popkeeee
Aktivan član
- Poruka
- 1.697
Ja sam neko ko je na ovom forumu radi automobila i motora,ali slucajno sam zasao ovde na ovaj pdf i imam jedno pitanje za sve devojke,tacnije za vecinu...kako vas nije sramota da se sa 20 godina mrtve pijane teturate gradom u 5 ujutru,da se penjete po kafanskim stolovima,oblacite kao seljanke gde se vise vidi nego sto se ne vidi,psujete,lazete,varate,duvate,postavljate provokativne slile na fb,instagram,retardirane statuse...itd itd.Ovako bih mogao do sutra.Zar je moguce da je rec "dostojanstvo" za vas postala nepoznanica?Maniri,pristojnost,emocije...gde je sve to?Musko sam i naravno da koristim vasu gluppst i naivnost kao i svi,ali mi je muka vise od toga...i pokusavam da nadjem neku normalnu,makar da popricamo,ali to je izgleda kao da trazim iglu u platu sena.Jedan skup koktel,drugarov bmw,par stvari iz terranove i to je dovoljno za svaki vikend u Beogradu ili Novom Sadu.Na kraju,samo jedna stvar...ne zelim da raspravljam o tome da li sam sexista ili ne,pogotovo ne sa onim devojkama kojo su redovni pregledaci i postavljaci idiotskih tema vezanih za sex,prevaru i slicne stvari,vec da li neeegde postoji devojka kojoj je draze otici na vidikovac grada,dok svira lagana muzila na radiju i samo da uziva sa deckom...umesto dosadasnjih,koje vole da se muvaju u stilu Dzordza Klunija,daju mu se prvo vece i misle da je to ljubav,a sutradan postavljaju pateticne statuse kako smo svi isti...