nescia
Zainteresovan član
- Poruka
- 150
za tebe sve..i to odah..ti si bre covek sto zna da uziva..i zna sta je dert..kada ufati
![]()
A s"d Aqua Heba i Rubinov roze iz zaledjenu casu,prvi na ex!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za tebe sve..i to odah..ti si bre covek sto zna da uziva..i zna sta je dert..kada ufati
![]()

Sada cu ja na ovu pesmu...aaaa
cangrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne daj me majkoooo
Toj doodi na dokrajku!

I ja gu ne znajem. samo gu u noc cujem i s"n s"nujem.A pesma je moja golema: Kako majka sina imala,cuvala 'ranila.Dan inoc samonjega gledala.Sto na sina dusa zaiskala ,sve majka davala,a sin-bolan!Porasnaja sin.Dosla snaga ,mladost....Dosle baSce,cvece,mesecina.Zamirisale devojke!Sin poleteja.Sve sto iskaja,sve imaja.Hatovi,puske,sablje,zene...Koju devojku nije pogledaja samonjojne kose neje zamrsija i usta celivaja.Nijedna mu ne odrece nijedna ga ne prevari,aon sve gi celivaja,sve varaja i -bolan,bolan bija.Bolan otkako se rodija.To sam ja!....Pa od t'j bol,jad-dert lije,prokletija li neka-eve na nogu ginem.Idem,pijem,lutam po mejane,dert da zaboravim,s'n da me uvati.A s'n me ne vaca.Zemlja me pije....Noc me pije....Mesecina me pije...Nista mi nije,zdrav sam a bolan!Bolan pd samoga sebe.Bolan sto sam ziv.otkako sam na svet progledaja,odt'g samjos bolan.Eh deca ,deca slatka!Pojte!Pustite glas.Ali cist glas!Iskam da slusamvas mlad,sladak,cist glas.Zasto,moje se je srce iskubalo,snaga raskomatala,ostarela.....Zalno tesko da mi pojete! sledi pesma Zalba za mladost.Drugi deo sledeci put!

Dobro jutro!Kafu kiselu i ratluk s's orevi!Da se rasanimo od sinocke!kakva kafa zaboga, klin se klinom izbija
dajder jednu domacu
ziveli ili dobro jutro ?![]()

Prazno mi kafance,nigde nikoj nema.Potikali ste se svi!ugrej jednu domacu![]()