate???
Pa stigle promene slobodno dodajte i ono TOPLI,,
Sad cete moci da paradirate BGD-om do mile volje a mi necemo smeti da ni da vam se priblizimo??
Procitaj tvoj post pa zakljuci ko je glup ,,neotesan ,vulgaran,seljacina????
Jos kazes slika i prilika radikala??
Ljucka je glupost zaista beskrajna...

Ja pravo da ti kazem , nikada sem na televiziji nisam video radikala In live........
Verovatno se tu negde sunjaju, ali , niko mi nikada nije rekao otvoreno da je radikal.......ili ih je sramota da to javno priznaju, ili neki kompleks.......uglavnom , i do sada mi se ni jedan nije priblizavao, bar da sam ja to znao.............i voleo bi da ostane tako :D

Naravno da je ona pijana budaletina , Todorovic, slika i prilika radikala.......pa normalan covek bi se , pijan ko klen, bar sakrio od kamera............ :roll:

inagadadavida:
Ja pravo da ti kazem , nikada sem na televiziji nisam video radikala In live........
Verovatno se tu negde sunjaju, ali , niko mi nikada nije rekao otvoreno da je radikal.......ili ih je sramota da to javno priznaju, ili neki kompleks.......uglavnom , i do sada mi se ni jedan nije priblizavao, bar da sam ja to znao.............i voleo bi da ostane tako :D

Naravno da je ona pijana budaletina , Todorovic, slika i prilika radikala.......pa normalan covek bi se , pijan ko klen, bar sakrio od kamera............ :roll:
Tesko da neko ko najbolje prodje na svim izborima do sada ima kompleks te vrste.
Kompleksasi su oni koji osvoje par procenata glasova u ovoj zemlji i pricaju kako ce SADA da menjaju drzavu???? Jedino sta mogu da promene to je da svoje debele racune ucine jos debljim glasajuci za ovo ili ono u skupstini.

nocna mora:
Tesko da neko ko najbolje prodje na svim izborima do sada ima kompleks te vrste.
Kompleksasi su oni koji osvoje par procenata glasova u ovoj zemlji i pricaju kako ce SADA da menjaju drzavu???? Jedino sta mogu da promene to je da svoje debele racune ucine jos debljim glasajuci za ovo ili ono u skupstini.

Samo je DS prosla najbolje na ovim izborima, u komparaciji sa svim dosadasnjim........

A LDP nikada nije rekao da ce da menja drzavu.......ali, da ce da promeni bezobrazno , shabansko ponasanje radikala u skupstini.......to hoce, naravno :D

Back