Vrednost sokova muške ejakulacije

Ауторасизам!

Верватно за себе сматра да је бацио узалуд генетски материјал!

Понижавајуће. - али, многи из тога одбацивања покажу вољом да имају вредности и квалитет.

Где сам то рекао.

Где извлачиш те корелације.
Evo pa se podseti sta si rekao...

ок

ја не замерам што се на форуму догађају неспоразуми услед прекомерног размишљања и конзумирања секса.

нормално је да превише секса утиче на хедонизам, неспособност, раздражљивост, слабост, неморал - исквареност .... уопште љ.врсте, расе, нације, племена, породице, и на крају појединца !

Evo pa se podseti sta si rekao...

Жао ми је. То што сам ја написао није оно што си ти написао - препричао !

Ти препричаш нешто своје (па обришеш своје блебетање), и то оно што не разумеш па ми пришиваш сопствена неразумевања

Зашто се модератори овде баве ширењем конфликта ?

Ovo vreme,ne pogoduje muskarcima,jer je sve zatrovano,vzduh,,voda,hrana. Takodje nasi muskarci su po kolicini popusenih cigareta,na trecem mestu u svetu.E sve to zajedno,ucnilo je da pozamasan broj nasih muskaraca, u svojoj spermi nema dovoljan broj zdravih spermatozoida,koji su potrebni za oplodjenje
zene.Iz tog razloga,dosta zena koje su u braku,ili zele da zatrudne i same da odgajaju dete.Na zalost,mi u srbiji jos uvek nemamo banke sperme,kao sto
to imaju grcka,spanija ,italija i druge zemlje.Jedna moja koleginica,koja je profesor univerziteta,otisla je u spaniju,na osemenjivanje.Zatrudnela je,i beba
ima sest meseci.Ne zeli da se uda,materijalno je vrlo dobro obezbedjena i ne interesuju je muskarci.Ima izvestan broj nasih muskaraca,koji u najboljim
tridesetim godinama,idu u grcku i spaniju,kako bi svoju spemu prodali bankama sperme.Zaradjuju veoma dobre sume movca,i zive veoma komotno.
Dakle muska sperma je zaista dragocena tecnost,i zene bi trebale i zbog toga da nas postuju i cene.......

Zato vidim na sve strane mame setaju same i voze decu u kolicima,muskarci su za zene danas plodni pastuvi i nista vise .
Nigde logike. Vecina mama, pogotovo ako je drugo dete ima placeno odsustvo ( porodiljsko) dok ocevi nemaju. Eto zasto vise mama tokom dana gura kolica. Osim toga nisam do sada upozbao niti znam niti jedni devojku koja je tako kao sto ti kazes prosla

Ovo vreme,ne pogoduje muskarcima,jer je sve zatrovano,vzduh,,voda,hrana. Takodje nasi muskarci su po kolicini popusenih cigareta,na trecem mestu u svetu.E sve to zajedno,ucnilo je da pozamasan broj nasih muskaraca, u svojoj spermi nema dovoljan broj zdravih spermatozoida,koji su potrebni za oplodjenje
zene.Iz tog razloga,dosta zena koje su u braku,ili zele da zatrudne i same da odgajaju dete.Na zalost,mi u srbiji jos uvek nemamo banke sperme,kao sto
to imaju grcka,spanija ,italija i druge zemlje.Jedna moja koleginica,koja je profesor univerziteta,otisla je u spaniju,na osemenjivanje.Zatrudnela je,i beba
ima sest meseci.Ne zeli da se uda,materijalno je vrlo dobro obezbedjena i ne interesuju je muskarci.Ima izvestan broj nasih muskaraca,koji u najboljim
tridesetim godinama,idu u grcku i spaniju,kako bi svoju spemu prodali bankama sperme.Zaradjuju veoma dobre sume movca,i zive veoma komotno.
Dakle muska sperma je zaista dragocena tecnost,i zene bi trebale i zbog toga da nas postuju i cene.......

Наиван си као огромна већина на ЉиС-у,

неспособни да философски концептуализујете !

Обрнуто је, то је само знак времена да су мушкарци непотребни надолазећем прогресивизму и трансхуманизму

Mystic ....Zaista mi nije jasna tvoja poruka,koja glasi, da su muskarci nepotrebni nadolazecem progresivizmu i transhumanizmu.Kako to mislis NEPOTREBNI. Moze zena da zatrudni na vestacki nacin,da ode u inostranstvo na osemenjivanje.....ali,nista ne bi pomoglo,da nema u tim svetskim bankama
sperme,da nema te sveze zamrznute sperme,nikada te zene ne bi imale sansu da zatrudne.....

Back