Vrednosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

popkeeee

Aktivan član
Poruka
1.697
Ja sam neko ko je na ovom forumu radi automobila i motora,ali slucajno sam zasao ovde na ovaj pdf i imam jedno pitanje za sve devojke,tacnije za vecinu...kako vas nije sramota da se sa 20 godina mrtve pijane teturate gradom u 5 ujutru,da se penjete po kafanskim stolovima,oblacite kao seljanke gde se vise vidi nego sto se ne vidi,psujete,lazete,varate,duvate,postavljate provokativne slile na fb,instagram,retardirane statuse...itd itd.Ovako bih mogao do sutra.Zar je moguce da je rec "dostojanstvo" za vas postala nepoznanica?Maniri,pristojnost,emocije...gde je sve to?Musko sam i naravno da koristim vasu gluppst i naivnost kao i svi,ali mi je muka vise od toga...i pokusavam da nadjem neku normalnu,makar da popricamo,ali to je izgleda kao da trazim iglu u platu sena.Jedan skup koktel,drugarov bmw,par stvari iz terranove i to je dovoljno za svaki vikend u Beogradu ili Novom Sadu.Na kraju,samo jedna stvar...ne zelim da raspravljam o tome da li sam sexista ili ne,pogotovo ne sa onim devojkama kojo su redovni pregledaci i postavljaci idiotskih tema vezanih za sex,prevaru i slicne stvari,vec da li neeegde postoji devojka kojoj je draze otici na vidikovac grada,dok svira lagana muzila na radiju i samo da uziva sa deckom...umesto dosadasnjih,koje vole da se muvaju u stilu Dzordza Klunija,daju mu se prvo vece i misle da je to ljubav,a sutradan postavljaju pateticne statuse kako smo svi isti...

VREDNOSTIJa sam neko ko je na ovom forumu radi automobila i motora,ali slucajno sam zasao ovde na ovaj pdf i imam jedno pitanje za sve devojke,tacnije za vecinu...kako vas nije sramota da se sa 20 godina mrtve pijane teturate gradom u 5 ujutru,da se penjete po kafanskim stolovima,oblacite kao seljanke gde se vise vidi nego sto se ne vidi,psujete,lazete,varate,duvate,postavljate provokativne slile na fb,instagram,retardirane statuse...itd itd.Ovako bih mogao do sutra.Zar je moguce da je rec "dostojanstvo" za vas postala nepoznanica?Maniri,pristojnost,emocije...gde je sve to?Musko sam i naravno da koristim vasu gluppst i naivnost kao i svi,ali mi je muka vise od toga...i pokusavam da nadjem neku normalnu,makar da popricamo,ali to je izgleda kao da trazim iglu u platu sena.Jedan skup koktel,drugarov bmw,par stvari iz terranove i to je dovoljno za svaki vikend u Beogradu ili Novom Sadu.Na kraju,samo jedna stvar...ne zelim da raspravljam o tome da li sam sexista ili ne,pogotovo ne sa onim devojkama kojo su redovni pregledaci i postavljaci idiotskih tema vezanih za sex,prevaru i slicne stvari,vec da li neeegde postoji devojka kojoj je draze otici na vidikovac grada,dok svira lagana muzila na radiju i samo da uziva sa deckom...umesto dosadasnjih,koje vole da se muvaju u stilu Dzordza Klunija,daju mu se prvo vece i misle da je to ljubav,a sutradan postavljaju pateticne statuse kako smo svi isti...

Reče neko sa takvim avatarom :lol: - ( pogledaj šta piše na njemu).... i ostade živ... :rotf:

U zivotu se nisam mrtva pijana teturala kuci, penjala po stolovima i oblacila kao ljanka. Nemam FB stranicu, ni Instagram ni Twitter jer ih smatram enormnim gubljenjem vremena i kolosalnim ego tripom.

Sta si ono pitao?

Ja sam neko ko je na ovom forumu radi automobila i motora,ali slucajno sam zasao ovde na ovaj pdf i imam jedno pitanje za sve devojke,tacnije za vecinu...kako vas nije sramota da se sa 20 godina mrtve pijane teturate gradom u 5 ujutru,da se penjete po kafanskim stolovima,oblacite kao seljanke gde se vise vidi nego sto se ne vidi,psujete,lazete,varate,duvate,postavljate provokativne slile na fb,instagram,retardirane statuse...itd itd.Ovako bih mogao do sutra.Zar je moguce da je rec "dostojanstvo" za vas postala nepoznanica?Maniri,pristojnost,emocije...gde je sve to?Musko sam i naravno da koristim vasu gluppst i naivnost kao i svi,ali mi je muka vise od toga...i pokusavam da nadjem neku normalnu,makar da popricamo,ali to je izgleda kao da trazim iglu u platu sena.Jedan skup koktel,drugarov bmw,par stvari iz terranove i to je dovoljno za svaki vikend u Beogradu ili Novom Sadu.Na kraju,samo jedna stvar...ne zelim da raspravljam o tome da li sam sexista ili ne,pogotovo ne sa onim devojkama kojo su redovni pregledaci i postavljaci idiotskih tema vezanih za sex,prevaru i slicne stvari,vec da li neeegde postoji devojka kojoj je draze otici na vidikovac grada,dok svira lagana muzila na radiju i samo da uziva sa deckom...umesto dosadasnjih,koje vole da se muvaju u stilu Dzordza Klunija,daju mu se prvo vece i misle da je to ljubav,a sutradan postavljaju pateticne statuse kako smo svi isti...
jel imas neki fon tih posrnulih:ceka:

