Vredi li se boriti

"Quote: (da ne brisem pola).
moze zakljuciti da nisam bas neki maco men sa ljubavnim iskustvima... :quote"
Da sam ja bar kao ti. Ti si moj idol.
Jer ja uopste i nisam maco frajer, ustvari nisam ni frajer koji je spavao i sa jednom zenom, i sta mi fali? Nista, zivim kao da mi je svaki dan poslednji :-)
bar se nadam da cu jednog dana biti i u pravu :-D sta oces bar ce mi se posreciti :-D

Moj ti je savet ako vec imas hrabrosti, da se bacis u zavodjenje sto vise zena bar si jedamput hebo i to je nesto, a cekaj, jel jednu jedamput u odnosu na druge ili :-D?
Recicu sestri mladjoj (triest i nesto godina :-D )
Da se uda za tebe zato :-)
Bar nisi maco tip neces je prevariti i znas da hebes lol :-D

lolo da sam ja hebo ne bih piskarao po forumu ki vi nehebaci nego bi pucao da zveknem Anu prikolic.

E drugari drugari, kakva jedna zena. Nije ni prva ni poslednja, nego eto, zeza samopouzdanje pa se mislimo "kada ce neka druga da se zainteresuje za mene - nikad" i zato se fokusira i pati za jednom zenom.
A verovatno ima i drugih i boljih. :)

lolo da sam ja hebo ne bih piskarao po forumu ki vi nehebaci nego bi pucao da zveknem Anu prikolic.

Nisam ti ja lola, prvo i prvo. nemoj da vredjas.
Drugo to sto si ti hebo i svima pises to vec me dovodi u sledecu situaciju da ti kazem da se teras u pm :)
i trece
it`s good for you.
Mozes misliti, hebao jednom i vec ima problem, e pa goni se u tri, izvadi pincetu, problem resen. :D
Ako nije to to, e pa stvarno ne znam sta je! A i ne zanima me, pravo da ti kazem, hebi sto vise, i to ne samo jednu, vise njih, nemoj hebati, nego, vise ces postici ako budes vodio ljubav sa njima.
Ajde jos nesto napisi oca ti ne hebem i hebacu ti i mmu ono hebacku :D
ako nemas pincetu, tazi od devojke to bar imas, devojku. hbt koji saban i srecnik :D lol

Mislim da gresis Wrong Turn, nego eto, nisi iskusio to pa mislis da ne postoji. Ni ja nemam bas pozitivna iskustva, a ni mnogo njih :mrgreen: pa eto updanem u neka slicna razmisljanja.
Da ti za mesec dana probas njih 10 da muvas recimo, sigurno ces videti da je bar jedna biti super, ne samo da zadovoljis sa njom svoje fizioloske potrebe, vec i da ostvaris neku vezu.

Ja iz cele te price zakljucujem da devojka nije bas previse zaintesovana za tebe i da se bas ne cima previse oko tebe, tj. da ti daje mrvice a kada ima nekog boljeg da joj ne trebas. Mozda gresim, ali bio sam u toj poziciji....cesto i bio ocajan i jadan i ljut i razocaran i sve. Jbg, sve se to nauci na svojoj kozi. :)
Zasto bi pristao na neku koja ti daje mrvice kada bi ti neka druga mozda davala sakom i kapom u potpunosti? Zasto bi jurio neku koju smaras, kada bi neka druga jedva cekala da joj se javis i koju ne smaras? Govorim iz iskustva, i ja sam smarao, i mnoge stvari koje se stidim i koje mi deluju jadno sada (plasim se da ni danas nisam skroz "izlacen" toga), ali primetio sam da cim se postavim hladno, ne dajem toliko, ne smaram, ne molim za mrvice, obicno same dodju (ne uvek, ali u nekih 30%-40% mozda i manje) ako me gotive. Nekad i ne dodju :mrgreen:, mozda i cesce, ali tada treba biti jak i reci sebi "ne treba mi ona, ko je hebe, ako me nece ne mora" i ostati dosledan sebi i udaljiti se, bez drame, ruznih reci, vredjanja.

Kapiram, mozda je strah u pitanju, kada da nadjem tu drugu, kako, sta, i to je razumljivo, potpuno. Zato kazem, udalji se od nje, ne smaraj je, ako te gotivi, zeli, doci ce maca na vratanca kako se to kaze, ako ne, boze moj. A i sigurno ces bolje delovati ako je ne smaras i ne davis, vec imas svoj zivot i pokazes i njoj i sebi da ti ne treba.

Back