loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.148
Не муљам, довољно је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kome?Не муљам, довољно је.

Мени, да о себи било шта кажемKako kome?![]()
Koje vrline, svako ima neku vrlinu. Zato ti kazem da preciziras.Ili zaslugama iz prošlosti, iako si u trenutku omanuo?
Niko me nisi prijatelj i niko te ne voli ako nemaš vrline, zar ne?
Pa makar i to što imaš diskoteku i znaš da đuskaš, ako je to nekome ključno?
Pda.Мени, да о себи било шта кажем
Ма ко ће ти рећи овде било шта искрено и стајати иза тога.Nekako i pored svega, lepo je kada ne namećemo neke vrednosti kao očevina normu, zar ne?
Ili to samo ja tražim podršku u sopstvenoj ideji, uprkos tome što svi imaju norme koje iščekuju i koje su zacrtane?
I trudim se da previdim ta nadanja :/Lažeš, Florke - masni su ti zubi?
Nadaš se, makar potajno.
Ti si jedan od retko iskrenih ovde, Florke.I trudim se da previdim ta nadanja :/
---
Mslm, neko može da zamišlja kako će igrati u premijer ligi ali pre ili kasnije bude jasno da od toga nema ništa. Ok, pokušaće u prvoj ligi srbije, to je njegov nivo, samo da bi shvatio da ne mož više ni da potrči. Gledaće fudbal na tv-u, eto to može, uz pivo. Ali fudbal je dosadan i prekidaju ga reklamama, a pivo ima loš ukus. Šah u parku, to je sport.

Јел то тактика?A nekada je antipropaganda najbolja propaganda?
To da zatrpamo "ostatak" sopstvenim viđenjem? Ljudi su ovce, skloni tome da prate?
Makar i iluzije, pa i sopstvene koje imamo o sebi, ako ih dovoljno i učestalo plasiramo?
БолештинаA svi vole samopouzdanje?
Koliko čvrsto stojimo iza sopstvenih iluzoenih i ličnih stavova, pa makar koliko daleko bili od normalnosti?
Mhm?
Moja nije. Samo primećujem...Јел то тактика?
Такви се погубе. Не знају ко су више. Немој тим путемMoja nije. Samo primećujem...
Ja se slabo reklamiram.
Ovde i uopšte.
Ja ne osporavam mračnu stranu u sebi, loptice.Такви се погубе. Не знају ко су више. Немој тим путем
Corvuse, manje vinaOvo je, valjda, poligon za lična preispitivanja i ludila, kada nam ista dođu?
Nekao - osvrt svih drugih je manje bitan, i svakako neće promeniti naše mišljenje ni stav.
Ovo je dnevnik nas samih, drugima.
Koji nam se omakne, manje ili više?
Gmja, Gmja, Gmja?Corvuse, manje vina![]()