Vredili se truditi.........?

• Začetnik teme Začetnik teme zamisli
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
McMillan:
... a pice of advice, Imagine... If any of mine former (non-achieved) loves would show up on my door step after a long time and said "gee, I was stupid, I actually really love you", I'd go for it, had my way with them, and than placed them on the exact place that I was for so long time.
Almost any man thinks the same.
Or he'd realise that he was so stupid to love you in the first place, and still do the same
Don't waste your time living in the past.
Fall in love with someone fresh.
...ali nekada postoje dobri razlozi, mozdase nije moglo bolje u tom trenutku, .........

et to je to ...neko da zlobne komentare......neko se trudi da pomogne, a zasto davati zlobne komentare...zar nismo svi bar jednom probali da nadjemo utehu na ovom netu, a oda naidjes na te iste ljude , koji su bili povredjeni ali i dalje povredjuju jedni druge....all we need is love..but who gives a shit?

mammy:
Ma, vjeruj mi da mozes....a mozda ni ne trebas....jednostavno nazovi tipa (ili ga kontaktiraj oci-u-oci) i reci sta ti na srcu lezi....
Mada, ja licno smatram da nesto sto je proslo da se ne moze vise ozivjeti....
Al' opet -----nikad se ne zna.
good luck anyway
sve sam to uradila, sad ces ti verovatno reci da sam luda, i uvvek sve krene ok , i onda on odlucii da ne prica bez objasnjenja........................ma cool, bicu ja i ok....samo ne znam od kuda mi tolika snaga da volim nekog toliko....

mammy:
Ma, vjeruj mi da mozes....a mozda ni ne trebas....jednostavno nazovi tipa (ili ga kontaktiraj oci-u-oci) i reci sta ti na srcu lezi....
Mada, ja licno smatram da nesto sto je proslo da se ne moze vise ozivjeti....
Al' opet -----nikad se ne zna.
good luck anyway
a u pravu si i sto se tice toga da se stvari ne mogu oziveti, a znas kako je to kad ti je do necega stalo toliko da je to najvaznija stvar u tvom zivotu....a imas dovoljno u glavi da shvatis da nece moci, ali dusa hoce po svome......

zamisli:
et to je to ...neko da zlobne komentare......neko se trudi da pomogne, a zasto davati zlobne komentare...zar nismo svi bar jednom probali da nadjemo utehu na ovom netu, a oda naidjes na te iste ljude , koji su bili povredjeni ali i dalje povredjuju jedni druge....all we need is love..but who gives a shit?

Stvar je u tome što ljudi nisu bumeranzi.. Ako ih stalno bacaš može se desiti da se jednom prilikom više nikada ne vrate...

A, da boli... Boli, istina je... Ali džabe je uopšte razmišljati o tome. Tako da i dalje stojim pri tome da je pitanje totalno bespotrebno.

iluzionista:
Stvar je u tome što ljudi nisu bumeranzi.. Ako ih stalno bacaš može se desiti da se jednom prilikom više nikada ne vrate...

A, da boli... Boli, istina je... Ali džabe je uopšte razmišljati o tome. Tako da i dalje stojim pri tome da je pitanje totalno bespotrebno.
..ipak morala sam da pitam bespotrebno pitanje....mozda nesto i naucim..

zamisli:
on se trudi i trdi oko vas , a vi nista...i prodje vreme , meseci , mozda i po koja godina, i vi se setite da ste ga voleli. ili znali ste to i pre, ali nije bilo pravo vreme....ali on se u medjuvremenu ohladio ( kao i svaka druga normalna osoba) , mozda ne bas skroz,ali dovoljno da ne trcka vise za vama......e pa da li se vredi truditi i ponovo ga "navesti" da se zaljubi u vas/....da li vredi raditi stvari koje bi mozda voleli da on radi. da on vas osvaja, juri, moli....Da li vredi zivkati telefonom, " skoknuti" do njegovog grada kad se prilika ukaze, .Da li vredi?Ili mozda vredi odustati?

sve vredi ukoliko je to ono pravo !

Back