- Poruka
- 3.577
PRIJE 4godine na Foxu koji je sada PRVA TV,puštali su američko Rvanje jedno 4mjesecA i posle ukinuli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žešće su to gluposti. Da je stvarno, pa ajde.
U pravu si !
Sve izrežirano.
Deluje kao skeč za decu.
PRIJE 4godine na Foxu koji je sada PRVA TV,puštali su američko Rvanje jedno 4mjesecA i posle ukinuli.
WWE j zakon, samo ovaj novi WWE je samo bleda senka starog WWE-a, tj. WWF-a iz doba Attitude ere.
I jbao vas UFC.
- - - - - - - - - -
Keceri, tj. profesionalno rvanje je zakon, i time ne moze svako da se bavi.
Sa druge strane, apsolutno svako moze da udje u oktagon i da se posiba onako klosarski kao na ulici, za to ti ne treba nikakav atleticizam.
sta reci, dva kompletna idiota koja ce se razmnoziti i nastaviti krug uzasa
zivot je surov
Ne lupetaj.
- - - - - - - - - -
Ne, ali ovde ozbiljno ljudi misle da za UFC treba vise tehnike nego za WWE, buhahahahahahahahahahahahahaha.
Srpski moroni koji su odrasli na ulicnim sibanjima, klasika.
Auu,ja sam voleo da pratim ono kad su emitovali na foxuWWE j zakon, samo ovaj novi WWE je samo bleda senka starog WWE-a, tj. WWF-a iz doba Attitude ere.
I jbao vas UFC.
- - - - - - - - - -
Keceri, tj. profesionalno rvanje je zakon, i time ne moze svako da se bavi.
Sa druge strane, apsolutno svako moze da udje u oktagon i da se posiba onako klosarski kao na ulici, za to ti ne treba nikakav atleticizam.
meni uopste nisu jasni ljudi koji se loze na tu glupost... meni je bilo zanimljivo kad sam bio klinac, dok je jos Hulk Hogan bio aktivan
dobri kaskaderi, ocajni glumci... nekad se i vidi kako lik ni ne zakaci protivnika, a ovaj se prevrce kao da ga je palicom nadvezao
a one gluposti, dijalozi, svadje u ringu, pa ovaj se zabavlja sa ovom, a ona ga prevarila sa onim, pa onda se ovi dogovore da tuku onog...
mislim realno, to je za decu... za Amerikance me ne cudi, oni su se oduvek lozili na ovakve gluposti
nindza ratnici su mi mnogo zabavniji i zanimljiviji, kao i one japanske igre gde takmicari prelaze razne prepreke, pa se na kraju zajedno sa nekim generalom prskaju protiv gazde i njegovih podanika
Profesionalno rvanje je izuzetno zahtevna stvar, vezbas godinama ako hoces da budes dobar.
Doduse, imaju i one dizace tegova i sirovine u teretani bez ikakve tehnike, ali tamo kakvih tehnicara i atleta ima, pa toga ima u retko kom sportu.
A inace, vremenom su ti tehnicari postali sve cenjeniji, i danas se cene kao nikada ranije.
Npr. Hulk Hogan je sirovina, covek koji veze sa tehnikom nije imao, i danas takav lik ne bi imao nikakve sanse da uspe u WWE. Covek ima 4 poteza koje moze svako od nas da iskopira.
Doduse, ovim modernima hvali harizma. Jesu oni 45 puta veci radnici od onih u starim dobrim vremenima, ali im manjka sarm.
- - - - - - - - - -
Inace, Razor Ramon, tj Scott Hall je jedan od najjacih iz tih starih vremena, evo jedan mini dokumentarac o njemu![]()
Profesionalno rvanje je izuzetno zahtevna stvar, vezbas godinama ako hoces da budes dobar.
Doduse, imaju i one dizace tegova i sirovine u teretani bez ikakve tehnike, ali tamo kakvih tehnicara i atleta ima, pa toga ima u retko kom sportu.
A inace, vremenom su ti tehnicari postali sve cenjeniji, i danas se cene kao nikada ranije.
Npr. Hulk Hogan je sirovina, covek koji veze sa tehnikom nije imao, i danas takav lik ne bi imao nikakve sanse da uspe u WWE. Covek ima 4 poteza koje moze svako od nas da iskopira.
Doduse, ovim modernima hvali harizma. Jesu oni 45 puta veci radnici od onih u starim dobrim vremenima, ali im manjka sarm.
- - - - - - - - - -
Inace, Razor Ramon, tj Scott Hall je jedan od najjacih iz tih starih vremena, evo jedan mini dokumentarac o njemu![]()
pricas o tome kao da je neki sport u pitanju, a ne putujuci cirkus u kome je sve unapred izrezirano
Prvo, oni su i prestali sami sebe da zovu sportom, sada govore da su 'sports entertainment'.
Drugo, to sto je pozorisna predstava izrezirana, znaci da je po tebi teze biti kosarkas nego glumac?
Ovo sto oni rade je jako tesko, i to moze da radi mnoooogo manji broj ljudi nego sto moze da igra fudbal, kosarku ili hokej.
To sto ste vi genijalci pa ne postujete nesto sto je izrezirano u principu vise govori o vama, nego o tim ljudima koji rade to.
Meni je to super.
Inace, uglavnom su izrezirani rezultati, a sami potezi se generalno dogovore, inace je veci deo poteza zavisi od kreativnosti, iskustva i trenutka. I tu ako nisi dobar, ne samo da ces da sjebes sebe (povrede su cesce nego u NBA-u npr.), nego sjebes i drugog.
- - - - - - - - - -
Prvo, oni su i prestali sami sebe da zovu sportom, sada govore da su 'sports entertainment'.
Drugo, to sto je pozorisna predstava izrezirana, znaci da je po tebi teze biti kosarkas nego glumac?
Ovo sto oni rade je jako tesko, i to moze da radi mnoooogo manji broj ljudi nego sto moze da igra fudbal, kosarku ili hokej.
To sto ste vi genijalci pa ne postujete nesto sto je izrezirano u principu vise govori o vama, nego o tim ljudima koji rade to.
Meni je to super.
Inace, uglavnom su izrezirani rezultati, a sami potezi se generalno dogovore, inace je veci deo poteza zavisi od kreativnosti, iskustva i trenutka. I tu ako nisi dobar, ne samo da ces da sjebes sebe (povrede su cesce nego u NBA-u npr.), nego sjebes i drugog.
Не враћајте, молим вас.
Нека такви спортови остану преко баре где им је и место.
Штоооо
BRavotigaНекако волим да мислим о нама као о људима са мало већим IQ од Американаца.