- Poruka
- 26.647
to je bila pobuna i pokušaj otcepljenja, a nad Srbima su vršeni zločini, pod zaštitom komunističke nomenklature
Не мислим са ове дистанце да је то био покушај сепаратизма.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je bila pobuna i pokušaj otcepljenja, a nad Srbima su vršeni zločini, pod zaštitom komunističke nomenklature
Bežali su da se spasu jer je sap pravosuđe ignorisalo desetine hiljada krivičnih prijava koje su podneli zbog najtežih etnički motivisanih krivičnih dela koja su onda ćinjena nad njima.
Sto je babi milo, to joj se i snilo. Albanci bi bas prihvatili da zive pod bilo kakvom Srbijom, evo sve trce.
To jedino na način kako se privremeno i izgubio suverenitet, vojno.
Није потребно од лисице слона правити.
п.с. И ја сам мислио да је покрет Срба са Косова на север у другој половини прошлог века био због међуетничких тензија покренут али сам из више поузданих извора сазнао да није било баш тако.
Vlažni snovi pivopija, bojler stomak srbijanaca.![]()
Kosovo: 1.67 million mobile connections
Zanimljivi ti šipci, svaki po dva telefona
Čak i djeca od 2 godine
da..jedna od čestih parola je bila Kosovo republika...a onda videsmo 1991g, da su ,,administrativne granice" postale međunarodne granice...da republke hoće da se razdruže...jer, pre toga su se navodno udružile u istom ranguНе мислим са ове дистанце да је то био покушај сепаратизма.
Mislim da znam na šta misliš ali ja ključni motiv vidim u sledećem: da je Srbija ravnomerno i jednoobrazno razvijana, da su se Srbi na Kosovu osećali bezbedno i da je život na Kosovu nudio perspektivu pokret ne bi bio masovnog karaktera.
Većina njih mi je u razgovoru ponovila isto a to je da su se do pojave Miloševića osećali ostavljeno. Promaklo im je ono napisano sitnim slovima a to je glasilo - ali prekasno. Osim toga Milošević je po pitanju Kosova sve manje više pogrešno radio.
da..jedna od čestih parola je bila Kosovo republika...a onda videsmo 1991g, da su ,,administrativne granice" postale međunarodne granice...da republke hoće da se razdruže...jer, pre toga su se navodno udružile u istom rangu
Društvo izgleda kao da su sisali kuvac.Озбиљна се политика не води испред продавнице са зидарским у руци. Али ни Срби нису баш сисали весла.![]()
a ja mislim...najblaže rečeno, da se praviš naivan i neobaveštenМислим да су људи тада тражили сам равноправан третман и вапили да се од савезних власти обрати пажња на корупцију која убија сваки напредак доле.
a ja mislim...najblaže rečeno, da se praviš naivan i neobavešten
Može, da vičemo "Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine" zato što je dobio izbore u Mitrovici podmićivanjem naroda za 2 litre ulja. Ne znam da li kapiraš da će svaki koji uzjaše na vlast da puni svoje džepove i šatro gura neki "zamrznuti" konflikt sa Šiptarima. Niko nema onu stvar da pregovorima nešto za taj narod dole odradi, zato i kažem da će kad tad rat tu situaciju da raščivija. Jer jednostavno nemamo više nekog savremenog Pašića, Nedića, koji bi diplomatijom bilo šta postigli. Ovde je svaka vlast odavno u službi zapada i istoka, pred izbore trče u ambasade da se naguze i obećaju što više ne bi li došli na vlast, posle kradu i guraju priču kako smo mi šatro nezavisni u svakom smislu. Aha, jesmo, ali juče. Kad tebi razni Vučići, Tadići, Vulini, Stefanovići, ovi, oni, čine vlast u zadnjih 20 godina, jasno je da tu nema leba.Је л' можеш да извучеш закључак из овог твог поста. Шта нам је чинити, осим рата да стање почне да се мења свима на корист..
Može, da vičemo "Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine" zato što je dobio izbore u Mitrovici podmićivanjem naroda za 2 litre ulja. Ne znam da li kapiraš da će svaki koji uzjaše na vlast da puni svoje džepove i šatro gura neki "zamrznuti" konflikt sa Šiptarima. Niko nema onu stvar da pregovorima nešto za taj narod dole odradi, zato i kažem da će kad tad rat tu situaciju da raščivija. Jer jednostavno nemamo više nekog savremenog Pašića, Nedića, koji bi diplomatijom bilo šta postigli. Ovde je svaka vlast odavno u službi zapada i istoka, pred izbore trče u ambasade da se naguze i obećaju što više ne bi li došli na vlast, posle kradu i guraju priču kako smo mi šatro nezavisni u svakom smislu. Aha, jesmo, ali juče. Kad tebi razni Vučići, Tadići, Vulini, Stefanovići, ovi, oni, čine vlast u zadnjih 20 godina, jasno je da tu nema leba.
Добили смо улицу хероја са Кошара.Ал' видиш шта нам је рат донео у задњих сто година рецимо. Или да не идемо тако далеко. Шта смо добили разним ратовањима по Словенији, хрватској. Босни и на крају у самој Србији 1991-1999..