wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Slepica na kvadrat...ali ...opet, ako je ona srecna ( a srecna je...to se desilo pre dve godine a oni su evo jos uvek srecni i zajedno) ko sam ja da se mesam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da....ali opetSlepica na kvadrat...ali ...opet, ako je ona srecna ( a srecna je...to se desilo pre dve godine a oni su evo jos uvek srecni i zajedno) ko sam ja da se mesam![]()
On tebe prevario i ti da ga zoves? Bolje ti je da ga onda ne zoves.....A ako hoces, okreni ga, kao pogresila si slucajno broj.....![]()
DEVOJČICA JE U GADNOM TRIPU PAZI ONA JE PALI ANĐEO
AHAHAHAHAHAHAHA
devojka ne zna šta znači pali anđeo a tu nešto lupeta...klasično razmaženo derište, trebalo je to tući usranom motkom
ljudi pomagajte,odkako je on otisao (pre 6meseci) ja sam Pali Andjeo..ne mogu da zivim bez njega,znam da me jos voli ali on ceka da se ja prva javim.....![]()
ljudi pomagajte,odkako je on otisao (pre 6meseci) ja sam Pali Andjeo..ne mogu da zivim bez njega,znam da me jos voli ali on ceka da se ja prva javim.....![]()
Nemojte da se ljutite ali tog ponosa mi je dosta, prevarila me je devojka ja cuo i rekao joj da znam, i posle dva dana stize poruka, pregazila sam svoj ponos i prva sam ti poslala poruku???? EeeeeeeeeeJ coveceMislim da se to zove zenski ponos.... Sigurno devojka ima neke razloge shto mu se ne javi prva...
Andjeo PAO,Andjeo javi se, Andjeo PAO!ljudi pomagajte,odkako je on otisao (pre 6meseci) ja sam Pali Andjeo..ne mogu da zivim bez njega,znam da me jos voli ali on ceka da se ja prva javim.....![]()
Mislim da se to zove zenski ponos.... Sigurno devojka ima neke razloge shto mu se ne javi prva...