Otkud ti znaš kada sam ja poslednji put bio u Srbiji? Ti ne znaš šta da radiš od muke pa pričaš gluposti.Al da posetis rodni kraj ne smes, sveze uspomene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud ti znaš kada sam ja poslednji put bio u Srbiji? Ti ne znaš šta da radiš od muke pa pričaš gluposti.Al da posetis rodni kraj ne smes, sveze uspomene.
Ti si rekao da ja ne smem da "posetim" Srbiju. Otkud znaš kada sam poslednji put bio u Srbiji?Vidim da sisas britanski budzet, ne bi da probas domace demokratsko zlatno doba.
Ti si rekao da ja ne smem da "posetim" Srbiju. Otkud znaš kada sam poslednji put bio u Srbiji?
Шта ти није јасно ? Партизани су се свесно или несвесно (они који су преварени) се борили за Југославију и Југословене.za razumeti te je.
bili su oni pomagali partizane , ono slali im municiju kroz cev.
razumijem ja da su povampirani izdajice tj njihovi pomci
sada i najbucniji.
moram priznati da vam nije laHko.
e moj mali i toliko pametni krstasШта ти није јасно ? Партизани су се свесно или несвесно (они који су преварени) се борили за Југославију и Југословене.
Југославија је умрла, а Србија је опет васкрсла и ваљда је нормално да Срби подржавају Србе, а ви издајници Југословене.
И зашто на пописима нисте имали бар 10% Југословена ? И оно најважније, зашто сте сви 90их потрчали да гласате за своје националистичке и верске вође, када сте били толико велики Југословени и антифашисти ?
Ви сте били само једна ружна епизода у историји балканских народа, нешто што су Енглези накалемили и што није могло да се прими на ово балканско тло.
To су све ваши.e moj mali i toliko pametni krstas
kada je marsovac i ukazivao sta ce nam se dogoditi i da se ne slusaju politicke vodje koje su i krojili razdor medju ljudima
ti i takvi su zdusno i pevali
tri puta je srbija ratovala i opet ce ratovati.
inace , ako i nemas postovanja i za sebe a i za druge , onda
sto reci
i pitanje je sta je srbija dobila
od onoga cuvenoga
tako i treba, pa do
srbija se saginjati neci
a sada , puzite li puzite i nista vase nije , sve pripada tim istim lopovima , ubicama koji su postali -biznis meni.
cuti tu i uzivaj , ako i uopste i imas ...
Da.To су све ваши.
Tako će i tvoj voljeni Vulin.Da.
Marsijaner je morao da postane migrant, da bi pobegao od odgovornosti.
dzjegi/ceDa.
Marsijaner je morao da postane migrant, da bi pobegao od odgovornosti.
ma bi on/ona i vulinuTako će i tvoj voljeni Vulin.![]()