Vranjsko kafance

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bwe..nego sve mislim..radite li vi ista u to Vranje ili samo jedete i pijete:zper:
Радимо сигурно,не би било тога без рада и пара!:)А ја радим и живим у Нишу и кад одем у Врање онда где можеш да се видиш са другарима него у библиотеци:hahaha:
А са родбином то буде у кућној варијанти.:)

onim devojkama u "poslednjoj sansi" fale vec i cela poglavlja ;)
Какве те па тебе девојке спопале,оне не идев у библиотеку,оне су млого фине ко да су из Финску,а читав си дом!Тој што ги нема поједина поглавља несу оне криве!:hahaha::hahaha:

ma jeste a kada je Nikodia pisao ljubavno pismo na ubavo vranjansko devojce..evo sta je napisao

Uzedo plajvaz, zaostri ga na bickiju lizna ga a iz srce i iz glavu potekose osecanja kroz plajvaz pravo na ovuj artiju, malko je doduše mrsna artija jer bo tatkomi u njuma mota dorucak, kad podje na rabotu.Kad jutre ne nadje artiju ima kucu na glavu da obrne. Ali ja sam gu eve žrtvovaja za tebe, da ti iskažem moja duboka osecanja, a
pocistu artiju u kucu nemamo.

a nigde ne pise da to nije artija iz knjigu koju uze jos dok je bija u prvi razred u biblioteku pa ga eto vec dvaes i kusur godina ne vrce nazad..

ma jeste a kada je Nikodia pisao ljubavno pismo na ubavo vranjansko devojce..evo sta je napisao

Uzedo plajvaz, zaostri ga na bickiju lizna ga a iz srce i iz glavu potekose osecanja kroz plajvaz pravo na ovuj artiju, malko je doduše mrsna artija jer bo tatkomi u njuma mota dorucak, kad podje na rabotu.Kad jutre ne nadje artiju ima kucu na glavu da obrne. Ali ja sam gu eve žrtvovaja za tebe, da ti iskažem moja duboka osecanja, a
pocistu artiju u kucu nemamo.

a nigde ne pise da to nije artija iz knjigu koju uze jos dok je bija u prvi razred u biblioteku pa ga eto vec dvaes i kusur godina ne vrce nazad..

:klap::klap::klap::klap:

Da ti pravo kazem.i nisam lose..:D
a za kafanu..uvek si imam vreme..
samo ovaj alhemicar nas drug nescia..
nigde ga be nema..
ko u zemlju da je propaja..
sve se nesto plasim
da se nije prehladio u ove carapke..:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back