Vrata su odskrinuta ...Naucnici pokusavaju da dokazu...

Aj navedi mi jednog tvog pravog naučnika. Valjda znaš jednog.

Pa ne znam jednog, nego 101-og, ali to nisu ljudi kojima bi bilo dozvoljeno da se pojavljuju u zvanicnim medijima, to su ljudi koji rade na sebi i na ostalim stvarima tiho i u senci, jer drugacije u ovom svetu ni ne moze. Postoji nekoliko njih i poznatih koje mozete da slusate i gledate po youtube-u, ali ogromna vecina nema nikakve veze sa medijima, niti se eksponiraju bilo gde. Lupicu jednog kad vec pitas, na primer Gregg Braden mi je prvi pao napamet, ali nasa imena i prezimena nisu bitna. Koga zanima, naci ce ono sto treba i koga treba.

Poslednja izmena:
Pa ne znam jednog, nego 101-og, ali to nisu ljudi kojima bi bilo dozvoljeno da se pojavljuju u zvanicnim medijima, to su ljudi koji rade na sebi i na ostalim stvarima tiho i u senci, jer drugacije u ovom svetu ni ne moze. Postoji nekoliko njih i poznatih koje mozete da slusate i gledate po youtube-u, ali ogromna vecina nema nikakve veze sa medijima, niti se eksponiraju bilo gde. Lupicu jednog kad vec pitas, na primer Gregg Braden mi je prvi pao napamet, ali nasa imena i prezimena nisu bitna. Koga zanima, naci ce ono sto treba i koga treba.

Nije bitno da taj neko sam traži, jer to može i bez foruma. Ovde je diskusija i ti treba da nam objasniš kako to ti neki naučnici ZNAJU da ima nečega. Aj daj da vidimo sad Bradenova otkrića i dokaze. Daj neki link.

Senzacija ili jos jedno promaseno otkrice.
PIRAMIDE su vec ispitane i mi na temama podforuma MISTERIJE odavno tu temu kao da nemamo .
Evo nisam je mogla naci .
Trazeci otkrijem ovu moju santavu zaboravljenu spamovanu temu i sad je napadam necim sasvim novim.
Evo procitajte mozda vec jeste a mozda cete tek sad.
Mjesto, za koje se vjeruje da je triput vece od platoa Gize, udaljeno je dvadesetak kilometara od grada Abu Sidum koji se pruza duz obala Nila
piramide-izgubljene-egipat-foto-youtube-1374320720-341849.jpg

Americki arheolog Andjela Mikol duz korita Nila uocila je dva podrucja neobicne konfiguracije pa neki od egiptologa tvrde da je rijec o legendarnim izgubljenim piramidama.
Ukoliko se dokaze da je Andjela u pravu, bice to najvece dosad otkrivene piramide poznate covjecanstvu.
Najnevjerovatnija cinjenica jeste da se kompleks drevnih izgubljenih piramide pominje i na nekim od najstarijih mapa od kojih jedna pripada i francuskom caru i vojskovodj Napoleonu Bonaparti.

Poslednja izmena:

Back