gost 313363
Poznat
- Poruka
- 7.178
Сад рече тип као "Мушкарац је глава, а жена је врат" , па као "глава се окреће тамо где врат хоће", па мене занима ко смисли те глупости живи били?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад рече тип као "Мушкарац је глава, а жена је врат" , па као "глава се окреће тамо где врат хоће", па мене занима ко смисли те глупости живи били?
nasi preci
upravo tako![]()
To je lose. Tvojim telom, umom, emocijama, voljom, samo ti vladas niko vise. Naravno da mozes da odlucis i da posvetis vreme i paznju nekome. To je normalna stvar. Ali sada ziveti zivot gde ste se toliko izmesali kao sijamski blizanci je fatalno. To bi bilo kao da jedan organizam pogrece dvoje. Mogu da dodju do nekog uskladjenja, ali nikada krajnjeg. Osim ako su emotivne, umne akrobate za cirkus.
Prijatelju, ne trebaju ti takva pitanja u životu. Ovo nema veze ni sa medicinom, a ni sa brakom.
Има везе са међуљудским односима, о томе се прича у тој причи, па ме занима. И много тога мени не треба у животу, но шта сад..
Pa ja i dalje tvrdim da je ovo neistina, jer nema veze ni sa medicinom, ni sa brakom, a ni sa životom.
Prvo: otkud vratu siva moždana masa?
Drugo: odgovoriti na ono prvo.
pa i nisu gluposti...
Ма ово мора да је нека жена смислила
Па и ја тврдим да је глупост, но опет желим да знам више о томе, ко је рекао ту глупост, шта му би?
У уво се претворих?
kažete stari ljudi rekli...
stari ljudi pod tim nisu mislili da vrat poseduje pamet, pametniji je od glave pa okreće glavu gde oće...kao nešto vrat manipuliše glavom...kako da vrat komanduje glavi gde će da se okreće, kad vrat nema mozak...jel...a mozak je pritom ubeđen da on komanduje vratu na gde da okreće glavu...?
jok...
da bi se glava pokrenula, mora da postoji vrat...jer džabe glavi pamet ako nema vrat koji bi okrenuo glavu...tako da nema glavi života (okretanja) bez vrata...
ustvari čekaj...
preumoran sam...da vim da to malo bolje objasnim...ako me ne razmrzi...
Опет ми се не свиђа прича, то као оно "тражимо половину", па буди комплетан човек..
Но добро..
pa šta je čoek bez žene i žena bez čoeka ako ne nekompletna osoba...
...retki su ti koji žele doveka da ostanu sami, jel...
Немој ми рећи да верујеш у ту причу? Значи човек као појединац не може бити комплетан?
Ау.. Нема везе.. Супер..
može u poslu, karijeri...može on da ume sam i da skuva i da opere i da opegla i sve...ma sve može...al će uvek nešto da mu fali...
a i kaki je to čoek koji ne poželi ženu kraj sebe...misim ne ženu u smislu suprugu, nego ženu kao osobu koju bi jelda voleo...
to je narodna mudrost. vekovna![]()