1. Pumparicu je preziveo i Aki jer je prevezen u bolnicu, a verovatno je nesto slicno bilo i sa njima, ipak su se Barandjani okupili nakon fajta.
2. Da.. To je istina. I ja sam tad osetio da dolazi do "rupa u scenariju". Medjutim, mozda su usput naisli na Simu i pitali ga.. Ili ga je jednostavno nesto vuklo ka tom mestu.. (koncidencije se deshavaju)
3. Ako je LEchicj onaj sto ga je raznela bomba pa moj odgovor je - zato sto je odande prevezen u bolnicu pa su na njega i zaboravili

4. Pa ona je prikazana kao Ekserova bivsha koju je "otkachio" zbog depresije i govana u koju ju je zapao. A inache su ta prostitukinja i onda Nadica Ekserove Shvabine "sporedne" ribe pored Marine i Sanje (glavnih).
Prst.. Da.. Hm.. Pa.. Oh. =]
Sto se Mikija Nosonje tiche, sta bi ti uradio sa njim da si pravio seriju? Da skroz zaborave na njega bilo bi sranje.. Fora da se pojavljuju samo njegovi ljudi bila je najbolje sto su mogli da smisle a da ne menjaju glumca.
Moje pitanje je, da glumac koji je tumaciju Mikija nije umro, da li bi Dule Pacov poginuo ili bi opet od narkodilera evoluirao u prodavacha tikvica i paradajza na pijaci?
Jeste, jednom su u "stiklom u vrata" rekli da je planirano da dodje da sukoba Pacova i Mikija Nosonje ali da li bi kraj bio slican ovom, ili mnogo tragicnije (makar po loshe momke).