Od kad je avatar izraz covekove duse i kakve veze on ima sa postavljenim pitanjem? Sto se tice brojeva...da,imam.
A sto se tice odgovora OziOziOzi...to je za svaku pohvalu.Nadam se da devojke kao ti nisu izumrla vrsta. :)

Pa slaba vajda od vrednosti, ako recimo ne izlazi i lumpuje po klubovima, koncertima i sl. ona vara i povrsna je osoba, ako nije povrsna osoba i ima kliker, pije, drogira se, bleji do ujutro sa svakakvim ljudima, ima kliker, nema izgled, ovakva je, onakva, je, nesigurna, smara, laze.
Ima tu milijardu kombinacija, ali nismo ni mi mnogo bolji. Ljudi su uvek hteli da (se i)zive, da se provode, lumpuju, a cak i ako to ne rade, opet imaju nesto da im fali.

Ja ne znam zaista neku "dobru" devojku, da ne izlazi da lumpuje, da nema neko debilno, da ne kazem lose drustvo, da se ne opija, ne vara, ne drogira, da ima kliker i da moze se pricati sa njom o dubokoumnim temama, da nema psihicke probleme, nesigurnosti, da zeli da se sve vrti oko nje, da ne ljubomorise, da nema manjak samopouzdanja, da ne izgleda bog zna sta, da nije dosadna, smorna, ovakva ili onakva. Svako ljudsko bice ima neku manu, samo biras ono sto ti najmanje smeta i zivis sa time.

Licno znam devojke koje ne poziraju za lajkove na Face-u, ne trude se nesto da privlace paznju, ne menjaju muskarce, imaju kliker, ali zato ne izgledaju kao misice, znaju da budu zlopamtila, lazu, manipulisu. Kao sto rekoh, svaka osoba ima neke svoje mane i bira se od manjeg zla jedno.

Ne,ja prosto ne mogu da verujem da vise ne postoje devojke koje se moraju osvajati,kojima dela znace a ne prazne reci,koje se ponasaju zenstveno i koje znaju sta hoce i koliko vrede.Priznajem,poznajem samo jednu takvu devojku i stvarno sam je jako cenio i postovao,medjutim ona je otisla preko grane a ja sam ostao.Trebalo bi da postoji mnogo vise takvih devojaka,ali nije tako...a ove za vece ti se smuce.Ista prica,isto oblacenje...sve na isti kalup...gde su te princeze,smucile mi se zle vestice?! :)

Ne,ja prosto ne mogu da verujem da vise ne postoje devojke koje se moraju osvajati,kojima dela znace a ne prazne reci,koje se ponasaju zenstveno i koje znaju sta hoce i koliko vrede.Priznajem,poznajem samo jednu takvu devojku i stvarno sam je jako cenio i postovao,medjutim ona je otisla preko grane a ja sam ostao.Trebalo bi da postoji mnogo vise takvih devojaka,ali nije tako...a ove za vece ti se smuce.Ista prica,isto oblacenje...sve na isti kalup...gde su te princeze,smucile mi se zle vestice?! :)
ih tek ce ih biti ,ono u nekoj zabiti mozda i ostane neka kod nas ne

ja sinko ne znam sta da ti kazem
nisam bas matora toliko, ali se i ja krstim gde nestadose svi ti fini momci koji bi na vidikovac, a ne u stek, koji bi da se druze, a ne da im neka popusi u kolima
sta ti mislis?
a da.... jure te po stolovima
:lol:

:heart:
Devojke kakve ti trazis na ovom forumu nazivaju muskarcima. Ja imam decka. On jeste malo u tom namunjenom fazonu, ali volim da setam uvece. Volim kada me pozove da mi kaze da je cuo neku dobru pesmu na radiju. Ja ostajem do 4 ujutru, ali se ne napijam. Alkohol mi je odvratan. Ljubazna sam prema svima. Volim da odem i na izlet, putovanje. Sta da ja radim, kada se decko nudi. Ja imam to da platim sebi. Ipak, pogledaj i drugu stranu, da ne postoje ti koji traze takve stvari, toga ne bi ni bilo. Nije to samo problem devojaka, postoje i momci, koji zele da se kocopere tudjim perjem. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back