M
mrak
Gost
da li verujete o pricama o raznoraznim vrstama gatanja, vracanja, nase crne magije i sl?Pri tome ne mislim na prorocice koje se pojavljaju na tv, vec na anonimuse recimo koji se nalaze u istocnoj i juznoj Srbiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JaH_G|rL:Ja licno i ne verujem u takve stvari,ali sve je moguce da postoji,a to da li je verodostojno... to je da neko drugi odluci...
Ne mogu da kazem ni da verujem ni da ne verujemmrak:da li verujete o pricama o raznoraznim vrstama gatanja, vracanja, nase crne magije i sl?Pri tome ne mislim na prorocice koje se pojavljaju na tv, vec na anonimuse recimo koji se nalaze u istocnoj i juznoj Srbiji?
die_happy85:Ne mogu da kazem ni da verujem ni da ne verujemmrak:da li verujete o pricama o raznoraznim vrstama gatanja, vracanja, nase crne magije i sl?Pri tome ne mislim na prorocice koje se pojavljaju na tv, vec na anonimuse recimo koji se nalaze u istocnoj i juznoj Srbiji?)) Mozda je to nesto "izmedju"
Sa crnom magijom i vracanjima nisam imala kontakta.
Takodje sam bila do nedavno, jako skepticna kada je gledanje u karte u pitanju. Da mi te simpaticne karte nisu "rekle" neke stvari iz proslosti pri tom iduci do detalja, ne bih ni sada verovala u to...A ovako...
Pa da znaju ljudi s kim imaju posledie_happy85:E a ja mislila da si ti poverljiv covek...pPPpPp
Pa zar moras bas uvek da me odas??)))))
Aj' ne plasi narod ovde na forumuStoorbak:Pa da znaju ljudi s kim imaju posledie_happy85:E a ja mislila da si ti poverljiv covek...pPPpPp
Pa zar moras bas uvek da me odas??)))))
PP
Ajde na ICQ
Da, ali morash priznati da to postioji i da u vecini puta "deluje", ta ja sam imao prilike da se uverim u to, aj jednom mi je vradzbina pomoglaАљона:Моjе jе мишљење - не, не и не!
Jедна jе реч, ови послови су тамни послови и послови гордости, неразумjа и глупости човека. Силно слепило!
Поздрав за свих.
mrak:da li verujete o pricama o raznoraznim vrstama gatanja, vracanja, nase crne magije i sl?Pri tome ne mislim na prorocice koje se pojavljaju na tv, vec na anonimuse recimo koji se nalaze u istocnoj i juznoj Srbiji?
ANARCHY:mrak:da li verujete o pricama o raznoraznim vrstama gatanja, vracanja, nase crne magije i sl?Pri tome ne mislim na prorocice koje se pojavljaju na tv, vec na anonimuse recimo koji se nalaze u istocnoj i juznoj Srbiji?
JA U TO VERUJEM.ZELELA BIH DA POSTANEM VESTICA I RADIM NA TOME.PRITOM NEMISLIM NA CRNU MAGIJU I TAKO TO VEC NA NESTO OPUSTENO.ZELIM DA VERUJEM U PRIRODU,DA BUDEM PAGANKA.STA VI MISLITE O TOME!?
Devon:Imam prijatelja sa Filipina... on poznaje vudu magiju....
Sizif:Devon:Imam prijatelja sa Filipina... on poznaje vudu magiju....
Ja sam video nemoguću stvar, čoveka koji lebdi pred mojim očima. Stvarno lebdi. Ali magija ne postoji. Postoje trikovi i obmane koji su mnogo moćniji neko bilo kakva magija. Čim vidite nešto što izgleda apsolutno apsurdno i nemoguće, znajte istog trenutka, neopozivo i bez treće mogućnosti, da gledate u mađioničarski trik, priviđenje, halucinaciju, štos, zezanciju, obmanu, sve - samo ne magiju.
Sai Baba potiče iz porodice mađioničara, šta drugo reći.
Samson:Nema ni?ega, nikakve sile ni mo?i sem Božije i sve je od njega. Zato nam i zabranjuje da verujemo u takve stvari i da se time bavimo jer je samo praznoverje.
Pogledajte se svi !
?uo sam, verujem u nešto, nešto ima, moj deda, komšija,baba, strina itd.
Za tebe je magija u stvari svakodnevica, ako u svakodnevnim stvarima vidiš magiju.silvereye:Ja jesam paganka od rodjenja, i svaki dan me ispunjava magija ovog univerzuma.. magija je energija koja nas pokrece..