Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, Lulu, ve c sam se pomalo i raspitala i uplatila. Stvarno mi treba neko mesto gde mogu da se odmorim od svakodnevnih obaveza, kojih je ove godine bilo i previse.Pozdrav!lulu:Vrdnik je super mesto, mozda sam subjektivna jer tamo imam mnogo prijatelja pa sam i mesto tako zavolela.Bazen je dobar,treba samo voditi racuna o danima kada menjaju vodu.Mesta za izlaske su osrednja,nista posebno ne nude.Vidovdan im je slava, pa je najbolje da posetis Vrdnik vece uoci toga dana.TAda je provod najbolji.Ne znam vise sta bih ti pisala.Ako se neceg setis,pitaj.Pozdrav
Rekli su mi da sam od malih nogu volela da putujem mnogo,neznam..mozda su me slagali?))Ali i sad volim naravno da putujem mnogo,ali mislim da bi Vrdnik bio medju zadnjim mestima na listi moga putovanja.. :shock: :xTsetsa:Interesuje me da li je neko bio u Vrdniku i kako je tamo i da li vredi otici. Hvala unapred.
Slazem se!!! jedino ako stvarno neznas kuda ces...coka:Rekli su mi da sam od malih nogu volela da putujem mnogo,neznam..mozda su me slagali?))Ali i sad volim naravno da putujem mnogo,ali mislim da bi Vrdnik bio medju zadnjim mestima na listi moga putovanja.. :shock: :xTsetsa:Interesuje me da li je neko bio u Vrdniku i kako je tamo i da li vredi otici. Hvala unapred.
Rekli su mi da sam od malih nogu volela da putujem mnogo,neznam..mozda su me slagali?))Ali i sad volim naravno da putujem mnogo,ali mislim da bi Vrdnik bio medju zadnjim mestima na listi moga putovanja.. :shock: :x