Vreli sex dosao na red

U svakoj vezi dolazi do nekog vrhunca, tada je najbolje da se ljudi sto bolje upoznaju. Neko kroz sex, a neko kroz pricu. Primetili ste da ne pisem vec duzi niz dana. Mnogi su se zabrinuli i salju mi pvt i reputacije, ali ja, iskreno nemam volje. Napisala sam novi blog, u kojem sam opisala o cemu se radi. Nazvala sam ga "Zasto pauza??". Ljudi moraju nekako da dodju do nekog drugog. Da li mislite da je sex najbolji nacin upoznavanj?

Nije.

Iskren razgovor je uvek najbolji.

Mislim,da bi trebalo da neko,ko misli da je "ekspert" za seksualne odnose,objasni,STA JE TO VRELI SEX. Eto,ja prvi ne znam.Ja svakako znam,sta su seksualni odnosi,ali ne znam,koji su to parametri,koji dele "obican" (seljacki) seks,od tog "vrelog". Mislim da bi jedno takvo objasnjenje,mogao da nam svima da,neko
ko je ovu temu postavio,kao i oni,koji su u njoj ucestvovali.Kada trazim,da se razjasni taj termin "vreli" sex,imampre svega,u vidu mladje narastaje,koji mogu
da postanu iskompleksirani,sto tu "vrelinu"ne mogu da postignu,sa svojim parnerkama i partnerima.

U svakoj vezi dolazi do nekog vrhunca, tada je najbolje da se ljudi sto bolje upoznaju. Neko kroz sex, a neko kroz pricu. Primetili ste da ne pisem vec duzi niz dana. Mnogi su se zabrinuli i salju mi pvt i reputacije, ali ja, iskreno nemam volje. Napisala sam novi blog, u kojem sam opisala o cemu se radi. Nazvala sam ga "Zasto pauza??". Ljudi moraju nekako da dodju do nekog drugog. Da li mislite da je sex najbolji nacin upoznavanj?
daaaw<3

Seks dolazi na kraju. Obavezno na kraju. Nikako na pocetku.
To je kardinalna greska rajka.

Oblajvaš ti malo Ćazimu !
Ovaj neobrezani...
Kad su skupljali kože za mantile, Ćazim zakasnio !
Preklap'o ti kevu !
:hahaha:

Zato sto si polutanko Cazime..Neko tebi preklapao svecu,neko kevu..Ih kako se lepo smejes i bas ti drago..Opet da napomenem,nemam nista protiv sto si bisex,stvarno nemam jer je to tvoj izazov i odluka,ti se pucas..Barem su dozvolili vec 2 godine da se sareni setaju Beogradom,tako da ste docekali svoje..Uopste vas ne pljujem i ne vredjam..To dal ce neko da nosi zenske uloske od muskaraca je njegova licna stvar..

Zato sto si polutanko Cazime..Neko tebi preklapao svecu,neko kevu..Ih kako se lepo smejes i bas ti drago..Opet da napomenem,nemam nista protiv sto si bisex,stvarno nemam jer je to tvoj izazov i odluka,ti se pucas..Barem su dozvolili vec 2 godine da se sareni setaju Beogradom,tako da ste docekali svoje..Uopste vas ne pljujem i ne vredjam..To dal ce neko da nosi zenske uloske od muskaraca je njegova licna stvar..

Neka idedu u corsokak, tamo im bidne najbolje, :roll:

Vrela CicaU svakoj vezi dolazi do nekog vrhunca, tada je najbolje da se ljudi sto bolje upoznaju. Neko kroz sex, a neko kroz pricu. Primetili ste da ne pisem vec duzi niz dana. Mnogi su se zabrinuli i salju mi pvt i reputacije, ali ja, iskreno nemam volje. Napisala sam novi blog, u kojem sam opisala o cemu se radi. Nazvala sam ga "Zasto pauza??". Ljudi moraju nekako da dodju do nekog drugog. Da li mislite da je sex najbolji nacin upoznavanj?
Evo kako sam ja procitao ovo:
U svakoj vezi dolazi do nekog vrhunca, tada je najbolje da se ljudi sto bolje upoznaju. Neko kroz sex, a neko kroz picu. Primetili ste da (bez ne) pisem vec duzi niz dana. Mnogi su se zabrinuli i salju mi pvt i reputacije, ali ja, iskreno nemam volje. Napisala sam novi blog, u kojem sam opisala o cemu se radi. Nazvala sam ga "ZAŠTO PUŽA" itd.

Najbolji sex je nakon dobrog upoznavanja.
Sto ne znaci da treba propustiti onaj malo gori ali ipak dobar - nakon kraceg upoznavanja. Je li tako? A nekad se jednostavno desi situacija da iako si pristojan covjek ona ima takav nacin gledanja i osmjeha upucenih tebi da ti jednostavno i ako planiras da se zamonasis moras da kazes "ovu cu odma da je.em bez ikakvog upoznavanja" odnosno "Mala, idemo, upoznacemo se poslije". Sto dobro ilustruju stihovi pjesme Hotel Jugoslavija
"idemo, ajde samnom MARIJA (prateci vokali: "Marija, Elena, Marina")
prati me, snaci cemo se ti i ja (prateci vokali: "iz Pariza Londona Rima"
idemo sve je lako ELENA (prateci vokali "Kako li te zovu da znam")
kazu da, aha, ta dva oka zelena":
svaka cast Joksimovicu koga inace ne podnosim i zadavio bi ga za tekst ove pjesme...

Poslednja izmena:
U svakoj vezi dolazi do nekog vrhunca, tada je najbolje da se ljudi sto bolje upoznaju. Neko kroz sex, a neko kroz pricu. Ljudi moraju nekako da dodju do nekog drugog. Da li mislite da je sex najbolji nacin upoznavanj?

To je nekad bilo tako. Sad je to za muskarca postalo opasno. Tako da je najbolji nacin upoznavanja taj da se cura i decko vidjaju svaki dan najmanje 6 meseci i naravno da uvek ona placa te susrete. Jer nije on taj zbog koga ne dolazi do seksa.

Back