vratite mi zivot

naravno da nisam i ti ne znaš ko je pali anđeo...pali anđeo je Lucifer tj đavo, antihrist, sotona, nazovi kako oćeš i on je sam izabrao svoj put i pao je tako da nemoj da mi dramite tu nešto pali anđeo totalno izraz nema smisla

ljudi pomagajte,odkako je on otisao (pre 6meseci) ja sam Pali Andjeo..ne mogu da zivim bez njega,znam da me jos voli ali on ceka da se ja prva javim.....:cry::cry:

kupis wow... i vratices sebi zivot [bar ces tako misliti] dok ne skontas da ti je wow oduzeo zivot...

ps. wow je world of warcraft

:lol::lol:

pps. promeni nick i neces vise biti Pali Andjeo

ppps. da nisi dete u nekoj sekti? pali andjeo je lucifer kolko ja znam :shock:

dete ti cekas 6 meseci i sad se setila da ga zoves????? i sigurna si da te posle 6 meseci voli? ako je tako onda si ti stvarno ponos nacije:D
zezam se,ali majke mi kako mozes biti sigurna ako se niste culi 6 meseci

Nije da ja nisam patila zbog mog bivseg decka,jesam ,ali nikada sebi nisam dozvolila da potonem skroy. Ybog sebe same. Mlada si,zivot je pred tobom,ima i drugih momaka. Samo neka ti se malo otvore oci.
Mozda ce ti se,bas kad pokusa da Ti se vrati desiti ono sto je meni. Nakon toliko toga sto Vam se izdesavalo,shvatis da to nije vise to!

ako si dopustila sebi da te nesto sto se zove ponos, a nije nista drugo do ljudski ego i tastina muci sest meseci ja nemam nista pohvalno da kazem o tvom intelektu.

ne slusaj ljude koji ti pricaju da se prevara desava s razlogom-pojma nemaju. oni nikada nisu varali. slusaj ti mene. prevara se uglavnom desava BEZ RAZLOGA ikakvog. ti naravno to ipak preispitaj, ali nemoj izmisljati razloge kad je moguce da ih nema.

e a posto smo zakljucili da su tastina i egoizam ruzne osobine, i da je prevara bez razloga realna, nema sta vise da pricamo.

e i da, nemoj praviti od svog zivota nepotrebne drame ako mislis da nije dovoljno dramatican i ovako... devedeset devet odsto ovih ljudi ima isto toliko ne dramatican zivot ko i ja i ti. to je normalno. nema potrebe da padas kao andjeo.

pozdrav

aaaa... neee... ja ga ne bih ni cimnula... da mene dechko prewari... i da josh cheka da mu se jawim... hahahahahahahaaha... neka hwala... imam ja swoj ponos... idi bre uzdignute glawe i gotowa pricha... klin se klinom izbija... pa nadji nekog drugog

Back